Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-75 z 75.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam ponownie. Dziwny skład dzisiejszej zabawy ale flotka wypatrzona w nocy na fali,rano okazało sie, ze sojusznicy wyparowali gdzies w przestrzeń, a wiedziałem ze pan z kuców napewno bedzie ze swoją flotką i taki o to wynik zajścia. Od Sariel666: pozdrowienia dla wszystkich sojuszników i znajomych a w szczególności dla Sienia za pomoc w zbiórce Ode mnie pozdrowienia dla REPSECT i oczywiście Miensego Dnia 12-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony [RESPECT] _______…
-
Despero vs. #8 ZeroJedynkowy [PonyClub] & John Rambo [PonyClub] & Satana Klaus [PonyClub] & Mate0 [PonyClub] & Wargorek [PonyClub] - 134% - TOP 1 ACS
Bony - - Starcia Libra
Postnie było wczoraj się jak wpisać, passów nie miałem na tel a w domu już wszyscy spali. Despero obserowowałem przed 24h latał jak najęty, non stop wracały mu pełne recki ale nie było jak dograć kontry, zebrał by złom tak czy siak, rano patrze leci, od razu zacząłem rozsyłać zapytania, wiedziałem ze nie dysponujemy taka siła, cóż więc dziwnego, że napisałem do kuców, wiedziałem, że są zawsze i to z najlepszymi flotami, ale nie otrzymałem od nikogo odpowiedzi. Ale jak już Mienso zaznaczył jak zobacz…
-
Witam ponownie. Dziś w końcu udało sie ustrzelić kuca. Obserwowałem trochę i poleciałem, oczywiście sam lot był skazany na niezebranie złomu a i farmingu brak gdyż mtkow brak xd choć odziwo z dętkami by weszło ale po co kusic los:p, obrońca zalogował po godzinie, klik klik raki zebrały . Pozdro dla RESPEKT i Miensnego na wypoczynku Dnia 10-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony [RESPECT] ________________________________________________ Krążownik 90 ________________…
-
Dnia 09-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony [RESPECT] ________________________________________________ Okręt wojenny 49 _________________________________________ Agresor przemo [RESPECT] ________________________________________________ Duży transporter 15 Okręt wojenny 13 Krążownik 96 _________________________________________ Obrońca qq41 [BOU] ________________________________________________ Duży transporter 23 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 39…
-
Witam Serdecznie po raz kolejny. Obroncy upiekło się nocy poprzedniej z powodu...... głupoty innych ludzi tu grajacych, umowiony na lot, raki dograne, nadchodzi moment wysłania floty a "wspolnik" zaginał pomimo palenia sie jego planet. dziwne ale zostawie to. Dziś nużąca nocka w pracy postanowiłem sprawdzić i chyba produckja sie pojawiła więc stwierdziłem a co tam, polece, miałbyc dodatkowy farming 200k ale Duża powłoka zrobiła mnie na szaro. Pozdrawiam całe respekt, Tori miałeś nie spać, Przemo…
-
Witam, debiut na uni. Nocne skany po 3 ukazały sie 2 floty. Jednak z powodu niskich kosztow antyrakow czekałem cierpliwie, pierw byłlotna inna flotę jednak drugi atakujący zaginał w momencie wysłania floty i 13% niesstaty doczekało sie porannego logowania. Na tego pana ruszyłem po 7 godzinach czekania i udało się choc mała ilość raków. masujkiche 3Pozdrawiam sojusz L_Z Ode mnie Pozdowienia Dla Całego RESPECT, Miensko Ekonomie ciśnij flote xd Dnia 04-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały si…
-
_____POŻEGNANIE RESPECT________[#39] Mienso [RESPECT] & {#17} Jay [RESPECT] & przemo05 [RESPECT] & Bony [RESPECT] &[#52] komorka [RESPECT] vs. WelkopProman 1145.81%
Bony - - Hall of Fame
PostGraty chłopaki, fajnie , że sie udało, szkoda promana, ale chłopak i tak już tylko latal od fsa do fsa, myśke ze wyjdzie mu to na dobre, pogratulował, także powodzenia życze;) eh Sariel..... xd
-
TOP1 ACS: Mienso [RESPECT] vs Dreadnoughtus [PonyClub] & Wielebny [PonyClub] & #90 Sythe [PonyClub] - 1753.62% - OBRONA - WOJNA - ZEMSTA
Bony - - Hall of Fame
PostTrzeba pogratulować ładnej akcji, szkoda, że Miensko zlekcewarzył sprawe ale tak to wyglada latanie z dziecmi w domu xd tak czy inaczej zasłużenei wygraliście wojne. Pozdro
-
TOP1 ACS #88 Sythe [PonyClub] & osiem [PonyClub] vs. Mesjasz [BSD] ~ 1252.89%
Bony - - Hall of Fame
PostNo trzeba pogratulowac, Mesjasz bardzo aktywny chłopak noc bez skanu to noc stracona, brawo kucyki wyczucia i szybkiej akcji