Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witam nie duże ale cieszy pozdrawiam sojusz Dnia 25-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrPix [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 9.000 _________________________________________ Obrońca Coder51 ________________________________________________ Krążownik 505 Okręt wojenny 258 Niszczyciel 96 Gwiazda Śmierci 7 Pancernik 469 Lekkie działo laserowe 38 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MrPix [W…
-
witam zysk nie wielki ale powitalne RW cieszy flota też odrdzewiona tak więc pierwsze koty za płoty, pozdrawiam sojusz i dziękuję za ciepłe powitanie Edit: a i zapomniałbym, poprzedniemu właścicielowi konta dziękuję za zaufanie i również pozdrawiam Dnia 22-08-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MrPix [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 634 Pancernik 7.898 Krążownik 10.579 Mały transporter 20.983 Lekki myśliwiec 123.062 Ciężki myśliwie…
-
Malack [WINTER] & SalamAlejkum [Ronin] vs. york [MRUCZKI] 52613 % TOP 1 ACS
MrPix - - Starcia Libra
PostJesteś najlepszy!!! Za brak dedów i linka zezłomuje Cię na izar
-
Sky_Is_Over [WINTER] & Sariel [Elite] vs. Endoos [Heheheee] ~ 1281.32% (Wypasione top 1 ACS)
MrPix - - Starcia Libra
Postpięknie Panowie, wielkie gratulacje tym bardziej, że top 1 acs dla Was sariel jak zwykle trzymasz poziom, oby tak dalej, linka nie dostałem ale co tam, krówkę z top 1 plackiem wypada skomentować szybkiego przetopu
-
[# 38] Method [LoG] & Malack [LoG] & ToTylkoJa [LoG] & Hejduk [LoG] vs. ProSkaner [Bwolf] 7689.24% TOP 1 ACS WOJNA
MrPix - - Starcia Izar
PostPięknie panowie, po raz kolejny kilka k procent do wojny, 20k może być jednak Wam za mało Kolejnego flociarza na Unii mniej zaraz sami będziecie złomowanie się Szybkiego przetopu a obrońcy powodzenia na innym Unii
-
TOP 1 SOLO The End(Nyah), Maksimus [L E] vs STIMO [--S--S--] - 156370,84% + Ta zniewaga krwi wymaga...
MrPix - - Hall of Fame
Postlink dostałem, pozdrowień nie ma wiec słabe te st jakieś pozdrowienia z emerytury
-
ACS; Poke i DeuterKupie(Nyah) [G-T-W] vs gbsmiglo [-=EW=-] - 127265,44% TOP 1 ACS
MrPix - - Hall of Fame
Postwitam no szkoda Śmigło że Twoje stadko GS padło ale cóż może weźmiesz przykład ze mnie i zostawisz to w cholere Nyah gratulacje wyczucia czasu, % kozak szkoda że na koledze zysk miodzio więc przetapiajcie i dzięki za pamięć
-
nie mam zamiaru drążyc tego tematu dalej, prawda jest taka że na koncie nie było ani mnie ani mustanga już od dawna " Mroczny [TRIADA] vs Nyah" to mówi samo za siebie zealot heh a o czym on może miec pojęcie?? pozdrawiam i udanego przetopu Ps: na przyszłośc to nie mister pix tylko MrPix jak już nawiązujesz w wypowiedzi do mojej osoby to rób to tak jak należy
-
nie ma czego gratulować, jedynie żal postawy Mrocznego bo sądziłem że to porządny gracz bitwa ustawiona, w ogóle śmiesznie Mroczny piszesz o swoim koledze Nyah, tak jakbyś go nie znał a dobrze wiem że znacie się od dawna i utrzymujecie stale kontakt fakt faktem zezłomowałeś kolegę i nic tego nie zmieni może faktycznie nie było go na koncie co nie znaczy że można takie świństwo robić a może po prostu tak bardzo chciałeś zrobić to top 1 solo że posunąłeś się do pushu. jaka jest prawda tego nie wie…
-
AntiGameReborn
Postwitam mam mały problem a mianowicie po aktualizowaniu antigame do wersji "Version: 2.08.0" przestało działać, w tampermonkey widzę że niby jest zainstalowane ale żadna z opcji nie działa używam chrome wie ktoś co z tym zrobić?