Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki Kalinka i Adaś!! Mega starcie, o ile dobrze pamiętam że poprzednie to rozbitka Luckiego - czyli to ST jest TOP1 ACS speed PL!! ktoś coś tam pisał, że słaby zysk, jak sobie liczę to nawet po odjęciu 2kk recków majsa - to macie jakieś 40kkk zysku lekko licząc życzę więcej tak "słabych" zysków w przyszłości pozdrawiam
-
witam wszystkich fanów - znowu się nawdychałem kleju, więc krótko i zwięźle: James Heller [MAFIAA] - - elam [push_1] - 102% - dla elama - proszę doliczyc dla pushu Utracono kontakt z atakującą flotą. [4:300:14] 20.01.2019 07:44:21 Od: dowódca floty (Oznacza to, że została zniszczona w pierwszej rundzie.) moje rw zostało już skasowane - ciekawe czemu wakat powiedział tak: scr.hu/222J5lp a potem tak: scr.hu/mjjMp9J zabawne że jak chodziło o jedną literkę "A" to tak bardzo walczył, żeby kumpli wybr…
-
Cytat od LittleBoy: „Cytat od Straznik Kukurydzy: „no to może teraz, skoro wszyscy z "fachowców" już mnie wyśmiali, to i ja coś napiszę, chociaż w zasadzie nie muszę bo @wakat po wielu namowach już to potwierdził: smile.png scr.hu/djjlBqn wojna jest ważna cool.gif dziękuję wszystkim "znawcą regulaminu wojen" w stylu rising, sora, ulissess, jakiś profesorek srorek, foxopi czy ktoś tam jeszcze inny biggrin.png biggrin.png youtube.com/watch?v=30QwYbFylxs liczymy na korzystne rozstrzygnięcie, ale co…
-
no to może teraz, skoro wszyscy z "fachowców" już mnie wyśmiali, to i ja coś napiszę, chociaż w zasadzie nie muszę bo @wakat po wielu namowach już to potwierdził: smile.png scr.hu/djjlBqn wojna jest ważna cool.gif dziękuję wszystkim "znawcą regulaminu wojen" w stylu rising, sora, ulissess, jakiś profesorek srorek, foxopi czy ktoś tam jeszcze inny biggrin.png biggrin.png youtube.com/watch?v=30QwYbFylxs liczymy na korzystne rozstrzygnięcie, ale coś mi się wydaje że zostanie nierozstrzygnięta 31 Ma…
-
no to może ja ci wytłumaczę kochasiu wypowiedzieliście wojnę sojuszowi MAFIA [MAFIA] sojusz istnieje i ma się dobrze macie limit 3 wojen (jak zawsze) i nie masz prawa sobie zmieniać drugiej strony składu leszczu wiem że masz układy pomarańczowy, ale to nic nie da - tak samo jak nie dało w przypadku wojny z Corleone macie 3 wojny teraz i nie możecie wypowiedzieć czwartej nie trać mojego czasu na jakieś logowania
-
Miecz Przeznaczenia i Ostatnie Życzenie nie zaliczają się do pięcioksiągu, ale odpowiedź jak najbardziej prawidłowa w drugim pytaniu chodziło mi o scenę w lesie i biegnącego Geralta i kto go "znalazł", w pierwszej części gry jest to Vesemir i Eskel, natomiast w drugiej części jest to Lambert i Berengar, który nie pojawia się już później w grze Yossar zadajesz
-
14kkk z jednego starcia to chyba dużo nawet jak na Quantum takie tuczenie na święta miłego przetopu, a obrońcom szo muzyczka w sam raz do hmmm...
-
Luther [PUSH_1] & Supreme [PUSH_1] & Ulisses [PUSH_1] vs. NajczarniejszyStrach [MDL] ~ 36528.04%
Postno ale przecież JESTEŚCIE lamami, gdybyście ulissesa nie "wybłagali" na kolanach, to przecież byłaby zawrotka? bo byście obydwoje złoma dostali hehe kogoś zabrakło, a ta cała wasza kontra na recki to lameriada totalna Najczarniejszy Strach Szoo i przepraszam za brak zaufania, następnym razem się to nie powtórzy atakierom przetopu, fs w takich stronach jest co najmniej ciekawy..
-
gratulacje pushu - wykonanie outstanding przetapiaj na więcej push latajek lamo
-
gratki Matt + koledzy z Soja których jeszcze nie znam nie sądziłem, że coś takiego się wydarzy na x1 przekazanie konta nie było błędem - staty mówią same za siebie pozdro od Vaasa i miłego przetopu
-
Iksy ładnie skończyły przed uf, ale teraz to po bandzie jadą gratki procentu