Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Boję się czytać wiadomości od Ciebie, które wysyłasz o 3 w nocy bo zwiastują albo kłopoty, albo pijackie dywagacje nad sensem istnienia świata a tutaj taka niespodzianka! Wytłucz ich tam wszystkich
Cytat od hilarion: „Straszne. Żeby robić ST coby buziole dawać. ” mi tam to nie przeszkadza Iwanku, dawno Cię tutaj nie było aż jakieś kilkanaście godzin... Brawo! Wytłucz ich wszystkich i szybciutko przetapiaj na więcej latajek, żebyś nie marudził, że za mało ich masz
cóż za dobra passa nie podpuszczam Cię, ale... 3 steka nie dasz rady dziś ogarnąć przygotuj się na strajki w stoczniach, sezon urlopowy, a Ty im każesz 300% normy wyrabiać zapomniałam... cytując klasyka: "Gratki!"
skubnął,, nie skubnął... i tak ładnie wygląda tylko nie wiem czy Ci wybaczę to, że obrońca z MUMINKÓW! i za dużo pancków straciłeś... eh amatorszczyzna...
o proszę, kogo me oczy tu widzą jednak zachciało się ciut zabłysnąć zdecydowanie musisz częściej się tu pokazywać, a nie tylko sojuszowi nieśmiało się chwalić i okiełznać recki musisz bo one chyba swoim życiem żyją mimo wszystko
Prawdę powiedziawszy myślałam, że po tym urlopie to Ty się jakiś nielot może zrobiłeś , a tu człowiek wchodzi na forum... IWAN, IWAN, IWAN... Gratuluję ps. nie ogarnę tych buziaczków
Mam nadzieję, że koledze spodobało się dodawanie wątków w tym dziale i częściej będzie tutaj gościł Gratuluję PS.Legenda głosi, że pierwsze razy z Miśkami są najlepsze f_smile.gif