Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 138.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam, znów! Bez polotu i finezji, akcja z cyklu - zabunkrowało się ale już jest odbunkrowane. Zysk totalnie nie powala, ale postanowiłem, że pootwieram konserwy w okolicy. Dedykacje i pozdrowienia dla całego SPACE! A także dla Dziubkowej i Aramila! FEEL MY WRATH! Dnia 05-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 3.000 Pancernik 9.000 ________________________________________…
-
O proszę, Marchewa dalej szaleje! Gratki wielkie, bo procent i akcja na prawdę robią mega wrażenie. Pozdrowienia jako były sojusznik przesyłam z Uriel (bo na Rhea mi konto usunęli ) !
-
Witam znów! Bez większej finezji, flota złapana na falandze - czyli wracało ale już nie wraca. Dodatkowa satysfakcja z otwarcia mini konserwy, bunkrom mówimy NIE! Dedykacje dla całego sojuszu SPACE za wszystko od samego początku! Dedykacje i pozdrowionka dla Dziubkowej i Aramila! FEEL MY FURY! Dnia 04-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Pancernik 8.000 __________________________…
-
Brawo EkoLamy! Miło widzieć takie ACSy! Obrońcy szybkiej odbudowy a Wam więcej takiego latania!
-
Cytat od Krucjo: „Pozdrowienia dla sojuszu SPACE by w nowym roku pomyślność trafiła również w wasze ręce. Wszystkim Uriel`owiczom życzę samych przyrostów punktowych i szczęśliwego nowego roku. ” A za to to nawet dam Ci kciuka w górę, także dzięki i wzajemnie! Oby 2018 był obfity w złomy! No i gratki, procent konkretny, zysk też duży. Przetapiaj!
-
Witam po raz kolejny! Zabawy ciąg dalszy, chociaż tym razem z dużo większymi stratami. No ale wiadomo, że najlepszy bunkier to zaorany bunkier! Pozdrowienia i dedykacje dla całego sojuszu SPACE! A także dla Dziubka, Aramila i każdego kto chce być pozdrowiony! FEEL MY WRATH! Dnia 29-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [SPACE] ________________________________________________ Pancernik 8.400 Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 2.300 ______________________________…
-
Witam! gasmile.gif Szukałem namiętnie czegoś do ustrzelenia po świętach, no to dostałem prezent. Takie nietypowe dla mnie ST z cyklu: leciało, ale dostało teleportem w twarz. Pozdrowienia dla całego sojuszu SPACE - jak zawsze najlepsze "imprezy" na discord! Pozdrowienia dla Dziubkowej - za wszystko od Rhea, aż do teraz! FEEL THE FURY OF THE SWARM! Dnia 27-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xar [BoSS] ________________________________________________ Krążownik 3.740 …
-
Gratulacje Panowie, bardzo ładny %, bardzo konkretny zysk i to faktycznie nie na byle kim!
-
[SPACE] Adeptus Astartes 5049% vs. 3833% [Vivo] Vivo [ZAKOŃCZONA - WYGRANA SPACE]
SeraphiN - - Wojny Uriel
PostZnów coś się kończy coś zaczyna. Były przepychanki słowne, były zaczepki, niepotrzebne komentarze - ale była też w tym wszystkim fajna, wyrównana walka i dziękuje: - Adeptus Astartes po raz kolejny za zaangażowanie, pilnowanie flot i mobilizację na sam koniec! - Vivo, za to że stawiliście mocny opór i na prawdę było pod koniec gorąco! Pamiętajmy wszyscy na koniec, że to tylko gra