Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
-
Cóż za finezja, cóż za styl, cóż za start i lądowanie. To co niemożliwe, stało się faktem, zaszczyciłeś te nędzne uni swoją osobą i od tej pory poziom wzrósł tak gwałtownie, że po raz pierwszy od dawna mogę wpisać się w tym dziale, bez uczucia zażenowania. Czekam na kolejne badania per rectum, gdyż jak wiadomo fallus czujników najlepiej sprawdza się gdy wprowadzony jest od tyłu i po uprzednim odurzeniu ofiary malinową herbatką babuni. Po takim zabiegu cała reszta wchodzi jak po przysłowiowym mas…
-
Super. Jak będzie wojna, to oferuję sojuszowi WINTER paliwko na loty po minimalu. A sojusznikom gratulacje za udaną podstawkę. Z wyrazami szacunku. Polo.
-
Pan powyżej kibicuje Legii, wybaczcie mu Co prawda miałem się nikomu nie wpisywać, bo nie po drodze mi z ludźmi o mniejszym statusie materialnym niż mój (czyli ze wszystkimi), ale Imperator to Imperator, są pewne autorytety, które szanować musi nawet największy ateista. Jak rozumiem to początek hegemonii sojuszu Pierniki i dobrze, bo w sumie nie widzę tu żadnej sensownej konkurencji. Starcie tak przemyślane, że sam master Mind, by tego lepiej nie wykombinował. Czapki z głów. Zrobię sobie peeling…
-
Piotro Ty to to jesteś ziomal! Wszystko zaplanowałeś, wykombinowałeś, zaryzykowałeś swoimi gęsiami i łaskawie podrzuciłeś czasy kolegom z BWOLF żeby mogli się podpiąć pod tak zacne RW. Ja to nie wiem, rozdajesz te prezenty na lewo i prawo więc liczę na to że na zlocie dasz mi... buzi Procent robi wrażenie, wszystko pięknie, ale kurde jakoś od czasów wprowadzenia nowego interfejsu nie umiem się już tym jarać. Robiłem ze trzy podejścia do gry i nie ogarniam. Klepię eko na Librze bo chłopaki chcą m…
-
Prawda jest taka, że przeprowadzili akcję na którą zapewne nikt inny na tym uni by się nie zdobył, bo by nie miał tyle samozaparcia. Mi się podobała, szkoda że nie uwieńczona sukcesem, ale jak widać czasem nadal trzeba się pilnować bo i prawie wszystkie moony mogą zniknąć jak się ktoś uprze. Jednak, co by się nie oszukiwać, Joint jakiś czas temu padł i teraz również podjęli bardzo zdecydowane kroki. Lepsze to niż jedynie siedzenie i wrzucanie sobie na forum.
-
To konto na którym zaczynałem grę na Ursie. Nabudowałem tam jako jeden z pierwszych 10k panca i wziąłem na nim udział w wielu fajnych starciach. Później przekazałem je Mefciowi i on dobudował resztę floty. Ogólnie od początku uni ta flota nie dostała dzwona. Miał na nim grać Jakuza, ale gdzieś zniknął i konto dałem pod opiekę Mindowi (nie, nie sprzedałem jak twierdzą niektórzy lepiej poinformowani na temat mojego konta, niż ja sam). Jak widać Mind ma do kolekcji oprócz zwykłych starć, również ta…
-
panwpolo [POLO] vs Bearni [MNS] - 3089,61% + zbiórka O tak. Wracaj czym prędzej
-
Pierwszy lot na ten uber bunkier zrobiliśmy kilka dni temu, na pełnym spontanie w środku dnia. Nie mogło skończyć się to inaczej jak niepowodzeniem, tak więc postanowiliśmy następnego dnia zrobić nocny nalot GEN. Następny dzień: 20:00 - to co Panowie? o 1 wylatujemy. - tak, jasne, super. - hurra, akcja. - lecimy, lecimy, pełna gotowość. 22:30: panWpolo: zmęczony jestem idę spać. paweł: żona myśli, że mam kochankę na ogame. all: jestem pijany. Starsky: ale straty... Wściekły: kupię deuter. Plamka…
