Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 67.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
koczkin - - Wojny Uriel
PostTyp który jako nick ustala neonazistowskie pozdrowienie w głupiej grze przeglądarkowej pisze o poziomie? Może w twoich kręgach pewne zachowania i odzywki są normalne może je wyniosłeś z domu i wyssałeś z mlekiem matki:) może twoim bratem jest bittor to by tłumaczyło jak zauważył Ratownik jego hełm na zdjęciu. Chyba że mistrzu pomyliłeś fora:).
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
koczkin - - Wojny Uriel
PostB1ttor jako stary gracz i emerytowany Minionek udzielę ci dwóch rad:) Przecyztaj sobie regulamin działu wojen dotyzący progów i ustaleń a konkretnie dotyczący nietypowych progów drugi nie drażnij wakata bo ten konkretny mod na pewno nie pozwoli sobie wejść sobie na głowę a dosonale pamietam jak działał na starym u48 :p oczywiście pana moderatora pozdrawiam
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostNie denerwuj się to tylko gra poza tym złość piękności szkodzi :p bratki wlotu chłopaku pozdrawiam z emeryturki i czekam na kolejne :p
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostPowodzenia życzę obu stronom ale i tak wygrają Minionki Pozdrawiam
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
koczkin - - Wojny Uriel
PostElegancko panowie gratki
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
koczkin - - Wojny Uriel
Postwalczą ze sobą dwa sojusze ze ścisłego topu więc należy się spodziewać masy rw powodzenia obu stronom ale i tak do boju Minionki Show też polubiłem twojego posta
-
Piwek [Scream] & showtime [Scream] vs. Old loog [Minionki] ~ 3114.01% Na koniec wojny
koczkin - - Starcia Uriel
PostNie wiem czy nazywanie człowieka powyżej 6x fają jest na miejscu :). Na pewno jednak należy wam pogratulować bo % jest duży do tego niestety kończący wojnę. Stara prawda brzmi brak fs to brak floty Loog odbudowy i to jak najszybszej:)
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
koczkin - - Wojny Uriel
PostDzieje się dzieje:) gratulacje obron
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
koczkin - - Wojny Uriel
PostTo co napisałeś powyżej potwierdza to co napisałem wcześniej. Ty nie musisz dezerterować bo już to zrobiłeś kompromitując się na forum oraz wyciągając sojuszowe brudy na zewnątrz czego nikt normalny nie robi. Życzę miłych farmingów na koledze po wojnie. Dodam tylko że ze 2-3 rw były robione na Tobie więc jesteś w sojuszowym czubie i się wyróżniasz na tle sojuszu
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
koczkin - - Wojny Uriel
PostDla mnie sojusz to grupa osób która ze sobą współpracuje militarnie ekonomicznie lub po prostu się lubi. Na miejscu kogoś uprawnionego u was wypierniczyłbym cię na zbitą twarz za swoje słowa. Możesz nas nie lubić i nie szanować twoja sprawa ale gardzić własnymi sojusznikami to już jest dno. Jak nie wypowiadam się negatywnie o "konkurencji" tak tutaj powiem tak skoro trzymacie u siebie taką żenadę jak boix to sami jesteście żenujący .
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
koczkin - - Wojny Uriel
PostBłędy się zdarzają a ta gra pod tym względem jest brutalna. Siedze1 gratulacje a Tobie Het bszo.
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostChłopaki stanowczo powinniscie pójść na piwo Pozdrawiam was wszystkich bo miło się to czyta
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostKolejne błędy wykorzystae:) grtaki chłopaki % do wojny:)
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostNa poziomie Tori jest cały sojusz tyle że zrobiło się niezdrowo... miło mi słyszeć że ktoś ma o mnie wysokie mniemanie zresztą odpowiem że bardzo szanuję również Ciebie. Jest tak jak pisaliśmy ostatnio na prv spotkały się dwa równorzędne sojusze i wygrywa ten kto popełnił mniej błędów. Dyskusja o anty i jej użyciu też jest bez sensu bo tak naprawdę korzystają z niej wszyscy a czy Loog(mówi że nie użył a ja mu wierzę) jej użył czy nie to nie ma żadnego znaczenia bo niestety ten shit rozwalił grę …
-
koczkin - - Wojny Uriel
PostAvi nie ogarnęłaś :p Browar jest z nami Old Loog gratki obrony:)