Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 87.

• Który to już push na tym koncie opublikowany na forum? 21? 22? Hehe a konto pewnie zgłoszone jako "konto brata" więc wcale nie podejrzane

• Haha jakie to jest żałosne. Ile razy już w niego wleciałeś z % który daje możliwość pochwalenia się tutaj? Ponad 20 razy? Ciekawe ile do tego było mniejszych wlotów. Ładny masz tupet żeby wrzucać na forum wloty na swoje push-konto. Pewnie jesteś z siebie dumny GRATKI FLOCIARZU choć i "gratki" i "szo" odnosi się do jednej osoby więc po co ja to w ogóle piszę

• No widać wszyscy jesteście siebie warci skoro litek jest na tyle mądry inaczej żeby potrzeby fizjologiczne łączyć z grą. Weźcie się za życie prywatne czy coś. Polecam

• Mam szybkie recki i wiedziałem kiedy się zalogować. Plan ryzykowny ale się udało

• Wyjątkowo pogratuluję bo wszystko poszło po mojej myśli Jakiś czas temu we mnie próbowałeś wlecieć całą flotą (takie przynajmniej miałem wrażenie) więc policzyłem jakie byłyby straty, itp, gdybyś drugi raz wleciał we mnie tym samym. Doszedłem do wniosku, że gdybym przy takim wlocie wyzbierał wszystko (włącznie z tym co sam straciłeś i licząc to co odzyskam z doku) to wreszcie uda się "przetopić" moją flotę w eko niemalże bezstratnie - i udało się Dziwi mnie jedynie że kontynuowałeś lot mimo moje…

• No cóż, skopałem obronę moona więc nieszczęśliwie zdarzyło mu się eksplodować Patrząc na twoje umiejętności organizacji i synchronizacji ataku wiem czemu nie jestem flociarzem - to po prostu nie moja bajka. Atak wyszedł ci wręcz idealnie, dlatego też nie miałem co zbierać. Ale koniec tego dobrego. Złożyłem ci pewną obietnicę i nie tyle co będę się starał jej dotrzymać, co po prostu stanie się ona faktem. Gąski już są w produkcji

• Jak ładnie widać że Yakini wymiera id od ponad roku potrzebuje fuzji...

• @litek :) no i kolejny nie umie czytać... Widać WWO trzyma równy poziom

• @kaszub79 tak jak napisałem - bez finezji jest wlot we flotę która stoi w miejscu bez ruchu od kilku miesięcy Zaczynasz mieć problemy z czytaniem?

• @litek :) gdyby flota stała kilka miesięcy to bym to zaliczył do lotu bez finezji

• Jerry znowu spakowany przez lociego... Oj oj znając logikę andre zaraz w WWO będzie chyba jednego członka mniej Graty wlotu, obrońcy SzO

• No i widać jaki śmieszny poziom sobą reprezentujecie. Ręka rękę myje. Dla mnie jest oczywistym że albo andre używa nielegalnych programów i wspomagaczy albo ma wsparcie ze strony GO. Tutaj nie ma innej możliwości A lociego nie ma w grze jak widać z dokładnie tych samych powodów z jakich ty andre jesteś top1 ale widać robisz to lepiej i w mniej widoczny sposób No i zabawne jest że w każdym ST w którym byłem obrońcą wypowiadałem się dużo ale nigdy nie byłeś aż tak w temacie aktywny. Chyba trafiłem…

• To nie był żaden fs A powaga się kończy gdy ktoś frajersko psuje grę dopalaczami czy pushami. Wam to wisi bo jest po waszej stronie ale mi to ani trochę nie odpowiada i gdyby coś takiego miało miejsce w moim sojuszu to sam bym to chętnie zgłosił, tak jak loci (chyba) was podpierdzielił za handel kontami i push

• No tak, 4 czy 5 razy mnie zezłomowałeś i ZA KAŻDYM RAZEM miałem tego samego pecha Haha jeśli po tym twoi "prawdziwi przyjaciele" z WWO czy gdzie jeszcze ich masz, będą dalej w ciebie ślepo się wgapiać, to chyba oczywiste że wszyscy jesteście tacy sami i stosujecie takie same brudne zagrywki. Oby po raz ostatni

• Aktywka na matce mi znikała kilka minut po lądowaniu floty Musiałbyś być nie lata cudakiem żeby w ciągu sekundy od pojawienia się aktywki wysłać sondy.

• Andre Andre Andre.... Jak teraz nie dostaniesz bana na stałe to usuwam konto Moja flota wylądowała o godzinie 12:06:07. Twój skan wleciał we mnie o godzinie 12:06:39 - czyli przeskanowałeś mnie 32 sekundy po lądowaniu mojej floty. Zgodnie z twoimi napędami sonda leci przez 36 układów dokładnie 31 sekund. Wytłumacz więc proszę - jakim cudem wysłałeś na mnie skan sekundę po lądowaniu mojej floty? Dodam że to był lot moon-moon więc żadna falanga nie wchodzi w grę Jaki ty jesteś człowieku żałosny. H…

• Przestań być żałosny. Na przestrzeni ostatnich miesięcy ile razy we mnie wleciałeś? 3 razy? I ile razy mnie zeskanowałeś? Też 3 razy! Jak to jest możliwe że na moonie na którym mam całą flotę są minutki i mnie nie skanujesz, ale tam gdzie wlatuje mi transport nagle skanujesz mnie w ciągi kilku sekund?? I wszystkie wloty we mnie tak wyglądały. Żeby takie cudowne szczęście uzasadniać tym, że jestem obserwowany, to musiałbyś mnie obserwować dosłownie 24/h. I oczywistym jest że żaden z twoich sojusz…

• I jak ty to niby robisz? Codziennie kilkanaście różnych transportów ląduje mi w różnych miejscach. I akurat ty musisz mnie skanować akurat raz na miesiąc i akurat trafiasz jak jestem off na max 1h. I jak NIGDY nie lecisz na mnie od razu tylko czekasz na gaśnięcie aktywki to zawsze gdy jestem off wiesz gdzie mam flote i od razu lecisz bez zastanowienia. Jak to możliwe że tym razem 30sek po lądowaniu floty wiedziałeś że mnie nie będzie mimo aktywek? Już od dawna podejrzewałem że masz powiązania z …

• No cóż, piękny wlot i równie piękny zysk - gratuluję Brakuje mi jedynie opisu całej akcji, bo jestem aż ciekaw jak do tego doszło Ale to tylko taki drobny smaczek Powodzenia wszystkim w dalszej rozgrywce

• w OBY jestem sam a dla mnie zawsze będziesz pusherem i tyle więc nie zasłaniaj się innymi. Jak masz cośna lociego to go zgłoś i tyle