Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 73.
-
Przed 6 wracał Panu FS, zalogował... poszedł na kolejnego fsa.. ale nie zabrał dexu , brakowało tyle ze na bank leci w układzie .. no to se policzyłem:P Pozdro dla Kickiego i Duraja .. po blanciku nie umiem liczyc:D Obrońca sie zachował elegancko, pogratulował, zycze szybkiej odbudowy Dnia 18-09-2019 16:04:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Quatermain [M-W] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.534 Pancernik 1.781 _______________________________________…
-
zdychało, zdychało i zdechło, chyba koniec.. SKB gratuluje wygranej LHiP no cóż.. powodzenia dla znajomych, gramy dalej:)
-
Obserwacja i jeszcze raz obserwacja:) lot na świecącą gwiazdke, na czuja:) i prosze bardzo. Obronca elegancko sie zachował - życze SZO. Pozdro dla wszystkich ludzi z LHiP z którymi grałem, gram, bede grał. Dlatego Pana co przeszedł na złą strone mocy oczywiscie też Pozdro W. Dnia 12-09-2019 19:12:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Quatermain ________________________________________________ Krążownik 4.605 Okręt wojenny 2.546 Pancernik 1.754 _______________________________________…
-
ja nie leciałem, tak jak mowie tydzień temu temat sie pojawił i byłem na nie od poczatku.. juz probowałem poprostu, nie raz, nie dwa.. kazdy z was juz latał procz dawcza, jego obecnosc mnie zaskoczyła bo to spioch:)
-
Panowie.. od poczatku jak usłyszałem o akcji to wiedziałem ze bedzie kupa.. 1.Kazdo odstepstwo od normy SKB wyczai a niewatpliwie flotka na planecie takim odstepstwem jest (uwierzcie, sprawdzałem..) obstawiałem ze nie poleci wogole albo... no własnie to, co sie stało. 2.Połowa sie zna miedzy sobą, ten lata z SKB a za chwile z ich reki pada.. 3. Agresorzy zdupili.. najpierw synchro pozniej... lawinowo.. Kto to widział zeby nikogo z SKB nie było online? a tak było, i to po 3:00.. nie ma ma opcji p…
-
niby bez historii, stało se:P tylko ze nigdy nie stało a skanowałem zawsze hurtem.. no i jest, ładna flotka, mały bunkier.. a 4us w bok killer:P i kminie czy swiruja:P? stwierdziłem ze wyczekam:P po 5 dopiero cyferki u killera wiec start:D chciałem go zagadać głupotami zeby wiedziec orientacyjnie kiedy zniknie ale mnie zbył:) reszta killerów bardziej rozmowna:P tak czy inaczej oczywiscie pozdrawiam:) a przede wszystkim pozdrawiam cały mój sojusz LHiP bo byłem troche nieznośny:P przez kilerów ocz…
-
biednemu to i wiatr w oczy:P raz leci jeden, raz drugi, to ja tez:P lamkami podbiłem i lece dla zbity pod czujnym okiem sasiadów skład idealny na 100,5% zdaniem trashsima , mowie rozdziewiczymy dzisiaj to SKB w tej wojnie:P no i zoba jak mnie oszukali:P Dnia 28-08-2019 06:58:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Quatermain [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000 Pancernik 350 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca …