Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 84.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od BROWAR: „Cytat od corpse: „Szybka odbudowa i pewnie jeszcze szybszy zjazd bedzie poraz kolejny Przetapiaj by ktos mogl wykrecic wiekrzy % na tobie Obroncy Szo :]” tym ktosiem na bank nie bedziesz Ty bony, nie taki łatwy do zrobienia jak ja, więc nie masz sie czego obawiać kotku, tfu, znaczy farmo. Gratuluje sojuszniku, zysk przedni, miłego przetopu i wysokich lotów” farmo , kotku co ty jakis cieply jestes ? chyba raz poleciales mi po satkach i tyle z tego farmienia twojego
-
TOP2 ACS -> vigo [LoG] & kamieniarz [LoG] & jim beam [LoG] & corpse [LoG] & StarCraft [LoG] vs. COSMIC LION - 58275.2%
corpse - - Starcia Yakini
Posttu widac jak ty sie bawiles 02.01.2016 23:08:29 Kasia321 COSMIC LION 09.01.2016 23:08:29 Push (I) od jaskier22 - nakaz odsyłki surowców 02.01.2016 23:08:27 Kasia321 jaskier22 09.01.2016 23:08:27 Push (I) do COSMIC LION
-
TOP2 ACS -> vigo [LoG] & kamieniarz [LoG] & jim beam [LoG] & corpse [LoG] & StarCraft [LoG] vs. COSMIC LION - 58275.2%
PostCl zyje mi sie bardzo dobrze Tutaj jak wzyciu poza sojem nie ma przyjaciol , kolegow sa znajome nicki i wszystko A do tego przekonala mnie jedna łajba ktora polaszczyla sie na kilka lamek Wiec jesli bedzie tylko okazja to nie mam juz skrupulow leciec czy nie leciec Nie lubie strasznie takiego balaganu w ST Powiedz mi czemu Xiven nagle przed 11 przestal byc iglakiem i z kad zrobil 2k dt Jak byl farmiony prze zemnie i Pitera Doskonale tez wiedzielismy ze z Wiatera bedzie leciala sura nie rozczarow…
-
Postdzieki za locik panowie fajnie weszlo szkoda tylko ze ta lajba zawinela zlom ale co ma wisiec nie utonie obroncy mimo po 3 glupocie Szo zeby za nudno nie bylo
-
mialem nie wstawiac ale ze Vigo to nie Vigo to sobie wstawie pozdro dla soja itp pozdrawiam orginalnego Vigo zlomu nie zebralem [center]Starcie z 2015-07-25 06:25:41 następujących flot: Agresor corpse [FENIKS] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 7.000 Panc. 1.040 Obrońca vigo [LoG] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 2.275 D.transp. 1.713 Krazownik 422 O.wojenny. 125 Recykler 1 So.szpieg. 209 St.kolon. 2 ...po 4 rundach: Agresor corpse [FENIKS]…
-
StarCraft, vigo, loci, Waleczne Serce [LOG] vs Naga Sadow, eol, corpse, StoorM[#55], qba, trio, piterman, krokozaurus [FenikS] - 101731,36% OBRONA!!!
PostDzięki za wspólny lot choć naj mniej wiedziałem o całej akcji brak czasu itp Wiedziałem tylko tyle że albo wejdzie albo będzie koniec gry Troszkę ciśnienie skoczyło ale było warto Wszystkim życzę Szok P.s Mam nadzieję że kometa się spodobała
-
VIGO [LoG] vs Krokozauruss (bialyw2), Hejduk i piotrr808 i trio i eol [FenikS] - 13577,59% TOP 1 ACS UNI YAKINI
Posttyle planowania na flote Vigo ze juz sadzilem ze nie da rady pasc a jednak a tu naprawde jestem milo zaskoczony az szkoda ze naurlopie jestem bo moze ja bym polecial a moze nie dzieki za dedy i linka przetapiajcie bo macie co Szo Vigo P.S mi dalej fabryka z wielkimi kominami utrudnia grac
-
Wspomnienia Z Uni 35
PostAz lezka kreci sie w oku na starosc naprawde piekne czasy ludzi i klimatu i samej gry Teraz za kase masz top jakie chcesz ;] Tez wspominam Pimpa tyle co spalil wody na mnie to cieszko zliczyc :) Oczywiscie wszystkich naszych mocherow z Avalonu i Ratio :) Rowniesz Koralowypabloski pare nocy zesmy przeklikali :) Pawla23 i cala reszta ludzikow z 35 uni ;]
-
pozdro dla moich beretow Starcie z 2014-04-14 11:16:53 następujących flot: Agresor corpse [A-R] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: O.wojenny. 40 Agresor corpse [A-R] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: Krazownik 76 Agresor corpse [A-R] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: Krazownik 5 Obrońca dawides4 [Warrr] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 7 D.transp. 15 L.myśliw. 100 C.mysliw. 51 Krazownik 34 Recykler 2 So.szpieg. 73 …