-
Ten jak urwał. Widzisz, jak nie walisz fochów na skajpie, to nawet coś ustrzelisz. Zakopałeś jointa na plaży i teraz się nie wydostanie
-
A, to fakt, leciałem jeszcze w jednym celu Cytat: „ [13:05:30] Polo: to dzieki za zaproszenie [13:05:33] Polo: jak rozumiem za 69 sondek [13:05:37] Polo: nalezy mi sie tyle? [13:05:39] Polo: Flota odzyskała 466.726.600 jednostek metalu i 133.273.400 jednostek kryształu. [13:05:41] Polo: :D:D:D:D [13:05:48] Plamka: :D:D:D:D [13:05:50] Plamka: lol:D [13:06:01] Polo: PS. Kupie deuter! [13:06:24] sorro: Zebrales Ty ? [13:06:41] Polo: na prosbe Fatala [13:06:46] Polo: bo nie mial dzis czasu zeby grac…
-
Lajtujcie poślady. Siedze na skype w pracy z Aresem i Plamką bo jak wiadomo są małżeństwem więc wiedziałem że lecą, bo od rana tylko o tym było "klepane". Dostałem zaproszenie bo chciałem RW zobaczyć, jako że procent duży, a nie czekać na nie aż ktoś mi pokaże. Gdybym brał w tym czynny udział to flotę bym posłał albo złom zbierał, tudzież robił cokolwiek innego, mającego wpływ na bitwę. Moje sondy na pewno tutaj były decydujące i pomogły wygrać
-
Gdzie tam. Chciałem żeby Sarmik się ucieszyła, że tak ładnie i kulturalnie się dogadujemy Gratulacje Panowie. Piękne starcie nam wyszło. Ares i Leoś, cieszę się że zostaliśmy przyjaciółmi. Polecam się na przyszłość
-
No Mefciu. To mamy teraz uber floty w sojuszu Fajnie było lukać na to PZ. Graty tego nieziemskiego stuknięcia. Mówiłem, że jak będzie wojna to coś się będzie działo i nie myliłem się
-
No dobra. Wpiszę się na poważnie bo widzę że zgłaszasz Gratulacje TOP 1 solo. Chylę czoła. Nie wiem po co te obserwacje. Wystarczyło napisać do niego na gg, kupić i zezłomować, ale widzę że mam tu styczność z profesjonalnym i honorowym graczem i wolałeś pokonać go tylko i wyłącznie używając swoich ponadprzeciętnych umiejętności. Byś jeszcze chwilę obserwował i wiedziałbyś że rutynowo zostawia niedaleko Ciebie flotę na 30h, to i GS'ami byś doleciał Gratki raz jeszcze
-
Ja to chciałem przeprosić za Mefcia. Ja mu mówiłem żeby nie leciał i że to nasz sojusznik z MNS, ale on nie słuchał... Jak chcecie to go wyrzucę. Ogólnie pamiętajcie, że zawsze uważałem że jesteście najlepsi na świecie i szczerze Wam kibicowałem. Sarmik, kochana przyjaciółko. Tyle czasu nie rozmawialiśmy ze sobą. Jak tam życie i zdrówko? Tuszę że dobrze i cieszę się niezmiernie. Drogie MNS. W razie potrzeby. Paliwko po minimalu, aktywki, statusy przeciwników, powroty Minda? Służę pomocą. PS. Zaw…
-
Ja tam się nie załamuję, bo to przecież nie moja flota Jeszcze Ptaszka niech ktoś powiezie w reckach i wrócę na top 7 także w razie czego mogę pomóc bo widzę statusy. Oferty proszę składać na priv Owens zrobi sobie wakacje, odpocznie, może wróci na inny uni, a może nie. Życzę mu jak najlepiej bo bardzo fajny z niego gość i jeśli skończy to zawsze będę miło wspominać to jak dotrzymywał mi czasu na służbowym gg i mogłem sobie rozmawiać o ogame udając jak zwykle że pracuję Akcja fajna, procent powa…