Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 51.
-
Bardzo ładnie, cisniemy dalej
-
Dziekuje Ekipie za lot i reszcie gangsterki na gg za towarzystwo, lot faktycznie dlugi, ale oplacalny Pozdrowienia rowniez dla mojego dobrego kolegi Przemka & Satana SzO dla obroncy, zalogowal sie podziekowal i takie tam.
-
No i po sprawie , kolesgit posprzatal sie sam, szkoda ze Na Nas nie chcial sie zemscic za recki hihi. Gratulacje panowie , dobra robota.
-
Chyba sie spodziewał tego bo z sojuszu odszedł.... No ale teraz to sie odbuduje na dłużej bo sie zielony zrobił
-
[ciach] Dzieki Panowie za lot, sama przyjemnosc moc z Wami grac. Az sie prosi o wiecej , pozdrawiam wszystkich znajomych. Moderator Indestructible:Upominam za słownictwo.
-
Oj tam oj tam, przyznaje stalo sobie to polecialem, a swoja droga ladna akcja. Pozdrawiam obu Panow i dozobaczenia kiedys tam.
-
Takie trzasniecie ze az w robocie to slyszalem, gratulacje dobra robota.
-
Drugi lot na Webbera tego dnia, tym razem solo i skutecznie. Pozdrwiam Aladyna i całe PonyClub i 01 bo chciał osobno Dnia 16-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wargorek [PonyClub] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.510 Krążownik 288 Okręt wojenny 109 Pancernik 94 _________________________________________ Obrońca Webber [OMG] ________________________________________________ Mały transporter 23 Duży transporter 138 Lekki myśliwiec 27 Ci…
-
" Ze mną stoi ostra gwardia, masz zonk jak nie ogarniasz tępy wzrok Twój śledzi ruch mój z nami nie jeden wariat " A tak na powaznie.. dziekuje za loty chlopaki, na prawde milo wrocic do konkretnego squadu i razem znowu robic dym. Pozdrawiam serdecznie caly sojusz Kucy oraz mojego dobrego przyjaciela ktorego znam tyle lat z ogame - Przemek . Mega to wszystko wyszlo.
-
Dzieki za link , super panowie , idziecie jak burza. Powodzenia w dalszym etapie . SzO dla obroncy.