Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-31 z 31.
-
Cytat od NoName: „Cytat od White Adam: „Brawo, na pewno wyliczenia były ciężke!” chyba nie powiesz mi że potrzebne nam było jakieś info ?” Nie rozumiesz jednej rzeczy. Znacznie prościej ludziom uwierzyć, że mr_eko został wystawiony, niż że go wyliczyliście. Więc prawdą jest mądrość ludu, lecieliście na wystawkę! Dowodów nie ma na poparcie żadnej z tez, więc przyjmujemy tę najbardziej prawdopodobną: Matiq i Dziób wystawili Mr_eko. Tak samo jak kiedyś Wasza toksyczna propaganda uznała, że Mroczny …
-
Popraw bilans, obrońców: Bilans obrońcy (M: -19.805.871.500, K: -12.364.066.300, D: -4.720.755.000, P: -36.890.693). *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń. Napiszę to, co wczoraj pisałem na privie NoName: Zakaveli, NoName i Siedem kontrowali mr_eko, który leciał w ataku z Matiq (sojusznik Zakaveliego) i Dziób (sojusznik NoName i Siedem) Brawo, na pewno wyliczenia były ciężke! [AMD] Matiq & [CDnDR] Dejavu + mr eko & [I D] dziob & [UNITED] zefir vs Pankranca - 2813,1% Tylko D P i AMD są z…
-
Nie wiem jaka była treść wiadomości, ale powiem jedno: Osoby które zgłaszają innych za PW na własne życzenie rujnują sobię tę grę i jej społeczność. Ja nigdy nikogo nie zgłosiłem, ale to przecież ja - White, ostatni frajer i pies Mrocznego. Dobranoc.
-
Nic nie poradzę na to, że jesteś małym człowiekiem, który uważa, że szanować można jedynie sojuszników, a po wrogach można jechać jak się chce. Nie posądzam tego starcie o push, bo widziałem na własne oczy co się działo. Mam pełną świadomość, że jeśli dam ciała, to The0ne, Bryk, Who, Dargoth, każdy poza BTC mnie zezłomuje. Działa to w drugą stronę, jeśli którykolwiek z nich popełni błąd, wykorzystam go. Niestety sztuka ta nie wyjdzie z Tobą, bo umiesz jedynie pisać bzdury na forum, a nie masz od…