Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 138.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostJak tu nie lubić tego dnia Orok dedykuje mi STka, Katakuri mi dedykuje % do wojny. Takie urodziny to ja rozumiem!
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostGratki Kata! Widzę, że nam się SPACE zaczyna budzić na koniec, walczymy walczymy!
-
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostCytat od Piti: „Problem leży w atakowaniu bunkrów. Nie powinno być tak, że perfidny wlot w bunkier czy to Wuja czy Katakuriego liczy się do wojny. Jeszcze jakby obrona leciała na złom, ale nie leci. Powinnien być minimalny % złomu obrońcy w takim przypadku. Nie wiem ile powinien wynosić - to kwestia do uzgodnienia. Druga opcja to nie wprowadzanie tego minimum tylko wyważanie raportów. Zobaczcie co się dzieje teraz - wlot w bunkier jest traktowany tak samo jak rozbicie floty przeciwnika złapanej …
-
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostCytat od Shadow*: „A kto to zaczął ?? ” Ja temu nie zaprzeczam, ja tylko dziwie się trzem postom dodanym zaraz po RW, w których tak bardzo szydzicie z żenującego poziomu wstawionego raportu, a Wasz sojusz wrzucił jeszcze większy wlot w bunkier (i to z bilansem -13kk). Wojna wygląda na koniec jak wygląda, trudno. Mój apel jest tylko taki, żeby dociągnąć ją do końca bez wzajemnego plucia kwasem.
-
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostTrzem Panom powyżej, którzy najwyraźniej mają problemy z pamięcią przedstawiam podsumowanie RW wstawionego przez sojusz Vivo. Cytat od szczecin36: „Agresor Wujo [Vivo] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 77.114 ( -6.933 ) Krążownik 15.267 ( -328 ) Okręt wojenny 1.748 ( -18 ) Pancernik 5.108 ( -40 ) ” Wujo zestrzelił w tym starciu 1 satelitę. Ale to już pewnie nie jest kpina? Pozdrawiam kółeczko wzajemnej adoracji.
-
Cytat od PaN SlowiaNiN: „(3000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 60.000.000. Na polu zniszczeń [4:103:5] znajduje się 34.840.100 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 34.840.100 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. reszta złomu, serek gratulacje:) ” No i proszę, czyli tak jak napisałem zostało w rodzince!
-
Witam! gasmile.gif Dawno mnie tu nie było, ale widać 13 jest dla mnie szczęśliwym dniem! Akcja niezbyt skomplikowana - stało ale już przestało stać. Co prawda zabrakło recków, żeby pozbierać wszystko ale zostanie w rodzince. Pozdrowienia dla Dziubkowej, za przynoszenie szczęścia! Pozdrowienia także bez wyjątku dla całego sojuszu SPACE - jesteście najlepszą ekipą w galaktyce! Chciałem życzyć też odbudowy obrońcy, ale po zalogowaniu kliknął urlop. Życzę zatem powodzenia w realnym życiu. FEEL MY W…
-
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostCytat od Elmo i Kruk: „A ja mam inny postulat zamiast tutaj wylewać smutki to dopilnuj żeby % był wpisany w tytule prawidłowy bo jak wy naszych złomowaliście to od razu było podliczenie. Tyle. ” A ja mam inny postulat, puknij się w czoło jak nie jesteś w stanie zrozumieć że twórca tematu (czyt. ja) może być na urlopie i nie mieć dostępu do neta. @wakat proszę w miarę możliwości o wyczyszczenie tematu z ostatnich, zbędnych postów bo robi się tu niezły shitstorm. Wujo gratuluję %, konkretnie przyw…
-
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostNo i coś się ruszyło! Oby tak dalej!
-
Szkoda sojusznika i szkoda pozostałych atakujących, ale takie jest życie Oby żaden z Was nie myślał o zakończeniu gry! Co do obrońców, gratulację. Ładnie huknęło na całym uni!
-
No takiego strzała to głupio byłoby nie pogratulować! Zatrzęsło całym uni, gratki!