Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-108 z 108.
-
Witam ponownie:D:D:D Mimo ze siedzę chory z gorączka postanowiłem sprawdzic czy coś nie zostało po nocy na moonach no i sie opłacało standardowa sytuacja- skan - flotka jest wiec kalkulacja bo paliwa na moonie mało - teleportacja no i fruuu goooooooo jedyne co zapomniałem to telepnąć rekiny wiec wystartowały z godzinnym poślizgiem obrońcy szooo wywiosłował prawie wszystko:D pozdro dla feniksow P.S. Gzylu do 3 razy sztuka 2 razy miales loty na pusto z mojego powodu Dnia 04-03-2018 10:52:06 następ…
-
Takie cudo wykopac na wymarlym uni A to tylko dlatego ze to ja daleko a ess na urlopie. zeskanowalem przez przypadek nigdzie akty nie bylo no to fruuuuuuu gooooo pozdro dla FENIKSÓW , obroncy szoooo Dnia 18-02-2018 00:45:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Mały transporter 12.705 Duży transporter 1.513 Krążownik 10.372 Okręt wojenny 4.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Gandaro…