Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 154.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• bobirek skorzystałem z przerwy w meczu oraz jego końcówki i tak jak chciałeś za godzinkę masz odpowiedź. jest takie powiedzenie "w cudzym oku źdźbło, a w swoim belki nie widzi". cały ten flame zaczął się od Waszego pójścia w zaparte co do progu. B1ttor był gotów bronić tego progu 400% jak lwica młodych. Przy okazji jedynym tłumaczeniem dla takiego progu było 'nie będziemy sobie latali po satkach". Wojnę z CAZADOR & SCREAM toczyliśmy od 35% (brałeś w niej udział) ile tam było RW na 'lataniu po sa…

• gratulacje Panowie zysk nie taki mały jak mówicie na pewno nie zrobiliście go tylko dla sportu działajcie dalej żeby ranking ACSów poprawić obrońcy szybkiej odbudowy flotki

• Przy łowach sojuszników te moje RW wyglądają jakbym ja łowił podbierakiem a oni w sieci w każdym razie coś tam znowu się udało złapać pozdrowienia dla MINIONKÓW Dnia 23-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 444 Lekki myśliwiec 22.222 Krążownik 222 _________________________________________ Obrońca Reyna ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 115 …

• i następny trafiony przez Makrelę 200.gif wielkie gratulacje! ołłł jeee i ten %! i ten zysk! wszystko tak jak trzeba! stawiaj nowe stateczki i atakuj kolejnych obrońcy i lepszego budzika

• TrashSima to musiał jakiś prezent pogody stworzyć ale lepiej czy gorzej - dobrze że jest naklepałeś już tych panców działaj dalej i niech moc rośnie graty

• Cytat od plywak: „Ehh ty mały oszuście Przetop lmów udany więc następne ST to już z większą ilością ciężkiego sprzętu będzie zysk na waciki jest więc następnym razem coś z lepszym zyskiem pokaż obrońcy szo ” jaki oszuście? przecież Ci pisałem, że z tą ucieczką chodziło mi o tego co na niego leciałem wymieniając wiadomości z Tobą (zresztą tutaj też o tym wspomniałem), a że nie wspomniałem, że mam już jedno ST w kieszeni... Co do zarobku to faktycznie kiepsko mi idzie z tymi zyskami już lepiej chy…

• Odkąd pamiętam na Forum Ogame w dziale Wojny przyjęło się, że wszelkie decyzje na które wpływ ma któryś z sojuszy lub są niezgodne z regulaminem muszą być załatwiane formalnie wpisem w temacie właśnie po to aby uniknąć takich sytuacji jak powyższa. Głównie dlatego, że skąd moderator czy administrator ma wiedzieć co sobie ktoś z kimś ustalał w grze czy może przy piwku w barze. Wakat poprosił, więc o konkretną deklarację i taka się już w tym temacie pojawiła - trzymamy się regulaminu forum i progu…

• niestety tylko jakieś grosze do przodu. zysk miał być w drugim ST u kogo innego, ale obrońca zalogował się przed samym wlotem i zdążył uciec. pozdrowienia dla MINIONKÓW Dnia 22-09-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.035 Ciężki myśliwiec 99 Okręt wojenny 1.042 Krążownik 2.688 Pancernik 1.414 Mały transporter 300 _________________________________________ Obrońca moriis [LEGION] _______________…

• graty poprawki teraz już nie zlamiłeś, ale za to % wyszedł mniejszy przetapiaj na więcej latawców żebyś bunkry bez RMP orał obrońcy SzO flotki!

• siejesz postrach w okolicy prawdziwy z Ciebie MINIONEK graty skoro Gru mówi że obrońca się odbudowuje to niech mu to szybko idzie! fajnie, że się nie poddał

• gratulacje trampek wspaniały zysk skoro Gru mówi, że czeka na Ciebie w top10 to nie możesz go zawieść, a z każdym takim ST tylko się przybliżasz powodzenia!

• graty Krucjo do wojny na zysk się nie patrzy a i przynajmniej my wesoło mieliśmy czytając co piszesz

• graty wlotu co z tego, że % mały? łapie się w progu? łapie, no to wrzucaj nie rozumiem tylko dlaczego nie polecasz zostawiania floty w bunkerze - ja tam polecam każdemu tylko nie sojusznikom

• graty tom trzeba było korzystać z okazji jak się trafiła lepiej w recki sojusznika niż jakieś inne fajny % obrońca chyba jednak klika dalej bo nick sie nie zmienił, a urlopu nie ma

• gratki trafienia admina teraz lepiej bądź grzeczny na forum, bo pewnie jesteś na cenzurowanym % może niewielki, ale zysk godny pozazdroszczenia obrońca pewnie juz DT odbudował, więc zostaje tylko życzyć żeby o nich nie zapominał na przyszłość

• lataj dalej na coraz większe % i podbijaj do mnie jak najczęściej o aktualizację rankingu liczę, że kiedyś za to moje poświęcenie zaprosisz do jakiegoś ACSa obrońcy

• już nawet samymi KRK ST robisz rozkręciłeś się ostatnio, więc nie zatrzymuj się tylko dalej do przodu obrońcy powrotu z urlopu i SzO.

• piękny ACSik choć w tym przypadku to pokonany jest zwycięzcą trzeba też przyznać że sancho_pansa wybrał co najlepsze, teraz nie czas na ogame niech potomek zdrowo rośnie! gratulacje

• W imieniu sojuszu MINIONKI odrzucam postulat o podwyższenie progu raportu do 400%. Będziemy kontynuować walkę z progiem raportu od 100% zgodnie z Regulaminem Podforum Wojny. Jest to oficjalne stanowisko sojuszu. Osobiście uważam, że windowanie tak wysokiego progu mija się z ideą wojny. Mogłoby się to skończyć w taki sposób, że w temacie pojawiłoby się zaledwie kilka RW. Z tego co wyżej pisali rywale chcieli rozkręcić uni i kierowała nimi chęć zabawy, my się do tych celów z przyjemnością przyłącz…

• gratulacje trampek tak się rozkręciliście z tymi dużymi ST, że nie nadążam TOPa aktualizować no, ale poświęcę się byle żeby nadal Wam tak dobrze szło xXGizmoXx SzO żeby ktoś miał na kolejny raz