Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [POMIDOR] & HBI Nighthunter [POMIDOR] & NightMiner [POMIDOR] vs. robx23 [KGH] ~ 1440.19%
PostDzisiaj cały dzień czekałem na ta flotę, nie doczekałem się Gratuluje, w rodzinie zostaje wiec nie jestem zly.
-
ładny bunkier przeorany , graty panowie
-
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych, niech moc będzie z Nami Dnia 19-04-2019 06:15:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lutek [FAoE] ________________________________________________ Pancernik 49.832 Mały transporter 111.815 Krążownik 77.777 _________________________________________ Obrońca kupie paliwo [B_B] ________________________________________________ Mały transporter 479 Duży transporter 59.568 Lekki myśliwiec 123 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 54 Okręt wojenny…
-
Otwieram lodówkę a tam Veto i kolejny raz Zdobywca, co lepsze jeszcze mi sie nie przejadło
-
Co tu pisać, ręce same składają sie do oklasków.
-
Pamiętam Marabuta z akcji na 57 jak spakował packi naszemu top jeden(jak ta sama osoba), ile go to czasu i chęci kosztowało, życzę szo, masz głowę na karku wiec jak będziesz chciał to coś fajnego wykombinujesz. Agresorom a w szczególności wilczkowi gratuluje akcji.