Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @KissOfTheDragoon Tu nie chodzi o kubek, ale o badanie. Mając astro na kosmicznym poziomie oszczędzasz miliardy sury

• Cytat od Starrk: „@FlyMeToTheMoon no i nie masz racji Raidy są elementem MMORPG i wcale nie wprowadzają żadnego wyrównania między ludźmi nołlajfiącymi, a tymi grającymi godzinę dziennie, tylko właśnie je eksponują najbardziej. Dlaczego? Otóż w takich Rajdach najbardziej uprzywilejowanymi graczami są ludzie poświęcający najwięcej czasu na grindowanie oraz robienie zadań, co skutkuje lepszym ekwipunkiem lub bardziej rozwiniętymi umiejętnościami postaci. Czyli de facto MMORPG jeszcze bardziej promu…

• @KissOfTheDragoon Pisał ktoś wcześniej własnie, że atakował planete na której był metal, kryształ i dex i zrabowało sam metal

• Masz rację. Warto byłoby jednak zrebalansować wielkość pól na poszczególnych kordach. Na janice z 6galami po 2tyg brakowało wolnych 8 pozycji. Przez 200układów nie było nic wolnego, a jedna pozycja to za mało, bo jak trafiłeś na małą to zablokowana była przez 2 dni. Zamiast wielkość pól, powinni na poszczegolnej pozycji wyspecjalizować produkcję. Przykładowo planety od 1-4 mają większe wydobycie metalu, 5-7 zbalansowane, 8-11 więcej kryształu, 12-15 dex. I zablokować handlarza i tylko rynek

• @PiotrekPe Była aktualizacja i google jej jeszcze nie zatwierdziło, stad niektóre fukncje nie działają

• Cytat od justvroum: „Cytat od FlyMeToTheMoon: „@Starrk Zatem osoby nie pracujące przy komputerze mają być mięsem armatnim dla ludzi, którzy są nieproduktywni, bo w pracy grają w ogame? Zgaduję, że masz lajtową pracę lub uczysz się. Gra powinna być przestępna dla każdego. Przestępność przyciąga nowe osoby. W grach mmo, survivalowych itp. problem ten rozwiązali w ten sposób, że godziny rajdu są codziennie dopiero po godzinie 17stej . Tutaj tak nie da rady ” ale farmic mozesz caly czas;] dlaczego k…

• Obronca ma u mnie plusa za nick

• Cytat od PiotrekPe: „To ode mnie małe podsumowanie ekspedycji na odkrywcy w skali mikro od rozpoczęcia wysyłania na Ledzie (więc z 1 dnia ). Wysyłam stateczki począwszy od 1MT+1LM, następnie dokładałem transportery + najsilniejszy statek bojowy + ss (w miarę jak dochodziły nowe statki znalezione z ekspedycji). Obecnie moje paczki to 19MT+Kr+SS oraz 2DT+Kr+SS oraz 2DT+CM+SS (bo krązowniki mam 2 a slotów na ekspy 3). Zyski uwzględniają statki stracone na piratach/obcych (odjęte od ogólnej sumy sta…

• @Starrk Zatem osoby nie pracujące przy komputerze mają być mięsem armatnim dla ludzi, którzy są nieproduktywni, bo w pracy grają w ogame? Zgaduję, że masz lajtową pracę lub uczysz się. Gra powinna być przestępna dla każdego. Przestępność przyciąga nowe osoby. W grach mmo, survivalowych itp. problem ten rozwiązali w ten sposób, że godziny rajdu są codziennie dopiero po godzinie 17stej . Tutaj tak nie da rady

• Ile tych serwerów powstanie podczas eventu? Mam nadzieję, że nie jakieś eko x2 flota x1 Ostatni rządzi... Co do serwerów z małą ilością galaktyk... Nie każdy gra flotą. Nie każdy ma na to czas. Mając 1,5h dziennie serwerów nie podbiję, więc czemu mam być stratny względem kogoś kto ma pół dnia, albo i cały bo w pracy też siedzi na ogame. Na janice z 6galami po 2 tygodniach nie mogłem znaleźć żadnej planety na 8 pozycji przez 200układów, więc postanowiłem sobie że na takich ciasnych juz nie będę g…

• Ja tam wolę kompromis i wybieram planety na 13stkach + satelity. Jest tam bodajże 12energii z satelit, a dex az tak mocno nie odstaje od 15stek. Nie potrzebuje energetycznej i fuzyjnej. Nie muszę płacić dexu za fuzyjną, omijam koszta. Wolę dobrą 13stkę niż zimną 15stkę. Ile osób, tyle opinii. Jeden będzie klepał saty, inny fuzyjne. Na cholere sie sprzeczać? Ta dyskusja zmierza do czegoś w stylu, że jeden woli dziewice, a drugiemu obojętne czy miała 15stu typów

