Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 60.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki agresorowi. Sojuszników duzy lizak i BSzO
-
Prędkość floty zostawić, eko podnieść do x6. No i prędkość badań mozna by było podnieść. Co do aktywności graczy to średnio w dzien widze ok 20 osób. Szału nie ma w porównaniu z Europą, tam średnia to 340+ w dzień. No ale różnica w wieku uniwersum jest To uni umarło już dawno, w ST te samw twarze wciaz po lewej stronie, żeby upolować coś to trzeba siedzieć i siedzieć, a i tak ciężko o cokolwiek. Same bunkry, idlaki i nic więcej prawie. Ci co lataja to została ich garstka. Co do łączenia uniwersu…
-
youtube.com/watch?v=IOmMZBZGBps Witam wszystkich zgromadzonych Jednak podniosłem się po złomie od Hyde I zaczynam odrabiać straty. Do sedna. Klasycznie, fs wrócił. Skan po ulubionych, widzę że u obrońcy są minutki, flotka stoi na planecie bez defa. Szybkie obliczenia, mały problem się pojawił, za mała ilość paliwka, piszę do @Gacha w sprawie pożyczki paliwa, ale okazuję się że może pusćić recki które są bliżej niż moje. Gdyby nie braki w paliwie, starty bym miał mniejsze. Z wsparciem logistyczny…
-
Kupie paliwko
PostKupie paliwko. Przelicznik 2.5:1.5 :1 Preferuje aktualnie płatność krisem. Nick w grze Czaki1m
-
Co ty mi tu pieprzysz gościu. Zalogowałem się chwilę po złomie. Flota wróciła 00:06:22, a złom był 00:06:27, logując się na telefonie napewno ucieknę. Nie mam skilla? Tak? A jakoś nikt nie mógł mnie do tej pory trafić. Żałosne są te twoje wypociony. Było samemu lecieć, a nie teraz się spuszczać na forum
-
Cytat od Spamek: „Na tym uni jakaś zdebilała moda się zrobiła, że jak się do ST nie wstawia to się coś ukrywa. Zgłaszajcie nas raz za razem, kto gra czysto bana nie dostanie, nie? ” Nie zdebilala moda. Jeśli zgłosiłem i faktycznie gracz jest czysty to przeprosze z pełną pokorą, ale mam nadzieję że rozumiesz mnie, nie jeden lecial na mnie i nie mógł mnie trafic, a tu masz idealny lot. Zdaje sobie bardzo dobrze sprawę z tego ze można kogoś wyliczyć co do sekundy. Wiec proszę zrozum że dla mnie per…
-
Cytat od Gacha: „jak dobrze rozumiem skan flota stoi potem nie ma skanów tylko od razu wlot w wyliczonym co do sekundy locie od razu na 50% po niby widocznym zebranym pz ? i to jak dopytałem nie u siebie w układzie ? to Jackowski albo Kaszpirowski gra z nami w ogame mając do wyboru tyle opcji trafił 50% za pierwszym i tylko pierwszym razem zagraj w lotka chłopie no panowie to niezłe jaja na to wygląda, nie ma co fsów robić bo i po co ... ” Tak, zero później skanów, idealny lot na 50%, wyliczony …
-
youtube.com/watch?v=pkvhrKfibXE Atakujący jak widzę nie ma ochoty wstawić swojego ST. Więc go wyręczę, bo kilka osób zdziwionych jest co z moją flotą się stało. Więc po kolei, po tym wlocie dostał wiązankę na PW ode mnie A wyglądało to tak że dostałem skana po 19, jak FS poszedł. flota wracała o 00:06 z sekundami, a szanowany pan wleciał mi 5 sekund później. FS na PZ, więc koleś miał niesamowitego farta, że wiedział gdzie lecę na PZ i z jakim %. Na PW pisał mi że widział jak PZ znika, musiał dob…