Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 64.
-
Freelove prosił o pozdrowienia wielokrotnie, także przyjacielu, oto daje Ci kolegę z sojuszu, pozdrawiam ! Pozdro dla polujących! Dnia 31-10-2018 19:06:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Krążownik 60 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca PanS [Winter] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 212 Krążownik 1 Satelita słoneczny 15 Wyrzutnia rakiet 93 Lekkie działo laserowe…
-
Taka myśl : Dla wszystkich tych, którzy spalają paliwo zamiast wydawać antymaterię - szacunek. Równoważnią dla tych, którzy wolą zamienić antymaterię za obronę i utrudniać życie prawdziwym graczom - pogarda. Pozdrawiam polujących ! Dnia 31-10-2018 16:08:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 3 Krążownik 82 Lekki myśliwiec 1 _________________________________________ Obrońca Jojojej [ZgZ] ______…
-
# 6 Fumfo & Sovereign Probe vs. Dobry Kubus [EoA] - 21 % ACS + Księżyc
Fumfo - - Starcia Europa
PostWitam ponownie! Rutynowy skan - cyferki, sporo cyferek, za dużo cyferek, żeby był z tego zarobek. Jak się jednak później okazało, nie byłem jedynym, który te cyferki obserwował. Tutaj pojawiają się wielkie pozdrowienia dla Pana Sovereign Probe, który to przejął inicjatywę i zmotywował mnie do działania. Obrońca zalogował się kilka minut po odwiedzinach i wy wachlował większą część złomu, ale i tak... liczy się zabawa, jak to mówią. Księżyc powstał falanga się buduję. Szo! Raz jeszcze dzięki za l…
-
Dżemdobły! Ze specjalnymi pozdrowieniami dla Pana Gęby, Szo ! Pozdrawiam polujących ! Dnia 30-10-2018 16:56:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Mały transporter 21 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 57 _________________________________________ Obrońca kosa w pluco [GCCCP] ________________________________________________ Mały transporter 16 Lekki myśliwiec 9 Krążownik 12 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 13 Wyrzutnia rakiet 157 L…
-
#Hatric Z serii - piękna, spokojna noc, to farmię. Pozdrawiam polujących! Dnia 30-10-2018 04:44:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Krążownik 22 _________________________________________ Obrońca Marshal Leda ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 10 Lekkie działo laserowe 10 _________________________________________ Obrońca badfella ________________________________________________ Mały transporter 18…
-
Kolejny.. Pozdrawiam wszystkich polujących! Dnia 30-10-2018 00:37:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Duży transporter 5 Krążownik 33 _________________________________________ Obrońca xaolosik [Partizan] ________________________________________________ Mały transporter 11 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 4 Sonda szpiegowska 9 Satelita słoneczny 9 Wyrzutnia rakiet 48 _________________________________________ Po b…
-
Wszystko dlatego, że zamarzyło mi się przetopić CM'ka. Pozdrawiam wszystkich polujących! Dnia 29-10-2018 21:22:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 30 _________________________________________ Obrońca Prezes [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 5 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 9 Wyrzutnia rakiet 62 Lekkie działo laserowe 13 _________________________________________ P…
-
#31 celtic89 [PUSH] & Vice Japetus [SITR] vs. Fumfo ~ 297.68% TOP 1 ACS
Fumfo - - Starcia Cosmos
PostBrawo chłopaki ! Cieszy mnie ten piękny procent, nawet jeśli mój nick widnieje po niewłaściwej stronie. Generalnie konto zamieniłem za bilet na festiwal, a skoro nowy właściciel już drugiego dnia dał ciała, najwidoczniej nie zasługiwał, żeby bawić się moją flotką. Żałuję, że nie przyszło mu do głowy zmienić nicka, ale cóż...przynajmniej mogę się ładnie pożegnać. Wielu pięknych kombinacji cyferek, dla obojga z was. Do zobaczenia dnia jednego, za lat kilka. Viva la vida!
-
Cześć. Fajnie w końcu zobaczyć cyferki, zamiast wiadomości " jestem "! Pozdrawiam wszystkich polujących! Dnia 18-07-2018 05:55:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fumfo ________________________________________________ Krążownik 100 Okręt wojenny 205 Pancernik 60 _________________________________________ Obrońca Proconsul Pandora ________________________________________________ Mały transporter 150 Duży transporter 116 Lekki myśliwiec 400 Ciężki myśliwiec 2 Okręt wojenny 9 Recykler…