• Gram na telefonie, na laptopie oraz na pc i na żadnym nie mam problemów. Zobacz w ustawieniach w zakładce galaktyka czy nie masz coś poknocone

• Wchodzi wersja 7.0 Wersja 7.0.0 Jest to samo co bylo. Płatności nie doszły. Są generałowie i handlarz. Z generałów tylko geolog jest must have. Kosztuje on 40zł za kilka miesiecy. Handlarza możesz używać raz na miesiac, jesli masz magazyny lub ktos ci wymieni po przeliczniku odpowiednim. Zmiany nie będą jakieś rewolucyjne. te bonusy szybkosci klas to będą od bazowej, wiec w praktyce dostaniesz lvl gratis napedu. Z wtyczek to tylko antigame ułatwia grę. Zawsze jest odpowiedni moment dla nostalgii…

• A ja powiem tak... Kurtyna opadła, podniecenie minęło i ludzie rozeszli się do domów. Skoro wszystkie klasy będzie mozna mieszać, a wyróżniać je będą tylko bazowe bonusy (czytaj bonus od prędkosci bazowej itd) to dla mnie wszystkie te 3 klasy są takie same, więc nie wrócę do gry. Oczekiwałem czegoś więcej. Liczyłem, że każda będzie inna i wyjątkowa i nieosiągalna dla reszty. Wracam do mojego conan exiles

• Dlatego uważam, że powinni odświeżyć grę, by osoby które doszły do end game miały co robić Cytat od KissOfTheDragoon: „wezcie sie mnie nie czepiajcie;d napisalem ta rozprawke zeby cos wam wyjasnic ale widze wy nadal nie rozumiecie pewnej kwestii wiec nie ma sensu tlumaczyc wam tego poraz kolejny ” Napisałeś o jakichś taktykach. Klasy dają za mało, by te taktyki były jakieś zawiłe i skomplikowane, bo chyba nie mówisz, ze wzięcie pioniera po założeniu konta i kolonizacja planet 300pol, nastepnie z…

• Cytat od ciap: „Cytat od FlyMeToTheMoon: „Górnikowi też dajcie 75% od danego lvla kopalni, a nie bazowego i będzie balans:D ” Do lvl kopalni? Czyli mam 40 to po zmianie mam 70? ” Nie szkodzi Ekowcy niech mają 75% od wydobycia. Czyli jak wydobywasz 20k dexu na godzine, to do tego 20k dodać 75%, a nie jakieś śmieszne wartości jak bazowa, a flotowcy niech mają te 20% do szybkości wraz z badaniami, a nie bazowej

• Cytat od KissOfTheDragoon: „general ma -25% do spalania jest to odczuwalne xddd ” "25% mniejsze zużycie deuteru przez recyklery" Proponuję dać flociarzom 25% mniejsze spalanie wszystkich statków lub prędkość wszystkich statków +15% (nie bazową, lecz ogólną) Piszę to jako górnik Górnikowi też dajcie 75% od danego lvla kopalni, a nie bazowego i będzie balans:D Pionier niech dostanie jeszcze +20% na znalezienie planety ogromnej Cytat od ciap: „Cytat od Revenine: „Górnik ma 50% wydobycia na koncie ”…

• Cytat od Genek: „Cieszyłem się na klasę dla flociarza, a tu wygląda to na babola Nie daje właściwie nic. +25% napędu bazowego? No to mam 1-2 min. zaoszczędzone średnio na godzinnym locie +2 bojowa nie znaczy nic. Możliwość zniszczenia 1 GS komarami? No rewelacja A reszta, czyli zmiana marnej bombki i Reaper jest dostępna dla każdego Wychodzi na to, że Generał nie daje nic To już grając 100% flotą wole wybrać klasę z +2 sloty flot, bo już to samo jest lepsze od całego bonusu generała. W sumie to …

• O teraz ekspedycje to będzie fajna sprawa przy puszczeniu dużych flot, bo jak spotkasz piratow albo obcych to wyzbierasz złom z siebie i z nich

• Cytat od Starrk: „Dorzućmy do rynku też budynki ” Przecież ruscy turkom stawiają elektrownie atomowe to kopalni nie można sprzedać? Widzę możliwość sprzedaży badań w postaci planów. Ktoś wystawia na aukcję plany tech. boj. 25 Można byłoby też wylicytować admina na 3h i pościągać flotowcom urlopy żeby ich zezłomować :x