Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 138.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Przez wielu zapomniany! Przez wielu skreślony jako wieczny urlopowicz! A jednak wrócił, żyje i postanowił odkurzyć swoją zardzewiałą flotę! Pozdrowienia dla całego sojuszu SPACE! Dla starych wyjadaczy ale też nowo przyjętych - czyli tych, którzy mnie nie znają! FEEL THE FURY OF THE SWARM! Dnia 10-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [SPACE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 44.000 Krążownik 2.000 Pancernik 13.000 ______________…
-
Gratulacje, konkret stracie!
-
Witam w moim debiucie na tym uni. Historia starcia jest krótka, miałem kilka detroidów pod ręką a moje pancerniki 2-3 razy uciekły przed sondami szpiegowskimi przeciwnika. Dla samego uzikola szacun, za to że poleciał do końca i starał się dokładnie sprawdzać co i jak, ale także za pomysłowość i rozmowę po starciu. Samo starcie miało wyjść lepiej, ale przeciwnik puścił rakiety międzyplanetarne wlatujące we mnie 2 sekundy przed wlotem jego floty. Została więc iście spartańska próba obrony flotą i…
-
Witam! Nie spodziewałem się wbić w ten dział po raz drugi dzisiaj, ale jakoś się udało! BANG BANG! To, że dzisiaj mało zarobiłem na bunkrze, to nic bo odrobiłem sobie tutaj! Pozdrowienia dla całego sojuszu SPACE! Pozdrowienia dla sojuszu EkoLamy! FEEL THE FURY! Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [SPACE] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca kicek [TDO] ____________________…
-
Witam! Kolegę odwiedzam już drugi raz, ale jak widać nadal ma duże zaufanie do bunkra. Tym razem solo, ale bunkier zmniejszony, BANG BANG! Zysk nie jest oszałamiający, ale zawsze to coś tam na plus! Pozdrowienia dla całego sojuszu SPACE! Pozdrowienia lecą też dla sojuszu EkoLamy! FEEL MY WRATH! Dnia 29-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SeraphiN [SPACE] ________________________________________________ Pancernik 11.287 Lekki myśliwiec 30.879 Bombowiec 377 Niszczycie…
-
Witam! Dawno mnie tu nie było, więc miło powrócić do tego wątku. Jeszcze milej bo w bardzo zacnym towarzystwie! Lot bez większej finezji, flota stojąca w dość dużej konserwie - musiało się tak skończyć! Na pytanie czy chcą kogoś pozdrowić odpowiedzieli: Cytat od Kaakuri: „Pozdrawiam przede wszystkim towarzyszy lotu, prowodyra całej akcji SeraphiN'a i równie ważną Queen Ziomeczków ze SPACE i wszystkich którym się jeszcze chce pykać na Urielu! ” Cytat od Queen: „Ode mnie pozdrowienia dla Pawełka …
-
No konkret Panie konkret, rozkręcasz się i to porządnie! Takiego procentu to ja długo nie przebije! Delikwenta obserwowaliśmy bardzo długo i dobrze, że skończył mimo wszystko w naszych reckach. Przetapiaj ten złom, bo sporo go wyszło! Za moje recki kiedyś się odwdzięczysz! A Magda obserwuje niczym wielki brat, zawsze z ukrycia! Only SPACE!