Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 60.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pierwsze solo starcie po właściwej stronie. Genezy lotu nie mam ochoty tłumaczyć. A szoda, bo jest co opowiadać. A tak do dzieła: Dnia 05-11-2018 05:15:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Czaki1m [AxP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.750 Krążownik 1.700 Okręt wojenny 2.200 Bombowiec 200 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 700 _________________________________________ Obrońca Vixhead [Hathor] ________________________________________________ Duży transport…
-
Człowiek dwa dni na urlopie a tu takie akcje kotl3t Coś pięknego. ładnie wam to weszło. Co do kwestii buddy, dla mnie jest krótka piłka, zasadzka na buddy, zawracam
-
Od Cichy_Buch: Cytat: „Napisz ze ja pozbierałem i dam raport później i ode mnie pozdrowienia dla GhosT i dla Dew(top1) za uszczuplenie bunkra :)” A ja pozdrawiam buddy, sojusz i tych którzy siedzą mi na ogonie. Poza tym debiut na tym uni w st Dnia 24-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cichy_Buch [WIAARA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Okręt wojenny 917 Bombowiec 60 Niszczyciel 50 Krążownik 2.300 Pancernik 1.726 ___________________…
-
1k plazm na rogalu Ważne że się opłacało. Kolejne konto do sprzedania?
-
Cytat od Gacha: „każdy patrzył każdy widział każdy czekał ważne że w reckach , dla mnie trochę daleko było więc graty tego gracza chyba cała 3 gala wyczekiwała jednak życzę mu SzO ” W 3 gali to czaja się bardziej na kogo innego Szkoda że zojusznik w reckach. Ale Agresor może spodziewać się tego samego w niedalekiej przyszłości