Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 66.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ^Bad Whisky^: „czuje sie pozdrowiona Gratki widziałam pz i wiosłowałam :fgrin: ale niestety sie nie udało :fsad: głupia bruncia :fgrin:” Ależ owszem wszystkie pozdrawiałem bez wyjątku a co do recków wysłałem wcześniej bo na tym uni wszędzie turborecki w pobliżu i nie raz mi złom jakaś łyknęła
-
Witam. Po prostu skan stało poleciałem choć myślałem że to jakaś pułapka bo wcześniej do pana ceratora też poleciałem ale pomyślałem Yolo co ma być to będzie 1buch i ogień w odwiedziny po % Pozdrawiam obrońce nie wiem czy po prostu chciał zakończyć karierę i zostawił flotę czy to jakiś jego ułamek floty ale jak kończysz to powodzenia w realu Pozdrawiam mój sojusz kilka osób anonimowych i wszystkie kobiety które jeszcze ogarniają ogame A teraz jeszcze cos do ucha youtu.be/oG6pEolAKm8 Dnia 04-08-2…
-
i teraz wiem po co te skany były haha gratuluje dwóch stejków i smacznego przetopu a obrońcą lizaków i nowych przygód na nowym uniwersum też tam będę czekał na was haha
-
gratuluje agresora sadystycznego podejścia do obrońcy specjalista push game over a reszta na urlopie pouciekali
-
Witam i prezentacja starcia 1buchZfajOdmula na tropie tukanów. Obrońcy jeśli bedzie Pozdrowienia dla mojego mistrza kung-fu latania dzięki za zwrot złomu o reszcie nie pisze bo dużo śmiechu wyszło.Jeszcze za mało recków posiadam trzeba bedzie . Pozdrowienia dla wszystkich kobiet które ogarniają jeszcze te grę dla sojuszu Yolo bo tylko jedno jest prawdziwe i pozdrawiam gracza z tym palcem co nim wymachuje po forum to dla ciebie youtu.be/9g3D06dkQfQ Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotk…
-
ładnie gall na urlopie a tu takie buty gratuluje obu strona jaki agresorom tak i obrońcom ale najbardziej mnie rozbawił utyli dwa kolonki puścił haha i co chciał zkolonizować moona czy co
-
śmiechowa akcja i zastanawiająca czemu agrosor nie leciał wtedy jak flo nam stały w jego układzie znacznie szybciej by było jak z tymi 6k lmami od ogiona( dodam ogion leciał na stacjonuj) a no czemu a no dlatego że kolo miał cyna że jesteśmy online badź też nie a co do determinacji agresora śmiech na sali kolo byłes u nas zaledwie kilka dni w układzie zero prób ataku same skany i co to za determinacja ale oki wiec obrońcy szo a agresorowi na wielkie ego zapodaje sok z gumijagód żeby skakał wyżej…
-
Witajcie!!! Od nie dawna to konto mam kilka razy udało mi się coś tam zezłomować ale nie tyle i przeważnie złom w całości ktoś mi kradł. Pewnie tu było by podobnie lecz kolega Tox zawrócił recki podziękował tu kawałek rozmowy z Toxem: Cytat: „ - Tox : jakis dziwny jestes - 1buchZfajOdmula: bo ? - Tox : bo tak powiedzialem i juz nie pyskuj ” Rozbawiłeś mnie do łez aż musiałem zacytować Pozdrawiam gracza Vegitto który zaraz po tym jak zebrałem cały złom mnie skanował i wysłał flo żeby mnie zezłomo…