Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 21.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty STeka. Widzę, że nie zapomniałeś majtek jak się lata Czekam na więcej
-
Siemka Moim zdaniem uni jest martwę, tak czy tak nie będzie UFs wszędzie o tym Administracja piszę, że nic nie wiadomo więc nie ma co na nie liczyć. Myślę, że zmiana parametrów jest jak najbardziej na +. Ożywiło by to owiele uni i zapwnę wielu graczy chętnie by wróciło do aktywniejszczej gry niż tylko uFS czy ekko. Zwiększenie PZ myślę, że to podstawa bo w dzisijeszych czasach praktycznie każde uni ma pz 60-80% a my dość oddstajemy. Jeśli chcemy kiedyś się połączyć z jakimś uni i mieć jakieś sza…
-
Fiuuu... Procent i zysk przedni. Graty i przetapiaj Adam na krążki co by mieć tyle co Asia
-
Astronomiczny
PostZgadza się. Zadajesz
-
Astronomiczny
PostKometa odkryta przez amatora astronomii na początku XIX wieku. 20 lat później uległa rozpadowi, co w kolejnych latach kiedy Ziemia przecinała jej orbitę skutkowało obfitymi deszczami meteorów - kilka tysięcy na godzinę. Jak nazywała się ta kometa i jak nazwano powyższy rój meteorów?
-
Trzeba dziś opić tego STeczka Graty starcia i rób taką flotkę na Wezn
-
Astronomiczny
PostNajwiększa znana galaktyka pod względem rozmiarów - IC 1101
-
Astronomiczny
PostNajciemniejsza znana planeta, zgadza się. Zadajesz
-
Astronomiczny
PostPlaneta absorbująca 99% światła swojej gwiazdy oddalonej od niej o zaledwie 5 milionów kilometrów. Sekretem tego wyjątkowego przypadku mogą być znane ale także zupełnie nie odkryte jeszcze związki chemiczne.
-
Astronomiczny
PostAR Scorpii
-
Astronomiczny
PostOczywiście Zadajesz
-
Astronomiczny
PostJak nazywa się gwiazda wielokrotna w gwiazdozbiorze Łabędzia, która w okularze teleskopu pomaga początkującym fanom astronomii dostrzec różnorodność barw gwiazd?
-
Astronomiczny
PostKometa Hale-Bopp
-
Astronomiczny
PostPrawo Gaussa?
-
Astronomiczny
PostOdpowiedź jak najbardziej poprawna ale bardziej usatysfakcjonowałaby mnie nazwa Most Einsteina-Rosena Zadajesz
-
Astronomiczny
PostOk, odpowiedziałem na pytanie ale nie wiedziałem ile trzeba się głowić, żeby zadać jakieś kolejne Kilkadziesiąt lat temu dwóch znanych fizyków odkryło, że teoretycznie, zgodnie z teorią względności możliwe jest połączenie czarnej dziury z jej przeciwieństwem - białą dziurą. I teraz pytanie: Jak nazywali się ci fizycy i jaką nazwę nosi ich odkrycie?
-
Astronomiczny
PostZ tego co wyczytałem myślę, że chodzi o meteoryt Hoba ale nie jestem pewny w 100%