gratuluje agresorowi niestety zamulilem przy meczu i zapomnialem ze flotka stoi na moonie :(( cóż zdarza sie szkoda ze dla mnie juz kolejny raz ;D szkoda tych dtkow i reckow ;D ale juz spawaja sie nowe
mhm troche sie udalo uratowac jakby dofarmu nie zawrocil zyskal by jeszcze jakies 20kk ale i tak ladnie mnie ustrzelił za dlugo spalem nic innego nie pozostaje tylko pogratulowac i lepiej sie pilnowac
Do tej pory nie moge wyjsc z podziwu 10 min po wyladowaniu floty na moonie juz jej nie bylo a flota leciala moon moon na stacji... no coz moglem zalogowac sie wczesniej ale takiego rozwoju wydarzen sie nie spodziewalem dobrze ze surowce na moonie w wiekszosci ocalaly. Agresorowy gratulacje chyba szczescia albo wyczucia nie wiem sojusz pomaga wiec latamy dalej
A to w końcu i ja się wypowiem lepiej późno niż wcale graty Raa za akcje w końcu się udało szkoda że na mnie Do sojka już wróciłem w przypływie emocji i nerwów wyszedłem ale stwierdziłem że bez ogame i sojuszu tak nudno obyśmy byli już tylko po jednej stronie a nie po przeciwnych