Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 104.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nieodebrany fs tak się kończy Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu RedBaron, obecnych sojuszników, Dziubka, Halszki, Agi oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Dnia 09-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [Vivo] ________________________________________________ Pancernik 5.227 _________________________________________ Obrońca saldator ________________________________________________ Duży transporter 2.540 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 400 Krążownik 1…

• Polował, polował i upolował. Historia starcia krótka Gąski leciały na niszcz obrońca się zalogował. Po jakimś czasie na bunkrze wylądowała flota. A że to przeciwnik w wojnie recki na synchro i lot w bunkierek. Wszystko pięknie wyszło i zacny % do wojny wpadł Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu RedBaron, obecnych sojuszników, Dziubka, Halszki, Agi oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [Vivo] _____________________…

• Wujo [Vivo] vs. part10 [SPACE] - 2099 % dla Vivo To i ja od siebie coś dodam Dnia 10-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [Vivo] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 94.120 Krążownik 16.467 Okręt wojenny 1.800 Pancernik 5.188 _________________________________________ Obrońca part10 [SPACE] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Recykler 401 Sonda szpiegowska 57 Bombowiec 599 Satelita słoneczny 432 Niszc…

• Nie ma to jak lot w doborowym towarzystwie Dzięki za zapro niedługo wracam więc buduj więcej latajek i będziemy działać dalej Obroncy pakiecik

• Krucjo ja już tam mam miejsce zaklepane

• Takie tam poranne rozbijanie się. Obrońca standardowo zalogował po wlocie i broniąc cie przed farmingiem kupił 20 % dopalacz krysi za 176 mil surki. Zamiast telepnąć ST z innego moona i poderwać te z planety to przynajmniej część surki by odzyskał. Pozdrowienia dla RedBaron, Vivo Dziubka Agi Halszki kipy sprzątającej oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni. Dnia 03-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [Vivo] ________________________________________________ Kr…

• Niestety obrońca zalogował i nie udało się trafić floty a nawet nie widziałem że na stacjonuj leci:) Ale moon padł i % dla nas Atak na księżyc 24.11.2017 05:31:42 Od: dowódca floty Twoja flota z: Księżyc [3:269:15] dotarła do księżyca planety Księżyc [3:269:4]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. T…

• hahaha i Bitor w koncu znalaz czas na latanie pomiedzy wizytami pod stołem ładnie się tam pushujecie tylko na chwilę Was zostawić a już takie akcje:P Poczekajcie aż wrócę. Graty wlotu a obrońcy pakiecik

• Ostatnio wyszło jak wyszło. Zawrócone nie te recki co trzeba i wynik znacie. Ale dziś poszło wszystko jak po maśle Wujo [Vivo] vs. part10 [SPACE] - 627 % Dnia 23-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [Vivo] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 47.862 Krążownik 11.577 Okręt wojenny 1.318 Pancernik 5.130 _________________________________________ Obrońca part10 [SPACE] ________________________________________________ Mały transporter 10.07…

• Piekny wlot i prezent przetapiaj na nowe fruwajki a obroncy powodzenia w realu

• Stało to poleciałem. Jak obiecałem Kami prezent urodzinowy masz Pozdrowienia dla Najlepszego sojuszu RedBaron, obecnych sojuszników, Dziubka, Halszki oraz tych którzy chcą być pozdrowieni. P.S. Kami oto Twój prezent i 3 dodatkowe życzonka youtube.com/watch?v=4u7xJYVV0Fg Dnia 19-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [Vivo] ________________________________________________ Pancernik 4.900 Krążownik 8.467 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ O…

• Piękna akcja. Szybkiego przetopu i dalszego latania pod wpływem bo na trzeźwo masz w takim razie zakazane: D Obrońcy życzę szybkiej odbudowy

• Brawo Piterek. W końcu ruszyłeś latawce bo tylko rdzewiały w hangarach Miłego przetopu na co tylko chcesz a obrońcy pakiecik i lizaka

• Stało i nie stoi Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu RedBaron bo bez Was tego St by nie było. Osobne pozdrowienia dla Halszki, Dziubka wszystkich znajomych oraz SzO dla obrońcy bo pogratulował po starciu a to już teraz jest tutaj rzadkością. Dnia 12-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [RedBaron] ________________________________________________ Pancernik 4.014 _________________________________________ Obrońca Gregory01 [Immortal] ________________________________…

• Takie tam rozbijanie się Obrońca aby go nie sfarmić wydał 100 000 000 surowca na dopalacz metalu 10 % u licytatora. Niestety raz na wozie raz pod wozem Część złomu zostało skradzione ciekawe tylko czy dostanie go obrońca czy poszło na przetop już. Ale spokojnie prędzej czy później odbierzemy co nasze Zawsze tak robimy Ale ST jest zabawa trwa dalej Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu RedBaron, halszki, dziubka, oraz wszystkich znajomych. Dnia 08-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w …

• Gratulowałem na Pw pogratuluję i tutaj. Ryzyko było wkalkulowane ale jak to mówią. " kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi". Raz na wozie raz pod wozem" Na odbudowę jest co nieco więc nie jest tragicznie Atakierom miłego przetopu z tego co zebrali a sobie SzO która już jest w toku. Bawimy się dalej.

• A ja pogratuluję wygranym czyli nam RedBaron najlepszy sojusz na świecie !!! Oraz przeciwnikom za podjęcie wyzwania. Do następnego

• Cytat od Krucjo: „No czapki z głów. Moje tankowanie odchodzi zatem do lamusa. Umarł król niech żyje król. Kosmiczna ilość paliwa. Gratuluję st chociaż szkoda remisu i braku złomu - duży niedosyt pewnie masz. ” Tankowaniem nadrobiłem na niezły plus. Złomu szkoda ale odbiorę co moje prędzej czy później

• Witam po dłuższej nieobecności. Ostatnio moona nie udało się zdjąć ale przynajmniej dziś coś weszło. Jakby to powiedział a raczej powiedziała obrończyni "Tak się kończy latanie na lepszych od siebie samego" Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu na świecie czyli RedBaron, Dziubka, halszki, Emila, popera, kamiego, bitora, reavera, bobirka, khz, futrzastego, Toriego, Pawła, feika, PioTro, Shadowa znajomych z Vivo i Bractwa oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni. Złom u obrończyni ale spokojnie …

• Piekna sprawa. Brawo Kami Przetapiaj na nowe fruwajki bo wojna do wygrania jest Obroncy pakiecik