Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 189.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie na styk, ale ważne, że złom znowu u nas devilish.gif Pozdrawiam wszystkich Partyzantów i fanów ! cool.gif Dnia 09-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Artel [Partizan] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 45.000 Krążownik 13.000 Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca OjtamOjtam ________________________________________________ Duży transporter 300 Lekki myśliwiec 55 Krążownik 150 Okręt wojenny 350 Recykler 400 Sat…
-
Złom znowu u nas Pozdrawiam wszystkich Partyzantów ! Dnia 08-04-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Artel [Partizan] ________________________________________________ Pancernik 1.000 Krążownik 16.000 _________________________________________ Obrońca Trag2 [SAW] ________________________________________________ Duży transporter 828 Lekki myśliwiec 2.490 Krążownik 1.070 Okręt wojenny 566 Recykler 2 Bombowiec 193 Satelita słoneczny 134 Niszczyciel 146 Pancernik 1.095 Wyrzutnia rakiet…
-
Hazram Namir [Partizan] & TrzyBolceWNikolce [Partizan] & Artel [Partizan] vs. Butch [EMERYCI] ~ 10077.4% - Wjazd na bunkier
Artel - - Starcia Cosmos
PostBrakłoby mi palców u rąk, by policzyć ilu graczy próbowało zaorać ten bunkier z flotą (pozdro @Eko Koks). Nam się w końcu udało Dziękuje Panowie za wspólną akcję, cieszę się, że trafiłem na was - bez tego sojuszu ta gra byłby nudna... Pozdrawiam cały sojusz i wyjątkowo chłopaków z D T, którzy jeszcze się nie poddali. @Namir "siłą sojuszu nie są miejsca w rankingu, czy ilości statków. Siłę takiej jednostki mierzymy w zagraniu, kontakcie wewnętrznym. Myślę, że tym RW tylko to potwierdzamy. Brawo c…
-
#77-78: Deki [KAT] vs. Forkos [P-16] ~ 2473.68%, Yabii [Bandit] & Juicy [Bandit] vs. Michas & Deki [KAT] ~ 3852.51%
Artel - - Starcia Cosmos
PostWidzę, że współpraca z michałkami, michasiami, michasami itd dobrze Ci idzie, gratulację PS. 100k kr robi wrażenie.
-
#73-75: Deki [KAT] vs. Croton [Partizan] ~ 3110.58%, Deki [KAT] vs. Tatazw [Coma] ~ 1217.05%, Deki [KAT] vs. Grzejko [STARWARS] ~ 1796.1%
Artel - - Starcia Cosmos
PostKolejna seria... Gratulacje
-
#69-70: Deki [KAT] vs. Misiek E0 [EVOLUCJA] ~ 1050.27%, Deki [KAT] vs. Kapitan Jamajka [SSG] ~ 1274.2%
Artel - - Starcia Cosmos
PostNo to jak w końcu, źli Partyzanci czy gra ?
-
#69-70: Deki [KAT] vs. Misiek E0 [EVOLUCJA] ~ 1050.27%, Deki [KAT] vs. Kapitan Jamajka [SSG] ~ 1274.2%
Artel - - Starcia Cosmos
PostW takim razie szacunek, że go wyliczyłeś. Szkoda, że nie masz za grosz honoru, by przeprosić Deki.
-
Artel - - Starcia Cosmos
PostCytat od DeKi: „taa wszystko bylo nagrywane, policzone, kilkadziesiat razy zawrocona stacje przez moje 10 lat gry w ogame klikalem i jakos nigdy mi nikt nie uciekl. Po tym jak do starcia nie doszlo dalem film z wyliczenia kumplowi (flociarz z wiecej st na ogame odemnie) i wszystko sie zgadzalo. Ale Hades gracz co nawet ataku nie potrafi opoznic ma na pewno racje. Do nastepnego Hades, a sojusznicy niech ci podziekuje za to co sie teraz dzieje. ” 97fa02d93b663.jpg.html <-- screen
-
Pozdrowienia dla wszystkich ogejmowych Partyzantów i @Redi Niestety przez farmazony, które wypisywał do mnie @DeKi (też pozdrawiam ) podczas startu, zapomniałem o falach farmingu. Złom znowu nasz Dnia 08-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Artel [Partizan] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.004 Pancernik 2.345 Krążownik 10.074 _________________________________________ Obrońca Wlodar [EMERYCI] ________________________________________________ Mały …