Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 64.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
freelove [Winter] & John Snow [Winter] vs. Lord Pagon [BezNazwy] ~ 215.3%
Fumfo - - Starcia Europa
Postvol. 3 ? tym razem sporo cyferek. ładnie, ładnie. dzień dobry.
-
freelove [Winter] & John Snow [Winter] vs. Lubie Placki [WETERAN] ~ 129.43%
Fumfo - - Starcia Europa
PostDobrze wiedzieć, że weterani też blache spawają. Do tej pory myślałem, że to eko-farmy . Gratulacje. Jakby zacząć dzień bez ST od winterów.
-
Dzień dobry! Dawno mnie tu nie było, ale to przez ciągłe gigantyczne wtopy na antyobronach. Obiecuję, że to się zmieni. Kiedy już rozważałem przeniesienie gdzieś gdzie rzeki cyną płyną, a blacha szybko się wykuwa, opuszczenie bezpiecznej, księżycowej przystani i lot w nieznane..odwiedziła mnie sonda. Szybko spadła, ale zdążyłem wysłać swoją, żeby odpowiedzieć na przywitanie. Pojawiły się cyferki. Kilka godzin później, a może dni... ( ? trzeba się w końcu przespać ? ) zawiedziony brakiem odpowied…
-
Dziękuję, że wrzuciłeś ten raporcik. To się od razu wypowiem i ja. To jest **** żałosne jak nic. Na dobrą sprawę, Ci którzy grają bez antymaterii są skazani na porażkę. Osobiście trzy noce pod rząd straciłem 5 mln + na antyobronie. Każdej nocy. Siedzisz, farmisz po 20 godzin na dobę, a potem pierwsze z brzegu zero, wyśle smsa i już jesteś zrobiony. To jest, podkreślam raz jeszcze ŻAŁOSNE. Agresorom szybkiej odbudowy. Obrońca, mam nadzieje włączy urlop ze wstydu.
-
Wyszło jak wyszło. Nie zabolało mnie to. Wszystko fair, zasłużenie. W tym tygodniu 3 x się na anty-obronę wbiłem z takim samym rezultatem, a to jest istna parodia, której nie powinno tutaj być. Przyznam, że wręcz się ucieszyłem, że PanS działa w staromodnym stylu. AGRESOROWI SZO P.s. tyle płakałeś na temat tego mooona. . . nie ma za co
-
KotPali [WSNR] vs. Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] & Espresso [BOSS] ~ 80.93%
Fumfo - - Starcia Europa
PostJeśli to banalne to ja chyba naprawdę muszę urlop włączyć i odespać..
-
KotPali [WSNR] vs. Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] & Espresso [BOSS] ~ 80.93%
Fumfo - - Starcia Europa
PostPanowie, oświećcie mnie. Co ta sonda tam robi ?
-
DawajHaracz [R-R] & Johny Cytryna [R-R] & Anakinra [R-R] vs. CisneBEZanty [Lamki] ~ 95.54%
Fumfo - - Starcia Europa
Postkolega wczoraj wspominał, że jego flota to flota widmo. gdzie się zmaterializowała? graty ładnych cyferek! Pozdrawiam
-
nO nAmE [MIDAS] & KARA7 [MIDAS] vs. Lord Pagon [BezNazwy] ~ 94.81% TOP1 ACS
Fumfo - - Starcia Europa
Posttrochę smutno mi było zobaczyć, że obrońca, zaledwie po dniuu odbudowy już odpadł, ale podejście pierwsza klasa. SZO once again agresorom, gratulacje %nta, zbliżamy się do pierwszej magicznej bariery, później już nic nie będzie takie samo