Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-56 z 56.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 2 ACS : reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Rocket [SMURFS] -16211.31%
*Madzia* - - Starcia Wezn
PostGratulacje Panowie! Piękne ST Przetapiajcie na nowe zabawki i dziękuję za pozdrowienia
-
No tyle tych multi że nie idzie zliczyć Jedno jest nawet wyjątkowo upierdliwe, wleciało mi w planetę z dt i reckami a nie dało się jeszcze zezlomowac. Antek chyba sie nazywa
-
Mówiłam żeby nie latać mi po satelitach... to nie posłuchał. Dzięki Kochanie za pomoc gdy moja flota była na fs Pozdrowienia oczywiście dla mojego Skarba:kiss: Maniusia, Mono, Respect, Anakinra, Szczurka sojuszu Midas z Wezn Dnia 06-12-2017 14:15:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bulwiak [xPPx] ________________________________________________ Duży transporter 322 Krążownik 155 Okręt wojenny 1.187 Bombowiec 714 Pancernik 1.264 _________________________________________ Obrońca Mad…
-
No brawo Panowie, gratuluję Szczurek jakoś tak biednie Kochanie fajny sprzęt
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
*Madzia* - - Hall of Fame
PostOgromne gratulacje Panowie!!!!! Poprawiliście mi humor, świetna akcja (SZO):D Terror mam nadzieję, że Ci nie jest bardzo smutno...