Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 42.
-
Tomee ... dobrze że to w wasze ręce poszło bo jakby jakieś SoSy czy Ziela to by mi chyba serce pękło
-
No Ziutek , No Fun Do Października
-
Bardzo dziękuje za zaproszenie do zabawy (9300) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 186.000.000. Na polu zniszczeń xxx znajduje się 169.921.800 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 169.921.800 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Szkoda, że jako trzecia ekipa ale ślepej kurze coś tam spadło Pozdrawiam, PS 400k LM robi wrażenie
-
Człowiek uczy się na błędach A widać nie do końca mamy opanowaną mechanikę strąconych moonów
-
Nikt nie gratuluje ? To ja pogratuluje ... Sierotki złe że na FSie były i nie mogły lecieć
-
Sierotki żałują Mściciela i towarzystwa. I bardzo mi przykro bo zabrakło 5min by wymienić flote Owensa 50 układów to troszkę za duzio Mściciel Szo ... mi się już nie chce to całość eko z 10 kont które prowadzi nasz Sierociniec to Cie odbudujemy w jeden dzien PS Sierotki chcą raporty reckowe
-
Ziutek ... Trzymałem Kciuki ... ale z obserwacji aktów chyba skan był przed atakiem i zwolnienie też ... Pytanie kto zamulił od atakujących
-
Cytat od ukati: „widac juz selekcja naturalna sie robi 7 os mniej ” Ukati Co zrobić ... A siertotki wracając sobie z pracy myślały o przejściu na górnictwo Zawsze się master plan musi popsuć
-
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017 18154.65% addio amico mio!
Sierotek - - Starcia Rhea
PostZiutek taką mam rozkminę, że może sam zdjąłeś urlop tylko ni w ząb tego nie pamiętasz bo w sztosie już byłeś
-
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017 18154.65% addio amico mio!
PostNo cóż... teraz znowu poznasz smak spania 8h Nie będzie budzików co godzinę i "jakbym nie wstał to zaczepiaj na TSie aż wstanę"
-
Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% Pożegnanie TOP1
PostUkati lamo Akcja życia Że też Ci się chciało aż tak za wszelką cenę
-
#11 [TOP 1 ACS] Grinder [AFGM] & Cichy86 [AFGM] & psotny [AFGM] vs. Ziuteklol2017 [MNS] & nightm4r3 [ZDI] & Angelina & Sierotek [DarkBlue] & msciciel [MNS] ~~ 11.063,28%
PostCytat od Aya007: „To taka luźna myśl, ale siedząc z sierotkiem zawsze w 2 różnych sojuszach, ile macie statusów pod ręką ? 40? evil.png ” Razem ze statusami waszego sojuszu i MNSami to ponad setkę. Dodatkowo razem z Ziutkiem co wieczór zrzucamy się na antymaterie i odpalamy tajne skrypty na falangowanie moonów. Ale i tak nie jesteśmy w stanie przebić Fero, który jak wiemy jest "adminem" bo puszcza równe liczby statków .... A jak chcesz wiedzieć czemu nie jesteśmy w tych samych sojuszach ? Bo tak…
-
#11 [TOP 1 ACS] Grinder [AFGM] & Cichy86 [AFGM] & psotny [AFGM] vs. Ziuteklol2017 [MNS] & nightm4r3 [ZDI] & Angelina & Sierotek [DarkBlue] & msciciel [MNS] ~~ 11.063,28%
PostCytat od czarownica: „ Moi Sojusznicy jest jedna sprawa ktora chce naświetlić .Jak czesc osob wie z Sierotkiem tworzymy calkiem zgrany tandem. Znamy sie kupe lat. Jesli ktos z sojuszu bedzie lecial na niego, bede go bronic do ostatniego lm. :).Stawiam sprawe wprost i jasno. Jeśli taka sytuacja jest nie do przyjecia prosze o usuniecie z sojuszu. ” No bo to nawet nie wypada złomować swojego multikonta* *Nie dotyczy Tulipana
-
PostCytat od Danielllo: „no i mega wyszło;))) gratki gratki mam nadzieję że wszyscy ruszają już z odbudowa! najlepsze rozkmina na IRC'u Sierotek: Msciciel to co zawraca i podstawiac się u ziutka ? Msciciel: dobra [ciach] leć do ziutka, jak poleca do mnie to jakoś się pozbieram dla takich akcji warto grać ” To miało być Top Secret !! Administrator Forum Toadie:Wulagryzm
-
PostCytat od B1ttor: „Co w tym dziwnego sierota? Night jak zawsze sprzedał buddy, a reszta poleciała jak Angi na darmowe pz ” Po pierwsze to zastanów się czasami nad tym co piszesz. Po drugie, aby kogoś obrazić nie trzeba używać wulgaryzmów i napinać się jakbyś wszystkie rozumy pojadł. Po trzecie poziom zrozumienia tego co się wydarzyło by dojść jak w ogóle się stało, że doszło do tego RW wykracza po za Twój poziom intelktualny który zatrzymał się najwidoczniej w klasie 1-3. Naubliżałbym Ci ale to n…