Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[CJTR] co ja tutaj robie 178% vs 0% Imperium [IMP]-- KONIEC wygrana [CJTR]
mati351 - - Wojny Libra
PostNo i dzieje się dobrze Obyśmy do końca dociągnęli wynik do 0
-
No to tak... WALENTYNKI... nie było mnie cały dzień i całą noc, są ważniejsze sprawy w życiu, a wydobycie w miarę zabezpieczone Ale żeby dostać taki prezencik jak darmowa próba moonowa się nie spodziewałem xD No ale Klakier się zwyczajnie pomylil złe koordy chyba, zdarza się najlepszym tak że SzO Najważniejsze że satki całe Pozdro dla Józka (dzieki wiesz za co), Wojtka, Grzesia(SenWiatraka), Ciepłego Tomeczka(Gajusz), Sorro, caluśkiego sojuszu A do tego dla mobdeepa, Michała(Asherl), Zajomków z …
-
Top 3 ACS Marvin [IMP] & TurboZ [IMP] & nightend [IMP] & Lord Gorloj [IMP] & rokko [IMP] vs. marek1 & djkrakersik [POD] & Swift [POD] 77% OBRONA
mati351 - - Starcia Libra
Posthaha GRATY OBRONY ! Szkoda że floty IMPów padły tyle % uciekło z wojny xD oby mieli chęci do odbudowy, żeby można było ich zezłomować ! Jeszcze raz GRATY P.S. Pozdrowienia od całego sojuszu CJTR
-
Najemnik [CJTR] vs CzarnaKompania [F_O] ~ 9% | Najemnik [CJTR] vs Imperator5156784738 ~ 8%
mati351 - - Starcia Libra
PostWstawiam za kumpla, może kiedyś założy konto na boardzie Na razie ta sztuka go przerasta Coś od Najemnika: Pozdro dla Sorro, ekipy ze skajpaja i sojuszu Obrońcą SzO. 1434207631-topblanc.png Następujące floty stoczyły walkę : 2016-02-11 xx:xx:xx Agresor Najemnik [CJTR] xx% | xx% | xx% Mały transporter 64 Lekki myśliwiec 67 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 96 Okręt wojenny 22 VS Obrońca CzarnaKompania [F_O] xx% | xx% | xx% Mały transporter 4 Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 39 Kr…
-
[CJTR] co ja tutaj robie 169% vs 0% Siths [STS] -- koniec wygrana [CJTR]
mati351 - - Wojny Libra
Post316e19b8a4.png A teraz możecie mieć pretensje tylko do Siebie No i nie pod publikę tylko dla ZABAWY ! W końcu o to w tej grze chodzi
-
loku, SWAT4, Wiosna [Dewianci] vs Anunnaki [WYGRYW], HellGirl, santo, Vat, WilQ [AFERA] - 6042,81% TOP1 ACS
mati351 - - Hall of Fame
PostGrali pięknie Wam to weszło, szkoda że nie wyszliście na +, ale jak ktoś wcześniej wspomniał opozycja już wam nie zagrozi Atakującym SZO o ile będzie
-
AntiGameReborn
PostNie wiem jak to dokładniej wytłumaczyć.... jak zaktualizowałem antigame do najnowszej wersji to chrome się wyłącza. Tak jak bym sam wyłączył Chroma, z tym że tego nie robię ;/
-
AntiGameReborn
PostZaktualizowałem antigame do wersji 4.71.0 i po paru minutach wyłącza się Chrome(posiadam najnowszą wersję)... Potrafi ktoś coś na to poradzić ?