Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 53.
-
No no gratki niestety sojusznika szkoda ilość pancy robi wrażenie Zenowi cóż powodzenia w realu bo pisał że odbudowy nie będzie chyba że zmieni zdanie
-
gratki wlotu niestety szkoda sojuszniczki sprawy w realu były ważniejsze urlop na pare dni po powrocie napewno będzie:D
-
#23 Noob Saibot vs. Sukuna [DnW] ~ 3124.25% + Noob Saibot vs. Sukuna [DnW] ~ 705.66% + dofarm
japson - - Starcia Umbra
Postgraty zysku i wlotów A za takie zachowanie na sojuszniku powinien go cały serwer klepać
-
#20 Noob Saibot vs. WciSa ~ 1718.63% + Noob Saibot vs. WciSa ~ 732.99%
japson - - Starcia Umbra
PostA polecam sie xD gratki wlotu i zysku
-
dzieki chlopaki za lot całkowicie dla funu i przewietrzenia zardzewiałej floty fajnie bylo lecieć razem tyle godzin xD Pozdro! Może teraz na kogoś aktywnego?
-
Wstawiam za kolegę bo nie ma konta i jest nieśmiały Od siebie dodam gratki za nocną akcję na fali! obrońcy Od atakiera Cytat od Masłowski: „Dzieki dla Japsona za wstawienie i recki ” Dnia 29-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Maslowski [NSB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 600 Ciężki myśliwiec 300 Krążownik 3.000 Okręt wojenny 940 Pancernik 850 Niszczyciel 460 Reaper 450 _________________________________________ Obrońca WhyDucK [PZJ]…
-
graty ładnych zysków a quid znowu na płycie ależ on wytrwały
-
Gratki wlotu niestety w nocy się przysneło bez fs'a jakim cudem był dofarm jak mam tylko 1 RW ?:D może jestem noobkiem i czegoś nie wiem 100kk podebrane będzie na kopalnie flota z expów więc nie żal. Wklejam niżej moją zbiórkę Pozdrawiam i powodzenia w dalszych lotach! Dla mnie jak flota wpadnie z expa to bedzie Szczątków zebranych przez obrońca(ów): 8.145.000 Metalu i 8.145.000 Kryształu 3.060.000 Metalu i 3.060.000 Kryształu 8.145.000 Metalu i 8.145.000 Kryształu 3.060.000 Metalu i 3.060.000 K…
-
Alistar [EXP] & Wentyl [EXP] & Commodore Sigma & Voodoo [EXP] & 8#Mystery [EXP] vs. Blues [TEREFERE] ~ 70872.21% --->> Dla EXP
japson - - Starcia Umbra
Postgratki zgrania bo ST robi wrażenie % w odniesieniu do dni trwania uni. Bitwa pokaźnych portfeli niestety No i jak to mówią skila nie kupisz xD ile jeszcze razy blues bedzie pakowany zanim odpusci? szo nie życzę ale i tak pewnie odkupi
-
Szkoda sojusznika jeśli tylko będzie chciał napewno będzie:) gratki wlotu ilość pancy robi wrażenie Pozdrawiam!
-
gratki akcji zacny % nie ma to jak złom pod dom agresorowi jeśli będzie takiego obrotu sprawy się chyba nie spodziewał