Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-87 z 87.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wiem jak was ale mnie to niemiłosiernie bawi Aż brzuch mnie rozbolal Bez_tytu_u.jpg
-
Wiesz CL.... Ty serio musisz być jakąś nadzwyczaj wspaniałą osobą skoro w nocy dostawałeś transporty od graczy których wcześniej złomowałeś. Nie lada osiągnięcie przekonać do siebie akurat tych a nie innych ludzi
-
Cytat od Akiko: „(20264) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 405.280.000. Na polu zniszczeń znajduje się 1.534.234.900 jednostek metalu i 237.070.009 jednostek kryształu. Flota odzyskała 202.640.000 jednostek metalu i 202.640.000 jednostek kryształu. ]:-D” Lepiej się tu nie pokazuj Ty ze swoimi multi jesteś następny w kolejce
-
No i nareszcie! Stało się to co planowaliśmy od miesięcy Idealne rozpoczęcie roku 2016 :) Otóż co by tu się dużo rozpisywać... CL nam podpadł bo miał dużą flotę ale jeszcze większą obronę. Obrona nawet dla nas nie do ruszenia. Wszystko byłoby spoko gdyby nie liczne pushe. Push za pushem w wynianiu CLa było po prostu dla nas męczące tym bardziej że okazało sięże kupił dawne konto lociego i też zrobił na nim push. Niestety najwidoczniej robił to dobrze (albo po prostu wydawał dużo kasy na anty) b…
-
Cytat od staruch: „Chciałbym żebys Ty tak często używał bota jak ja multi.” Wybacz ale wolę siedzieć na koncie niż używać bota 24/h
-
No cóż, niestety ale.... gratulacje. Jestem osobiście pod wrażeniem akcji. Nie wiem jakim cudem to robicie, że tak często moony rozwalacie, co tutaj dobrze widać (bo w końcu nikt by nie zdążył zawrócić z podstawki gdyby moon nie siadł) ale i tak ładnie to wyszło. O ile dobrze wiem to aż takich strat kolezdy z sojuszu nie mieli więc to by można poprawić w tym wpisie W każdym razie dobrze, że mimo zgrania wielu multi to nie na każdym udało się wszystko wysłać (mowa chociażby o gromadzie gś, która …