Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-138 z 138.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Trochę mnie tu nie było, urlop wisiał na koncie... ale stwierdziłem że trzeba przedmuchać silniki! :)Tego Pana obserwowałem już od dłuższego czasu, patrzyłem jak rośnie flota i jak rośnie bunkier, dzisiaj zdjąłem urlop specjalnie na rzecz tego lotu. InnDem już uszczuplone mocno, zostali nieliczni, ale to wciąż InnDem! Z dedykacją dla Dziubkowej, sojusznik jeszcze żyje i czasem poderwie swoje stare, zardzewiałe statki! Także... ONLY InnDem! Dnia 24-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się…
-
455,67% Inner Demons [InnDem] vs DarkBlue [DarkBlue] 1005,54% Zakończona
SeraphiN - - Wojny Rhea
PostGrosz do grosza i będzie więcej niż ma DarkBlue! Gratki Hot!
-
#46 Klamka Agressiv [InnDem] vs Niegrzeczne Avocado [BANKSTER] 1145,03% Wojna
SeraphiN - - Starcia Rhea
PostGraty Klamka! Szukałem tej floty bardzo długo, ale trafiłeś pierwszy
-
21542,16% Inner Demons [InnDem] vs The Banksters [BANKSTER] 2541,04% Zakończona
SeraphiN - - Wojny Rhea
PostNo i znowu konkret z Twojej strony, tak trzymaj!
-
#44 Klamka Agressiv [InnDem] vs asiunia030890 [Pan] 735,03% Zmierzch Moona
PostPięknie! I jeszcze ta podbudowująca wymiana wiadomości prywatnych, prawda?
-
Z pozdrowieniami dla najlepszego sojuszu InnDem, z wyróżnieniem dla Dziubkowej za trzymanie kciuków! Akcja bez historii, przeciwnik złapany na falandze. Only InnDem! Bo każdy z nas ma w sobie zło! Dnia 17-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [InnDem] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.000 Pancernik 3.100 _________________________________________ Obrońca gasiorek77 [IwiWiwI] ________________________________________________ Mały…
-
455,67% Inner Demons [InnDem] vs DarkBlue [DarkBlue] 1005,54% Zakończona
SeraphiN - - Wojny Rhea
PostJak się bawić to się bawić, nie ma to tamto Klamka! Powodzenia dla DarkBlue, oby wojna przebiegła w NORMALNEJ atmosferze
-
#37 Klamka Agressiv [InnDem] vs Mielony [BANKSTER] 2120,04% KONTRA & WOJNA
PostGratki Klamka! Szkoda, że % dla Banksterów, ale wszystko można odrobić w swoim czasie
-
#31 Klamka Agressiv [InnDem] vs Trekoo [SPZ] 9834,29% Wyliczony z PZ, Personal Best %, [TOP3 SOLO]
PostWow... Klamka to prezent na mój ślub? Kurde nie musiałeś! Graty ogromne! InnDem!
-
Jak to było? Aaa ten... DEMONY GÓRĄ! Z dedykacją dla Dziubka i całego sojuszu Inner Demons! Akcja generalnie bez większej historii, stała flota, zero aktywności... lot... bum! Dnia 26-05-2017 19:18:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [InnDem] ________________________________________________ Pancernik 2.175 _________________________________________ Obrońca Wnyk [NATO] ________________________________________________ Mały transporter 42 Duży transporter 1.948 Lekki myśliwi…