Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; Szewczyk Dratewka i Lillith i Pyza i pl1 i Szpryc [ZLY SEN] vs PISZANIN [TTG] - 54336,26% + TOP 2 ACS + WOJNA
Jazz86 - - Hall of Fame
Postszewa pauko :d ponoć nie chciało Ci się już grać w ogeja, mendo jedna a tak wgl to graty i nie ma co sapać, bywa :d następnym razem piszanin siedź do 1 edit/// tylko coś barwy kiepsko dopasowałeś
-
SOLO; jumek [TTG] vs hinczyk3 [Zły Sen] - 30852,01% + farming + zbiórka TOP 1SOLO WOJNA !!
Jazz86 - - Hall of Fame
PostNie przepadam za jumkiem ale szczere gratulacje się należą, jakoś cieszy mnie widok tego pana po prawidłowej stronie tak jak jego cieszył kiedyś mój Graty i Przetopu
-
Cytat od M A N I U T E K: „Działa i to bardzo sprawnie. Dzięki kolego :super:” Nie ma za co Cytat od ZAiMeR: „Ciekawe czy to samo powiesz jak przyjdzie Ci zapłacić za ilość danych Bolt pobiera znacznie więcej danych niż opera. Zwłaszcza jeśli nie wyłączysz grafiki. ” Nic nie powiem bo mam neta bez limitu kolego