Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-79 z 79.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nikt nie spodziewał się Hiszpańskiej Inkwizycji i mnie tutaj Niby nic spektakularnego: SKAN, LOT i BUM, mimo tego tylko jedna osoba wie ile nerwów mnie to kosztowało heart.png f_kiss.gif i ile było radości po wszystkim Pozdrawiam LHiP Kangurku... skoro ja zaczęłam "latać" to chyba czas na powrót z urlopu Dnia 10-05-2020 15:21:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mala Mi [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 90.000 Krążownik 5.100 Okręt wojenny 1.53…
-
Mocny Spliff [LHiP] vs. Arhitor [MASOWKA] ~ 835.51% + BONUSY ---> Odbudowa Trwa...
owiec - - Starcia Octans
Postolala... Masz chłopie tempo. Całe uni powinno zadrżeć z przerażenia na wieść o Twojej odbudowie Gratuluję
-
BRAWO! Kangur, nie spodziewałam się tutaj Ciebie po dobrej stronie Wiedziałam, że czekasz na świątecznego króliczka z prezentami, ale że tutaj... i że takiego... Nigdy nie przestaniesz mnie zaskakiwać Gratuluję Ps. to ja wróciłam przez Ciebie, a Ty dzięki mnie zostałeś na dłużej, ku nieszczęściu niektórych
-
TOP 1 ACS; PainKiller / RBA / yokero [CNP] vs gotYa [LK New] - 1385,34% + farming + zbiórka
owiec - - Hall of Fame
Postoj Gotya, Gotya Ty to jak nikt potrafisz mi podnieść ciśnienie ważne, że masz chęć na odbudowę w sumie trzeba się zemścić gratuluję bo nieźle huknęło
-
Historyczny
Postnie będę się z Tobą kłócić :D, egzamin z tego miałam w czerwcu coś jeszcze pamiętam, nawet się do książki pofatygowałam ps. jeszcze zależy jakie są te Twoje źródła
-
Historyczny
Postsorry, że się wtrącam, ale muszę wyprowadzić was z błędu dotyczącego Spartiatów Spartiaci - pełnoprawni obywatele Sparty, zostawali nimi dopiero po ukończeniu 30 roku życia i od tego czasu mogli brać udział w Zgromadzeniu Ludowym, jak również się ożenić. Niezawarcie związku małżeńskiego groziło utratą praw. Chyba stąd wasze niedomówienia tak czy owak zdecydowana większość na owy ślub się decydowała.