Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• może tak być że to ostatni

• pyk i wyszło o take coś Z pozdrowieniami dla wszystkich czarnych i tych co na wózku TOUS nietykalni.jpg media][/meia] youtube.com/watch?v=ymMYzb2HBsg Dnia 25-01-2020 14:12:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor yoda [TOUS] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 150.000 Okręt wojenny 50.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Agresor Gnito [TOUS] ________________________________________________ Niszc…

• Co tu dużo pisać:D 2gi raz to samo konto:D widać ze kupione obecnie jest też na top 1 acs tylko właściciel inny gratuluje udanego przelewu na miare top 1 te chwilówki są potrzebne obrońcy szo bo z vivusa zostało jeszcze pare złotych:D Wielkie czarne graty Ps. wróciłem i bedę Cię gonił

• Cytat od Usagi: „Gnito, a tam z Ciebie jaki % wyszedł? 25K pyknie? yoda pushowanie się przydało, bo pięknie na TOP1 się wybiłeś, teraz to nawet nie wiem, złomujesz czy dalej kupujesz? Ale jednak mimo wszystko % ładny ” Flote na eco zamieniam. Sprzedaje za tyle ile jest warta. żaden procent nie pyknął:D Ból dupki nie pozwala Ci spać?:D Każdy top sie pushuje:D Daj jeden dowód Po co piszesz cokolwiek na tym forum w dziale ST jak nawet nie masz floty:D krowa która najwięcej muczy mało mleka daje. os…

• Chciałem pogratulować przy 14k... zanim znalazłem chwilę pojawiło się 20k:D Pomyślałem ze nie będę nic pisał bo zaraz pyknie z 25k% Najwidoczniej jednak skończyły się pieniązki z VIVUSA Kup to konto od kamila bo tam już pewnie po zewnętrznej stronie okna na parapecie się czołga ku krawędzi Chłopak tego nie zniesie i zaraz wszystkie pushkonta swoje ogołoci z syndromem pawia nie ma żartów:D To teraz pogratuluje i pamiętaj: pchaj ten wózek dalej czarnuchu

• Miało być juz bez forum z mojej strony, ale wypada więc oddaje i graty Obrońcy SzO

• KUPIE DEX

Gnito - - Handel Indus

Kupie dex każda ilość. Im większe paki tym lepiej. mile widziane pakiety od 50kk nawet za sam kris

• Cytat od Usagi: „Te zyski i straty chyba źle podałeś [ciach]. Weź skoryguj te podsumowanie, bo wyszło, że Ty do tyłu, dawczu do tyłu - to gdzie zebrane PZ? Ogólnie graty % i nie pisz, że nie honorowo ktoś podbierał złom, bo nie ma tutaj reguł, jedni zbierają po sobie złom, inii pushująsię na multi inni wkładają gruby hajs i jaka tu równość do tych co grają uczciwie i normalnie? ” Jeżeli obrońca zbiera całe pz po przegranej to ciężko o zysk dla kogo kolwiek chyba że farming był ogromny. Rozchodzi…

• Ile takie st? 100? bo sam to napewno tego nie zrobileś A tak poważnie to gratuluje a obrońcy udanych zakupów na zalando

• Wiesz o co się rozchodzi? O hejt na innych, a chwilę potem popieranie takiego zachowania bo to swoi robią. Poskrobałby złom spoko...Zawiną cały bo waluta premium... słabe Jeżeli krytykujesz obcych bo tobie zrobili. To czemu u swoich błędu nie widzisz?? To samo się tyczy pushu. Nic mi nie wiadomo na temat kupowania konta pod złom przez Yode. Wiem natomiast ile czasu spędza przy tej grze.Stosunek eco/pkt zniszceń/przyrost są u niego jak najbardziej w normie. Ktoś jest lepszy to odrazu pusher.... J…

• Cytat od Trampek88: „Słabo. Nie ma 10k%. Nie ma zysku. Nie ma, a w sumie to SKB po prawej to wszystko jest Gratulacje, czekamy na więcej. ” Jakbym wiedział że anty poleci po tym stejku jak po tureckim kebabie to bym się lepiej przygotował:D

• Chłopcy z SKB postanowili na forum stworzyć własne zasady. Obrażanie innych i gołosłowność to chyba jedyne co potraficie zaoferować. Nie tolerujecie rzeczy które robią inni bo to złe, a sami możecie to robić. Słabe Chciałem też was przeprosić. Ze mimo tak mocnej nie tolerancji i pogardzie trzeba wam było się przeze mnie zmuszać do tak niecnych czynów:D BAty to baty Każdy kiedyś dostaje

• MY JESTEŚMY SKB. Tylko my możemy używać antyrecków. Każden inny nie ma honoru i na 100% pushuje Szacunek ludzi ulicy JAkby nie było jest Nyga

• [ciach] POZDROWIENIA DLA YODA I SAMAEL [NYGA] Nastały czarne czasy:D Dnia 27-10-2019 16:17:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dzastin Biber [NYGA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.017 Ciężki myśliwiec 1.883 Krążownik 27.302 Okręt wojenny 8.851 Pancernik 17.299 _________________________________________ Obrońca dawczu [SKB] ________________________________________________ Mały transporter 22.295 Duży transporter 7.522 Lekki myśliwiec 32.175 Krążo…

• jak nam czarny Jezus pozwoli ubić więcej to będę rad Ofiarę trzeba złożyć:D

• nie spodziewałem sie że taki prezent dostanę i to pod nos:D

• Taka miła niespodzianka Wlazłem w układ. patrze *. a nie było. sprawdziłem inne planety... cisza. lot 15 min i prosze:D Pozdrowienia dla moich czarnuchów [NYGA]Yoda i [Samael] Obrońcy oczywiście Szo Dnia 25-10-2019 19:11:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dzastin Biber [NYGA] ________________________________________________ Krążownik 29.865 Okręt wojenny 7.888 Pancernik 11.867 _________________________________________ Obrońca KuKuryKu [F-N] _______________________________________…

• z podrowieniami dla moich czarnuchów. Tych jedynych naprawdę czarnych [NYGA] Dnia 23-10-2019 19:39:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dzastin Biber [NYGA] ________________________________________________ Pancernik 12.066 _________________________________________ Obrońca Kluxxx [P-G] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.996 Ciężki myśliwiec 150 Krążownik 650 Okręt wojenny 1.215 Bombowiec 4 Niszczyciel 250 Pancernik 627 _______________________________…

• Natenczas Wojski chwycił na taśmie przypięty Swój róg bawoli, długi, cętkowany, kręty Jak wąż boa, oburącz do ust go przycisnął, Wzdął policzki jak banię, w oczach krwią zabłysnął, Zasunął wpół powieki, wciągnął w głąb pół brzucha I do płuc wysłał z niego cały zapas ducha, I zagrał: róg jak wicher, wirowatym dechem Niesie w puszczę muzykę i podwaja echem. Umilkli strzelcy, stali szczwacze zadziwieni Mocą, czystością, dziwną harmoniją pieni. Starzec cały kunszt, którym niegdyś w lasach słynął, Je…

• jak zobaczyłem to ST to mi sie poprawiło Już myślałem że SR mnie pojechało całym sojuszem a tu prosze jezcze limfa. Gratuluje. I dzieki zarazem. teraz można wracać do żywych:D Szo nie będzie PS. stoi cywilnych jeszcze sporo. kto pierwszy ten leży:D Moderator Neferet:Posty połączyłam