Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-14 z 14.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
longaba [RLR] & Terror [RLR] vs. czester [FairPlay] (A: 2.467.962.000, O: 16.124.986.000) - 100531.53%
sztych - - Hall of Fame
PostTerror czytanie ze zrozumieniem jest w 3 klasie podstawówki wróć się tam albo skończ ćpać i wtedy czytaj. Ale wyjaśnię Ci pisałem o Londze że gra urlopem. Nie o Tobie. Mnie już nie ubijesz bo nie gram flotą nie mam na to czasu od marca to po co się męczyć. Zazdroszczę czasu na grę ale dla mnie to raczej koniec kont flotowych.
-
longaba [RLR] & Terror [RLR] vs. czester [FairPlay] (A: 2.467.962.000, O: 16.124.986.000) - 100531.53%
sztych - - Hall of Fame
PostKojarzysz program tor? Znasz odpowiedź juz :)? Ciężko ubić Terrora jak gra tylko wtedy kiedy Longa może u ściągnąć. A Longa ciężko ściągnąć jak gra urlopem. Tak jak Terror się zalil ze Zgona nie można ubić bo jak nie ma u to siedzi cały czas tak samo jest z Longa. Zapytaj Terrora ile moonow stracił xd
-
sztych - - Hall of Fame
PostSatanel z dwulicowymi ludźmi nie gadamy najpierw wypierałeś się że konto dostałeś potem stwierdziłeś że jak masz kasę możesz se robić z nią co chcesz xd [ciach] Nokia ciężko kogoś bronić dwoma flotami, które mogły ściągnąć u. Czester o tym doskonale wiedział. Longa graty obserwacji, ledwo Kamlot i Wodzi stali się weekendowo niebiescy jak zresztą ostatnio co weekend, upolowałeś Czesia. Terror sam zacząłeś nas pod tym starciem prowokować. Nikt Ci chęci nie ujmuje, co zresztą napisałem pod którymś …
-
TOP 1 ACS - longaba [RLR] & Terror [RLR] vs. Darth Mocny (A: 8.295.694.000, O: 36.412.850.500) - 256958.24%
sztych - - Hall of Fame
Posta wczoraj pisał jakiego un to ni ma skilla xd widzę właśnie ja to przynajmniej finezyjnie z planety fsa robiłem xd taka flotą fsa z jednego moona xd toż to trzeba być pięknym nieogarem xd złom pozbierany bez paru śrubek xd graty troszkę nas pobiliście
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
sztych - - Hall of Fame
PostTo było chyba wtedy co byl poranek latajacych gsow xd tak mi sie jakos wydaje xd
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
sztych - - Hall of Fame
PostPodsumowanie obrońca Metal: -2.220.318.400 Kryształ: -149.705.800 Deuter: -682.757.000 obrońca stracił łącznie 3.052.781.200 jednostek. Taki Bilans wyszedł nam gdyby nie to że telepnąłem flotę 7 s przed starciem to byśmy wyzbierali pzeta bez 190 k recków. Ale cóż nie można mieć wszystkiego Terror popełnił parę błędów pierwszy że kiedyś ta sztuczka mu się udała, więc wiedziałem że jak lecą gsy to fala czyszcząca pójdzie na 90 %. Drugi Wodzirej ściągnął u to też powinno zastanawiać. Trzeci najważn…
-
#12 Swift [POD] & #5 WNE [Muminki] vs. dziadzia komornik [Pac-Man] 73,39%
sztych - - Starcia Libra
PostSwift lamerze xd dobrze że masz mnie tak to byś nie istniał na tym unii xd WNE dobrze że masz takiego sojusznika że zna dobrych flociarzy xd
-
Top 3 ACS Marvin [IMP] & TurboZ [IMP] & nightend [IMP] & Lord Gorloj [IMP] & rokko [IMP] vs. marek1 & djkrakersik [POD] & Swift [POD] 77% OBRONA
sztych - - Starcia Libra
Postpo prostu pro elo xd rozumiem na speed uni lot przez tyle układów ale z dtekami xd graty obrońcom dzięki Swift za dedki
-
Djablica
sztych - - Archiwum CT
PostDjablica a Ty nie gralas przypadkiem na 61 :)???