Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gra o Tron
PostSerial mi się skończył odcinek po krwawych godach więc jeśli zmienili tą opcję później to nie wiem
-
Gra o Tron
PostStawiam że kobietą była Catelyn Tully... Mówić mogła do Jeyne/Talisy... Nie wiem kogo ani jak określała a opcje polityczne co chwila ktoś zmieniał...
-
Gra o Tron
PostHodor! Tzn..... Tak! Myślałem że dłużej to zajmie...
-
Gra o Tron
PostJakie były ostatnie słowa jakie wymówił Walder opuszczając wraz z Branem Winterfell?
-
Gra o Tron
PostTo ta historia, że doszedł do wniosku że wszystkie panienki lecą na czerń a nie wiedział o celibacie?
-
Gra o Tron
PostDavos który stał się bogaty i dorobił się przydomku cebulowego rycerza na przemycie?
-
Gra o Tron
PostCytat od Thorgoth: „ Była taka scena (chyba właśnie w okolicach tego cytatu) gdy zabrali go do burdelu, po czym dziwki nie chciały od niego zapłaty, ale to nie jest dla mnie do końca zrozumiałe - chodziło o to że on niby taki dobry w łóżku? ” W serialu tak to było pokazane, jeśli się nie mylę Tyrion z Bronnem chcieli nawet od niego wyciągnąć jak tego dokonał...
-
Gra o Tron
PostCytat od buleon: „Bronn znad Czarnego Nurtu - małomówny (tego nie jestem pewien)?” I monotematyczny... Chociaż w sumie może lista tematów jest ciut większa niż jeden, ogranicza się do forsy alkoholu i seksu... Jak na mnie pasuje idealnie, ale niestety Buleon mnie wyprzedził...
-
Wiedźmiński
PostNiestety zabawa padła... Może jakieś łatwiejsze pytanie?
-
Wiedźmiński
PostNo i temat pada... Trzeba by go ożywić trochę...
-
Wiedźmiński
PostDaj coś prostszego bo jak widać nikt nie wie...
-
Historyczny
PostTo może Andrzej Kruszewicz, nie wiem czy jest bardzo znany ale według wikipedii to dyrektor Warszawskiego Zoo...
-
Historyczny
PostHanibal ?
-
Historyczny
PostDaj podpowiedź...
-
Historyczny
PostOK Murat pasuje... Właśnie dlatego Murat musiał być często ratowany że przez jego strojny strój kozacy często mylili go z Napoleonem uważając że wódz to pewnie ten najwytworniej ubrany... Sam Napoleon nosił się po żołniersku...
-
Historyczny
PostOk będzie trudne... Jak nikt nie zgadnie zmienię jutro wieczór... Sytuacja ta sama, odwrót Napoleona spod Moskwy... Pewien pan był ścigany omyłkowo przez oddział kozaków i schronić musiał się właśnie między polskimi wojskami... Pomyłka była spowodowana strojem owego pana... Któż to był z kim i dlaczego go pomylono?
-
Historyczny
PostPolacy i Ney? Jedynie oni opierali się jakoś atakom kozaków kiedy reszta armii nie była w stanie...
-
Historyczny
PostChodziło mi o Hieronima Łaskiego... Zamek otrzymał za doskonały talent dyplomatyczny, utracił za długi karciane zrobione po pijaku... Oddaję pytanie... Niech ktoś zada coś prostego...