Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzięki za zaproszenie miały być tylko pożyczone śmieciarki a wyszło trochę inaczej co widać wyżej Cała akcja umiliła mi dzień w pracy także jeszcze raz dzięki za zapro Garemu szczere bo nie krzyczał, nie rzucał bluzgami tylko elegancko pogratulował. Wesołych świąt dla czytających
-
Kolejny raz wpadłem do sąsiada na małą szklaneczkę whisky Pozdrowienia dla AMIGOS i dla całej reszty, która jeszcze coś tu klika Proponuję zmianę loginu na : chivas-regal-gold-signature-18-year-old-blended-scotch-whisky-scotland-10121253.jpg BĘDĘ WPADAŁ CZĘŚCIEJ Dnia 29-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor looke [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Bombowiec 1.200 Pancernik 12.500 _________________________________________ Ob…
-
Bardzo dłuuuuuugo mnie tu nie było zresztą grać też nie grałem, no ale zdarzył się pierwszy od bardzo długiego czasu nudny dzień w pracy więc urlop wyłączyłem tak żeby sobie zerknąć co tam słychać na idlakowych i niebieskich polanach i wyszedł jakiś tam kotlet z tego POZDROWIENIA DLA AMIGOS i całej reszty, która jeszcze klika Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor looke [Amigos] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 1…
-
TOP 1 SOLO gremlini [CNP] vs. tomecek - 17886.77% + zbiórka, klikany z PZ
looke87 - - Hall of Fame
PostJuż z rano zobaczyłem jakieś ruchy w statystykach procent robi wrażenie, nie wiem czy w tej chwili da się wykręcić lepszy na tym UNI, no ale pożyjemy zobaczymy Gratulacje za wyliczenie i skuteczny wlot, przetapiaj bo jest co Oczywiście SZO dla obrońcy jeśli będzie mu się chciało.
-
Piranoss [CNP] & Avinashi [CNP] vs. wujek [Amigos] & bobro [Amigos] & Wilku Kontratakuje [MoP] & Andzia Dzika Bomba & looke [Amigos] ~ 6203.02%
looke87 - - Hall of Fame
PostSTek cieszy oko a nawet dwa jeszcze raz serdeczne pozdro dla wszystkich obrońców, zwłaszcza dla szczęśliwych narzeczonych za poświęcone myśliwce moje też miały lecieć ale niestety czasu było za mało Piranossowi oczywiście szczere :gszo: P.S. Parabelum śpij spokojnie
-
Troszkę się zatrzęsło trzeba przyznać szkoda tylko, że na Sojuszniku Aż wierzyć mi się nie chce, że Monk wysłał flotę na swoje PZ no ale gdyby tak nie było to i ST by się tu nie znalazło. Gratulację dla AVI za solidny procent i samozaparcie Monku a Tobie odbudowy bo mam nadzieję, że sobie nie odpuścisz.
-
SOLO; DAGOTHA vs RealBadAngel [CNP] - 10.724,35 % ------>>>> TOP 1 SOLO NA DŁUGO
looke87 - - Hall of Fame
PostWykręcony procent robi wrażenie i tak jak pisał autor nie sądzę, że szybko zostanie przebity Wielkie GRATY za akcję, szkoda tylko, że całości złomu nie udało się zebrać, efekt byłby jeszcze bardziej powalający Gratulacje dla RBA za normalną postawę i do zobaczenia na EPIC Blue.
-
SOLO; DAGOTHA vs niedzwiedz [PZT] - 2047,6% ----> Znikający PZ + 5 Życzeń + Farming + Zbiórka
looke87 - - Hall of Fame
PostGraty udanej akcji mimo nie zebrania całego złomu i tak jest co przetapiać. Obrońcy SZO i szybkiego powrotu bo UNI na wymarciu