Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 75.
-
Witam ponownie. Cel obserowany długo, ale flota stojaca w bunkrze strasznie wolno rosneła, dzis w nocy skanuje i co ja nie widze w końcu można nie stracić a nawet zyskac no to poleciałem, gracz bywał tylko wydac surke więc pewnie nawet jeszcze nie wie ocb. Pozdrawiam zezłomowany sojusz SET to nie był nasz tydzień;p BROWAR SZO, oczywiście pozdrowienia dla Ekipy z Hypka, gra z telefonu przy tej liczbie moonów i teleportów staje sie juz coraz trudniejsza ;0 Dnia 24-03-2016 --:--:-- następujące flot…
-
Dnia 19-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony [SET] ________________________________________________ Bombowiec 82 Okręt wojenny 634 Pancernik 354 _________________________________________ Obrońca Misiakk [VETO] ________________________________________________ Duży transporter 86 Lekki myśliwiec 669 Recykler 1 Satelita słoneczny 392 Lekkie działo laserowe 2.853 Ciężkie działo laserowe 1 Działo Gaussa 14 Wyrzutnia plazmy 1 Mała powłoka ochronna 1 __________________…
-
Dnia 11-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony [SET] ________________________________________________ Duży transporter 300 Okręt wojenny 242 Pancernik 279 Krążownik 846 _________________________________________ Obrońca Misiakk [VETO] ________________________________________________ Duży transporter 264 Recykler 1 Satelita słoneczny 316 Lekkie działo laserowe 3.963 Ciężkie działo laserowe 1 Działo Gaussa 18 Wyrzutnia plazmy 2 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka oc…
-
Witam, na wieczor zobaczyłem ze despero stoi, biorąc pod uwage poprzednie st sprawdziłem w nocy i beng Pozdro dla SET i znajomych ;0 Dnia 07-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony [SET] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.107 Okręt wojenny 244 Pancernik 256 Krążownik 519 _________________________________________ Obrońca Despero ________________________________________________ Duży transporter 111 Lekki myśliwiec 29 Krążownik 188 Okręt…
-
Witam, wczoraj po pracy jednym okiem przeskanowałem okolice, patrze już nie zielony, a może tam coś zfarmię, ku mojemu wielkiemu zdziwieniu stało 30kk floty. Despero się ładnie przywitał. Pomyślałem, że po takich gongach nie biorąc nauki do głowy zrobi coś głupiego, wieć puściłem fsa i wstałem o 1 zoabczyć ocb. Patrze akt brak, floty na fs też, puszczam skan i jest. Stoi zosia samosia. Zawrót fsa i szukanie kompana, gdyż sam za mało miałem raków, niektórzy przespali ale znalazl się imprezowy Ols…
-
Witam, cel znaleziony na fali. Zabierałem się i zabierałem do tego i nie było kiedy, w końcu lżejszy dzień w pracy i ot co..... pozdrawiam znajomych Dnia 27-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony ________________________________________________ Duży transporter 150 Okręt wojenny 219 Pancernik 56 Lekki myśliwiec 1.043 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 192 _________________________________________ Obrońca fantotzi51 [S T] ________________________________________________ …
-
bony vs. colo [HUS] 87%
Bony - - Starcia Libra
PostWitam ponownie, odbudowa trwa, tym razem po lewej stronie z odpowiednim rezultatem, skromna flota skromny zysk, ale do przodu, usnałem czekajac na raki, po przebudzenie skan przed fsem i oho a co to. Długo lot gdyż obawiałem sie logniecia i zebraniu złomu wiec czekałem i czekałem w powietrzu...... Pozdro dla Całej ekipy hyperiona, szkoda, że tak sie potoczyło ale bez ogame lepiej Dnia 26-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor bony _______________________________________…
-
[#25] czemutujestem [RABARBAR] vs. ukati [PonyClub] - 681,56 % - TOP 6 SOLO HYPERION, bez zemsty, bez zdziwienia, czysta dominacja CTJ !!!
Bony - - Hall of Fame
PostNo to jest cos xd cieszy oko, że ktoś tu jeszcze gra po dobrej stronie mocy;p szkoda, że hyperiona nie łączą może by sie jeszcze wróciło polatac;)
-
dobra ludzie dajcie już spokój xd toż to tydzień budowy tylko ;p każdy ma swoje zdanie na temat anty obrony, legalna choć bolesna, kupiona flota za anty sama nie lata, a kupiona obrona i niszczenie 2 tygodni ciezkiej pracy boli, ale taka jest kara za granie a nie pracowanie, lot na * normalna sprawa 90% steków tak powstaje. Zakończmy lament niech obrońca ma swoje 5 minut