Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@up, jeszcze do pioniera nie doszedłem To co mówisz to do sprawdzenia pewnie na testowym gdzie masz 10kk anty do dyspozycji. Tu troszkę upłynie nim te 5k pancy się doklepie (szczególnie ktos z odkrywcą, nie generałem). Na razie nie widzę tu kokosów, u mnie w układzie leży 9k mety i 3k krysi :). Ale jak przywozisz jednorazowo 20k krysi przy wydobyciu 4k to jest przyjemne Im dalej w las tym będzie ciekawiej. Najciekawsze wg mnie to ta niby mała flotka bez inwestowania we flotkę - już coś farmić mo…
-
Takiego procencika wypada pogratulować . Więc gratululu
-
@up ok sprawdzę, na razie doszedłem do krążków z ekspedycji (następne powinny być owieczki). Podejrzewam, że jeśli ktoś to uwzględnił (a możliwe że jest po staremu i nowe statki z ekspów po prostu nie wpadają) to może recki pioniery zbierają? - na recki jeszcze techów nie mam, zresztą recków też chyba nie znajdujemy na ekspach
-
To ode mnie małe podsumowanie ekspedycji na odkrywcy w skali mikro od rozpoczęcia wysyłania na Ledzie (więc z 1 dnia ). Wysyłam stateczki począwszy od 1MT+1LM, następnie dokładałem transportery + najsilniejszy statek bojowy + ss (w miarę jak dochodziły nowe statki znalezione z ekspedycji). Obecnie moje paczki to 19MT+Kr+SS oraz 2DT+Kr+SS oraz 2DT+CM+SS (bo krązowniki mam 2 a slotów na ekspy 3). Zyski uwzględniają statki stracone na piratach/obcych (odjęte od ogólnej sumy statków). Zysk w deuterz…
-
Gratulacje ! Przynajmniej normalne starcie w topce a nie wbicie na pałę 300 OW we mnie
-
To jest piękne jak top 1 samo się robi
-
Siedzę sobie na dworzu popijając piwko w to wyjątkowo ciepłe paździenikowe popołudnie, aż nachodzi mnie refleksja, że warto by zajrzeć co tam się dzieje na ogejmikach. I cóż to za cuda i dziwy, na planetkę bez specjalnego urobku (tyle co parę h bez aktywki) leci sobie 300 owieczek, 7 min do ataku. Patrzam ja w mój shop co tam się uchowało z ostatnich promocji, no i stoją sobie 4 detroidy złoto i 1 brąz. Kopalnia krystyny w budowie. Więc niewiele myśląc kopalnia anulowna, jakieś niecałe 2000 ldl…
-
Teraz pytanie, czy na rozwiniętym koncie , przy zrónoważonej grze, bardziej będzie się opłacać wziąć klasę żniwiarza i w markecie sobie dokupić pełzacze do eko. Czy brać ekologa i ewentualnie żniwaiarze kupować w markecie jeśli okażą się mocne. Ktos dobrze napisał, ze przydałby się boost bo eko, bo nawet to 10mln anty nie pomoże i testy będą trwać do 2022
-
Piękny procent, gratulacje! Przerabiajcie na FRYTKI!