Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-170 z 170.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładnie Kosiarzu, zysk miły dla oka, śrubki pozamiatane co do najmniejszej; coś tam było o dofarmie, ale nie ma co narzekać. Czyścioszek pierwsza klasa. Wspomniane pancki to też niezły pomysł. Graciochy!

• No i się dowitaminizowałeś na plazmowym bunkierku. Całkiem zgrabnie Ci to wyszło i zysk też niczego sobie jak na takie zasieki z obstawą. Gratulacje Qrabie.

• Przez niezłe zasieki przeciągnąłeś te swoje dorodne stadko lmów i to z zyskiem. Oby więcej takich. Graty ale nie daj sobie odbierać paliwka w tak banalny sposób, niech się trochę napocą .

• Cytat od piwofil: „Poke, ja wiem że teraz słonko wcześnie wstaje, ale o 4 powinno się spać, ” Za ładne wieczory by o 4. spać, zwykle to pora słuszna, kiedy się z dobrej impry wraca Graty, dwa życzonka są i zysk też ładny. Nastukałeś lmów spore stadko ale nie ustępuj, bo w lmach siła drzemie. Obrońca nieskutecznie zwiał innym chętnym (@up), widocznie wolał w honornej walce polec 1 vs. 1, a nie żeby tam jakiejś "bandzie łysego i brodatego" w recki wpaść SzO i udanego plazmowania

• Sposoby na zniechęcenie UFSów

kaper1 - - Gra

Cytat od SmirnoffUni17: „"Gracze" UFS to prawdziwa plaga. Nie da się z nimi walczyć, budują mega floty, schodzą z urlopu, atakują, a potem uciekają na urlop i chełpią się jacy są super, bo nikt ich dorwać nie może. Bo jak dorwać kogoś, kto nie robi FSów? "Granie" UFS jest dla mnie takim samym wałkiem jak pushe czy multikonta, bo daje nieuczciwą przewagę nad innymi graczami. Jakiś czas temu zwiększyli minimalny czas urlopu do 48 godzin, ale to niewiele pomogło. Pomysły jak zniechęcić UFSów do gry…

• Ale tłusty pączuś się trafił i to na pewno nienadziewany miłością . Za bilans :juzpotobie:, zaś za % gratki.

• Cytat: „Hmm określić mnie w kilku słowach: - wredne, - zUe, - złośliwe, - zboczone, - wiecznie zalatane, - rozszarpywane przez przyjaciół, - świrnięte na positive vibrations, - ciemnowłose, - niebieskookie, - dziwne... ” Ciekawa prezentacja, kontrastowe zestawienie, kontrowersyjne momentami, może zatem kilka pytań poznawczo-opisowych (może mało oryginalnych, ale jakże wymownych), jeżeli nie masz nic przeciwko, Madziu. Cytat: „"Duże autko, czy duży Wacek?" "Pełny portfel, czy pełne portki?" "Biał…

• Cytat od offline.3: „We dwóch z mazim nie potrafili konta upilnować. Hmmm weźcie następnego zasiadacza ” Nie dość, że z liczebnikami zbiorowymi na bakier, to jeszcze zapewne niedoinformowany jesteś. Jakich dwoje, tam cały BuS siedzi na tym koncie a ponadto, jest to kolejne konto Szpryca, tylko zataił to przed Irą, licząc na awans w sojuszu za przyrosty albo "trzyma haka" jakiegoś na czarną godzinę. Cytując i parafrazują "Bug's Life", "...zresztą, kto ich tam wie, te mrówy..." Z tak samo wiarygod…

• Cytat od .pl1: „Bilans agresora (M: 5.215.923.600 K: 3.574.183.299 D: -40.667.000) (suma: 8.749.439.899) Bilans obrońcy (M: -8.222.451.150 K: -5.376.785.050 D: -1.442.009.000) (suma:-15.041.245.200) *przy założeniu, że agresor zebrał cały PZ zlom nie tak pieknie jak na rw bo 7 k reca na innym moonie oraz pomnozony antyrecykler dosc skutecznie podkradly co nieco rzeczywisty bilans wyglada tak : Bilans agresora (M: 3.734.574.500, K: 2.094.129.900, D: -40.667.000, P: 5.788.037). Bilans obrońcy (M: …

• Popieram Darth. Kurczę ja tych napinaczy nie rozumiem. Maks opisał całe zdarzenie, Terry podał argumenty logiczne, Afox zanalizowała psychologicznie ale nadal napinacze twierdzą, że czarne jest białe a białe jest czarne. Ja mogę zrozumieć logiczną analizę zdarzeń, nawet błędne założenia, pytania i prośby o wyjaśnienia techniki starcia i okoliczności ale kolejne trollowanie to już jest nudne. Chciałbym zobaczyć więcej tak opisanych technicznie steków jak powyżej. To coś przynajmniej wnosi i uczy.…