Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od plywak: „Nie znałem kolegi z tej strony Że też interesują cię inne Siusiaki ” Cytat od trampek: „Cytat od plywak: „... ” Fernandez nie ma co plakac : jaki Siusiak taki zysk , wiecej wycisnac sie juz z niego nie da i z tym sie nie dyskutuje ” Cytat od Ratownik999: „Zamiast się bawić swoim siusiakiem to latasz na inne siusiaki ... Ale co się odwlecze to nie uciecze Nastepnym razem złom będzie Twoj ” zboczuchy z kim ja gram w sojuszu... koledzy to nie tak, że interesują mnie inne siusiaki …
-
Sojusznicy ostatnio zrobili kilka fajnych ST, moje przy nich to taki farming, ale za to z krótką historią. Obrońca został już przeze mnie trafiony we wtorek, ale jednak udało mu się zmniejszyć straty do jakichś 30kk. Zalogował się po wlocie i przeklikał 700 antyrecków. Przy okazji mieliśmy krótką wymianę zdań: KLIK Najwyraźniej nie uczy się na błędach, bo skoro sam zachęcał aby próbować dalej to dziś swój złom odebrałem. Wtedy byłem około 5kk na minus, więc z tych dwóch wlotów zysku jest tyle co…
-
po złomie to Twoje konto jest w TOP200 i gra na nim Dziubek szukaj już powoli nowego, bo jeszcze jeden pstryczek w nos i już będziesz niżej bez odbioru, bo nie mam zamiaru z Tobą wchodzić w dyskusje.
-
Cytat od tomee: „ A mnie pstrykneli jak flota stala bo nie chcialo sie nawet wyslac, ale widze Ty to zwiekszasz poziom gry hahahahaha Dobry lotnik z Ciebie, Bardzo sie ciesze ze lama sie wtopila. Jak sie puszcza flote i lotu nie pilnuje to musi byc DZWON! ” zrobić szczyt lamerstwa na przejętym koncie zostawiając flotę na BFSie, pochwalić się tym na forum i przy okazji wyśmiewać innych, którzy padli próbując coś zdziałać niektórzy to dopiero mają wybujałe ego obrońcy gratulacje, bo zrobienie taki…
-
Sojusznicy w poprzednich ST pisali, żeby dalej orać bunkry... no to orzę Jak to na bunkrze - zysku wielkiego nie ma, ale do przodu, więc wszystko się zgadza pozdrowienia dla MINIONKÓW Dnia 01-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 357 Lekki myśliwiec 7.212 Okręt wojenny 650 Krążownik 2.260 _________________________________________ Obrońca Kot czarownicy [JGLSZKAT] _____________________________…
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
Fernandez - - Wojny Uriel
Postz tych mt było 2% spośród 550. poleciały, bo kliknąłem z antigame i nie zauważyłem że ich dodało. zawrócenie floty kosztowałoby mnie więcej niż strata tych mt, a i tak po prostu więcej krążków by spadło i jeśli chodzi o straty byłoby porównywalnie. Kolejny dowód, że jak nie ma się czego przyczepić to się czepia takich głupot. jakbym chciał nabić % to nie nabiłbym tutaj 2 tylko 200. idź być trolem gdzie indziej.
-
[MINIONKI] Minionki 8585,07% vs. 0% [LEGION] LEGION [ZAKOŃCZONA - WYGRANA MINIONKI]
Fernandez - - Wojny Uriel
PostFernandez [Minionki] vs. saldator [LEGION] ~ 551.13% Dnia 29-08-2017 12:21:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 100 Krążownik 500 Pancernik 1.190 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 1.965 Duży transporter 1.301 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 400 Okręt wojenny 225 Sonda szpiegowska…
-
Co się odwlecze, to nie uciecze Cieszą % do wojny, a i zysk wreszcie wyszedł przyjemny. pozdrawiam Minionki* Dnia 29-08-2017 12:21:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 100 Krążownik 500 Pancernik 1.190 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 1.965 Duży transporter 1.301 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwi…