Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 108.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• gratulacje latte:D no i nawet na leniwca można zrobić ST.

• wszyscy coś wklejają to i ja może coś marnego wstawie pozdro dla sojuszników i znajomych Dnia 31-05-2020 11:50:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [SKY] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Panujacy Paragraf7 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 879 Duży transporter 29.330 Lekki myśliwiec 42.954 Krążownik 2.160 Recykler 2.014 Sonda szpiegowska 1.838 Gwiaz…

• NO ludzie co się dzieje na tym uni to strach.... Jak tu już górnik złomuje "flociarza" to już najwyższy czas na fuzje. A tak na poważnie to gratulacje za zgranie u obrońców, no i SZOO dla agresora, przyda mu sie zimne piwerko, i niech lata dalej jak ma chęci;d

• ty ESS to nikomu nie przepuścisz:) gratulacji szybki przetop i dawaj dalej:)

• graty:) Niedziele można uznać za udaną:) obrońcy SZO i wiecej szczęścia bo ewidętnie go nie posiada:)

• gratulacje fajne starcia miło widzieć mistrza w akcji który pokazuje swój aktualny poziom umiejętności łowieckich zyski na poziomie Kapitana Sparrowa, ale ona ma taki styl i jemu to fajnie wychodzi Grono graczy spodziewało się pewnie powrotu z przytupem czytając twoje wpisy we wcześniejszych postach a tu takie coś. Sinatra pewnie nawet nie zauważył że mu ktoś wleciał. Więcej to on zwozi z farmingów niż ty mu zabrałeś. Franki widać też dał ci na waciki no w sumie kto bogatemu zabroni Brawo franki…

• ej no panowie dwuch nas leciało kiedyś z latte próbowaliśmy zdjąć matta ale sie zalogował, więc teraz dokończyliśmy.

• dziki ty i ta twoja taktyka. wszyscy to głąby tylko ty mistrz nad mistrzami, nikt ci nie dorównuje w przebiegłości i w taktyce. Jest tylko jedno słuszne rozwiązanie załacz urlop i kasacje konta. Nie masz odwagi pogratulować przeciwnikom którzy w sposób uczciwy zezłomowali ci kolegę. P.S. ty już nie raz nie dwa odgrażałeś się że mnie zezłomujesz ze nie umiem latać itd. No ale jakoś sobie radze na Taurusie. Matt zezłomował mnie dawno temu ja jego teraz. wyrównałem rachunki za siebie i za LOTUSA i …

• tojek ciagle cukierek i cukierek ile to można:) widzę walka na wyniszczenie, albo cukierek nie wytrzyma i pujdzie na u, albo ty sie napasiesz:) gratki i przetapiaj w nowe latajki a nie tylko kopalnie i kopalnie:)

• witam wszystkich długo to trwało ale w końcu udało się wyrównać rachunki z mattem po tym jak mnie zezłomował zaraz po połączeniu uni. Akcja bez polotu na stojącą flotę ale już kilka prób było żeby go zezłomować. po powrocie do domu poszedłem w kime, coś mnie obudziło i pomyślałęm ze sobie zeskanuje matta i ku mojemu zdziwieniu jego Flota Stałą i czekałą na moje latajki Chciałem lecieć tylko szybką flota żeby zdążyć przed zalogowaniem matta, wiec telefon do essa - no i co TP zajęty nie ma szans, …

• witam pozdro dla znajomych Dnia 21-03-2020 22:09:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Okręt wojenny 106.183 _________________________________________ Obrońca Bad Boy [KWK] ________________________________________________ Mały transporter 262 Duży transporter 41.896 Ciężki myśliwiec 344 Krążownik 96 Okręt wojenny 1.397 Recykler 236 Sonda szpiegowska 145 Bombowiec 781 Niszczyciel 130 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 792 Pa…

• Dnia 15-03-2020 06:36:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca machek [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 7.353 Duży transporter 7.487 Lekki myśliwiec 38.390 Ciężki myśliwiec 10.155 Krążownik 3.354 Okręt wojenny 3.118 Statek kolonizacyjny 45 Recykler 1.214 Sonda szpiegowska 3.114 Bombowiec 439 Nis…

• witam. Dnia 15-03-2020 04:14:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 130.000 _________________________________________ Obrońca Panujacy Paragraf7 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 165 Duży transporter 6.784 Lekki myśliwiec 250.067 Krążownik 44 Recykler 505 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 152 _________________________________________ Po bitwie... Agresor dell1983 [FenikS]…

• witam dawno nie latałem do obrońcy a dzisiaj sie trafiło Dnia 11-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 365.039 _________________________________________ Obrońca Stoeff [PIR] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 38.736 Recykler 7 Sonda szpiegowska 100 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor dell1983 [Feni…

• witam Dnia 10-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 250.000 _________________________________________ Obrońca Misiek2210 [Smuggler] ________________________________________________ Mały transporter 54.000 Duży transporter 41.000 Lekki myśliwiec 80.000 Ciężki myśliwiec 33.000 Krążownik 12.500 Okręt wojenny 12.600 Recykler 1.000 Sonda szpiegowska 1.000 Bombowiec 4.000 Niszczyciel 4.000 Gwiazda Ś…

• Witam coś małego na przełamanie złej passy Dnia 11-03-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Krążownik 50.000 _________________________________________ Obrońca Mystery Machine [IRA] ________________________________________________ Mały transporter 820 Duży transporter 21.360 Lekki myśliwiec 796 Recykler 2 Sonda szpiegowska 25 _________________________________________ Po bitwie... Agresor dell1983 [FenikS] _…

• Gratulacje ziemniak cierpliwość popłaca, ostatnio mi mówiłeś ze spawacza odstrzelisz i tak sie stało Dostawiłeś troszke tych panter:D zysk lodzio miodzio wiec przetapiaj dalej. obrońcy SZO i przemyślenia strategi floty nie upilnował to może zamiast spawaniem zajmie sie budowaniem kopalni, może bedzie mu to szło lepiej D Ja jakoś ostatnio nie mam szczęścia i same przepały, wiec chyba będę musiał się zająć budową kopalni:D

• graty tojek:D to to zawsze masz szczęście i coś wykopiesz:D niby jesteś ekowiec i pilnujesz kopalni ale coś mi sie wydaje ze dalej ciagnie wilka do lasy jak dalej latasz:P przetapiaj na latajki i baw sie dalej

• no żeby nie było że tylko tojek lata:D Dnia 11-02-2020 22:08:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Obrońca Bad Boy [KWK] ________________________________________________ Mały transporter 1.031 Duży transporter 46.639 Lekki myśliwiec 1.135 Ciężki myśliwiec 394 Krążownik 134 Okręt wojenny 673 Recykler 565 Sonda szpiegowska 1.439 Bombowiec 379 Niszczyciel 414 G…

• acha i z tego wszystkiego zapomniałem dziki popraw ST pokasz jaja że nie kłamiesz chociaż w tym ST