Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 154.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• jednak zmotywowałeś się żeby wczoraj coś więcej zrobić niż tylko doglądać gratulacje i przetapiaj, bo jest co

• trampek gratulacje ST i sojuszowego TOP1 tak jak prosiłeś zrobiłem już aktualizację działaj dalej i motywuj tym pozostałych do latania przepiękny zysk

• Cytat od plywak: „Nie znałem kolegi z tej strony Że też interesują cię inne Siusiaki ” Cytat od trampek: „Cytat od plywak: „... ” Fernandez nie ma co plakac : jaki Siusiak taki zysk , wiecej wycisnac sie juz z niego nie da i z tym sie nie dyskutuje ” Cytat od Ratownik999: „Zamiast się bawić swoim siusiakiem to latasz na inne siusiaki ... Ale co się odwlecze to nie uciecze Nastepnym razem złom będzie Twoj ” zboczuchy z kim ja gram w sojuszu... koledzy to nie tak, że interesują mnie inne siusiaki …

• takie zyski wyciągasz, że teraz to już chyba na stałe przede mnie w statsach wskoczyłeś gratulacje ataku tak jak Ratownik pisze teraz czas na 2k% obrońcy powodzenia w realu albo lepiej żeby zyskał jeszcze chęci i wrócił

• Sojusznicy ostatnio zrobili kilka fajnych ST, moje przy nich to taki farming, ale za to z krótką historią. Obrońca został już przeze mnie trafiony we wtorek, ale jednak udało mu się zmniejszyć straty do jakichś 30kk. Zalogował się po wlocie i przeklikał 700 antyrecków. Przy okazji mieliśmy krótką wymianę zdań: KLIK Najwyraźniej nie uczy się na błędach, bo skoro sam zachęcał aby próbować dalej to dziś swój złom odebrałem. Wtedy byłem około 5kk na minus, więc z tych dwóch wlotów zysku jest tyle co…

• bariera 1k% przekroczona i to w jakim stylu! ponad 100 baniek zysku miłego przetopu gratulacje

• graty Gru. ładnie ten bunkierek przeorałeś. SHEROWODowi BSzO

• gratulacje tampek zysk po prostu mega starczyłoby na kilka ST będzie chyba dużo nowych latawców obrońcy zejścia z urlopu i szybkiej odbudowy!

• gratulacje BROWAR jak się leci do wojny to na zysk się nie patrzy, a jak obrońca coś zakosił to może odbuduje i da jeszcze raz na tych samych surowcach %ty dorzucić obyś ten złom odebrał!

• po złomie to Twoje konto jest w TOP200 i gra na nim Dziubek szukaj już powoli nowego, bo jeszcze jeden pstryczek w nos i już będziesz niżej bez odbioru, bo nie mam zamiaru z Tobą wchodzić w dyskusje.

• Cytat od tomee: „ A mnie pstrykneli jak flota stala bo nie chcialo sie nawet wyslac, ale widze Ty to zwiekszasz poziom gry hahahahaha Dobry lotnik z Ciebie, Bardzo sie ciesze ze lama sie wtopila. Jak sie puszcza flote i lotu nie pilnuje to musi byc DZWON! ” zrobić szczyt lamerstwa na przejętym koncie zostawiając flotę na BFSie, pochwalić się tym na forum i przy okazji wyśmiewać innych, którzy padli próbując coś zdziałać niektórzy to dopiero mają wybujałe ego obrońcy gratulacje, bo zrobienie taki…

• jeśli ten jarzyna ma na imię Krzysztof i jest ze Szczecina to lepiej już wrzucaj urlop i kasację jeśli jednak nie to gratulacje wlotu rozhulałeś się z tymi ST obrońcy szybkiej odbudowy!

• masz nosa do wyszukiwania tych flot graty, bo taki zysk wyciągnąć, przy takim % to nie lada sztuka farciarzu szkoda, że kolejną osobę z Uriela pogoniłeś. miejmy nadzieję, że obrońca jednak zatęskni za tym kontem i jeszcze poklika.

• piękny zysk browar stawiaj za to nowe stateczki, bo dobrze Ci to latanie idzie mimo, że przez Was mam więcej roboty, bo muszę zaktualizować sojuszowego topa raportów to życzę jeszcze większych % teraz czas co najmniej na 2 z przodu obrońcy

• graty tom. pisałem tam kiedyś wcześniej, że czekamy na 4 cyferki solo i są przetapiaj i lataj dalej bo ogromny zysk ja mam jeszcze trochę wiary w to że interwencja SGO pomoże i jakoś to api zdobędą, choć z naciskiem na "trochę". w każdym razie zabawy i satysfakcji żadne bugi nam nie odbiorą

• Sojusznicy w poprzednich ST pisali, żeby dalej orać bunkry... no to orzę Jak to na bunkrze - zysku wielkiego nie ma, ale do przodu, więc wszystko się zgadza pozdrowienia dla MINIONKÓW Dnia 01-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 357 Lekki myśliwiec 7.212 Okręt wojenny 650 Krążownik 2.260 _________________________________________ Obrońca Kot czarownicy [JGLSZKAT] _____________________________…

• z tych mt było 2% spośród 550. poleciały, bo kliknąłem z antigame i nie zauważyłem że ich dodało. zawrócenie floty kosztowałoby mnie więcej niż strata tych mt, a i tak po prostu więcej krążków by spadło i jeśli chodzi o straty byłoby porównywalnie. Kolejny dowód, że jak nie ma się czego przyczepić to się czepia takich głupot. jakbym chciał nabić % to nie nabiłbym tutaj 2 tylko 200. idź być trolem gdzie indziej.

• Przez ten cynk od Ciebie to tylko się nie wyspałem bo w nocy to akurat mi się zalogował i uciekł, a trafiłem go w dzień, co wcześniej też już mi się raz nie udało dlatego nic nie wspomniałem cynk oczywiście doceniam i polecam się na przyszłość dzięki

• Fernandez [Minionki] vs. saldator [LEGION] ~ 551.13% Dnia 29-08-2017 12:21:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 100 Krążownik 500 Pancernik 1.190 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 1.965 Duży transporter 1.301 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 400 Okręt wojenny 225 Sonda szpiegowska…

• Co się odwlecze, to nie uciecze Cieszą % do wojny, a i zysk wreszcie wyszedł przyjemny. pozdrawiam Minionki* Dnia 29-08-2017 12:21:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 100 Krążownik 500 Pancernik 1.190 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 1.965 Duży transporter 1.301 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwi…