Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-27 z 27.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje.. top 1 acs robi wrazenie. Szkoda ze bez zysku ale i tak dacie rade to odbudowac. Obaj macie niezle eko i duze umiejetnosci w czerpaniu z eka sasiadow. Ctj.. coz chyba zaslugujesz zeby zostac top 1 na tym uni. Ma nadzieje ze checi i sil starczy.. jeszcze pare flot tu lata. Gratulacje.
-
Ukati to troche jak Marlis.. w formie obaj byli nie do zatrzymania. Bez formy konczy sie jak widac na wyzej zalaczonym obrazku. Fajnie to wyszlo.. straty spore ale zysk jest mimo to a tag sojuszu u pokonanego zapewne wywolal duza radosc bo nie latwo wozic kuce w reckach. Gratulacje Ukatiemu jesli to on to Szo.. tacy dobrzy i barwni gracze powinni grac jak najdluzej
-
Hippiasz gral z nami krociutko.. ale dla mnie to byla pierwsza chyba poznana osoba tutaj.. wiadomo matki w tym samym ukladzie i ten sam sojusz na samym poczatku. Z tego tytulu lezka zakrecila sie w oku po tym zlomie. Niemniej jednak top 1 solo to okazja do zlozenia serdecznych gratulacji. Ci co latali na Hippiasza wiedzieli ze chlopak mocno sie pilnuje.. raz chyba Pancer zaskoczyl go z lotki. Tym wieksze gratulacje Johnie Rambo.. szybkiego przetopu. Obroncy powodzenia po drugiej stronie monitora…
-
Dawno dawno temu w odległej galaktyce, po przegranej wojnie z Pony Club, niejeden (niejedna ) myślał, że po wielkiej bitwie na księżycu Dreadnoughtus'a i wyeliminowaniu lidera Respectu, Admirała Mienso, ten niezwykły galaktyczny sojusz nie podniesie się już z kolan, a co więcej wielu wróżyło szybki jego rozpad. Poszczególni imperatorzy galaktyczni powoli zaczęli przyzwyczajać się do myśli ze prędzej czy później skończą jako złom w recyklerach spod znaku Tęczowego Kopyta a Pony Club ostatecznie o…
-
Gratuluje wszystkim obrońcom za ładnie przeprowadzoną akcję. Szczególnie gratuluje Sythe za osobistą zemstę na Miensie, napewno Ci się należało za całokształt na tym uni. Gratuluje wreszcie całemu Pony Club wygrania wojny. Byliście lepsi i bardziej zgrani. Mam nadzieję, że to jeszcze nie wszystko co pokazaliście, może teraz jednak na kimś innym Mienso SZO dla Ciebie, choć już wiem że odbudowa trwa. Zrób jak mówisz, powbijaj jeszcze parę ST i pokaż im bo potrafisz I tak Cię podziwiam, że do końca…
-
Cytat od Fearmaster: „obu panom SZO, ciekawe za ile? :E” Akurat obaj Panowie nie korzystają z anty aż tak bardzo, ale to generalnie wiadomo. Akurat obaj Panowie maja mega umiejetności i to też wiadomo. I to ze predzej czy pozniej jeden złomnie drugiego.. to też mozna było przewidzieć. Dzis dzień Miensa, ale za długo już w to gram i nie wierze że Sythe bedzie sie długo odbudowywał. I jestem pewny że jeszcze wiele razy ogladniemy w tym dziale jego piekne starcia. Graty Mienso, niewielu mogło wogól…