Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 170.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kusy: „Ogólnie rw takie sobie, straty duże % mały, ale chociaż nuta spoko. ” To co miało paść padło, jakaś tam osłona przydała się. Ale co się dziwić, lato w pełni, to i zima zmyka, śnieg w kominie i para po winterze , jakieś Janusze tylko zostały. Tytułowe na koniec, może wielce wymowne, choć w wersji bardzo nostalgicznej i dalekie od wymowności oryginału..., ale z gustami się nie dyskutuje Coś mi umknęło? A, tak, gratulacje, bo zysk jest, chociaż z dexem kiepsko ale od tego są inne st…
-
Widzę, że kolega się do pierwszej gali przeniósł, no to chwali się, będzie luźniej w drugiej , chociaż miło było popatrzeć, jak się floty chowają przed podglaznikiem Gratulacje wlotu, miły wlocik, lmy zapracowały na utrzymanie, dex się zwrócił, świnka wypasiona do ostatniej śrubki, brawo! Złodziejaszek nie podkradł
-
HIMA BLOKADA AtAKOW
kaper1 - - DiD Himalia
PostWidocznie jest potrzebne, lepiej niech dograją raz a dobrze, niż miałoby się sypać co tydzień, bo na łapu capu. Cierpliwości, świat się jutro nie kończy, a nawet gdyby, to po co spinka, pełen luz, ciepły wieczór, pogaduszki i spam w sojuszach lub zupełna odcinka od OGame. Czasami dobrze spuścić parę, by się kocioł nie przegrzał . Poza tym, flociarze dużo nie zbiednieją a ekowcy zwiozą surkę i będą tłuściejsi, wyluzują się, mniej ostrożni... - ja tam nie mam nic przeciwko .
-
@zgaga Leciałeś samymi krążkami, zakładam, że nie dzieliłeś floty na dwa lub więcej slotów, bo miałeś blisko (8 minut), opóźniałeś ale ile sekund przed wlotem skan?, jeżeli nie więcej niż 10-7s, to gratki się należą Lucusiowi za szybką łapkę i net, bo w takim czasie kupić surkę, i wyklikać 2k anty-ldl to trzeba mieć zdolności, oprócz portfela Nie pochwalam ale anty-obrona jest groźna i lot na aktach musi być ostrożny, z założenia. A poza tym widzę tutaj i wiedzę i doświadczenie w klikaniu za ant…
-
Cytat od RonqElectra: „Gratuluję starcia, to Ty jeszcze grasz ? ” Hahaha, skądś to znam, chociaż było "to Ty żyjesz?" Poke, zaorałeś ten bunkierek nawet z całkiem ładnym zyskiem, jak na zawrócone stacjonuj. Tankowanie też tam jako takie weszło. Pewnie okolica zamarła, bo jak latać na stację, skoro pewny złom na zawracanej i to w dodatku na zabunkrowanym podwórzu. Graty Cytat od Poke: „Pozdro od emeryta dla ziomków, co mnie jeszcze pamiętają . ” Jak nie pamiętać takiego wariata, emeryt emerytów s…
-
Cytat od Poke: „To Ty żyjesz Fajnie widzieć znowu w akcji GRATY mistrzu ” Różnie bywało ale cały i zdrowy. Miałem dobrych nauczycieli Zostaw tę Europę, Poke i choć polatać na prawdziwym speedzie, jest tu kilka osób, które chętnie by Cię tu przywitało i jakiś sojusz założyło @Eibhiln Vampiur nie jest zły, tylko fsów nie odbiera A propos, starcia, lmy swoje zrobiły, pancki się dobrze sprawują. Niech rosną w siłę. A Vampiurowi szybkiej odbudowy, skoro ludziska za nim tak tęsknią.
-
Już miałem mówić słynne dobranocz ale myślę sobie, polukam na fali okolicę, co by się dobrze spało, że nic nie przegapione. Paczę, paczę a tutaj za 13 minut Vampiur dolatuje ale wszędzie na jego planetkach akty, aż czerwień bije po oczach. Coś podejrzane, północ blisko, to pewnie skanują nocne marki, a Vampiur gdzieś po okolicy lata i pije na umór krew z szyi dziewiczych na zdrowie Vampiur! Szybka kopia floty z podglądu do trasha, wygląda miło, recki poszły i za nimi flotka. Leciało 200 dt to pe…
-
Cytat od Kusy: „gdyby nie pewien złodziejaszek, który jeszcze się tym bezczelnie chwali na forum... ” Nie ma czym się nadto chwalić, co zostało opisane. Jest prosta kalkulacja i obserwacja okolicy, niektórym może to sprawiać kłopoty... Dzięki takim akcjom gra jest ciekawsza, zmusza do myślenia i działania. Chyba nie chcielibyśmy grać z botami . Święta zasada OGame - złom na orbicie jest bezpański, dopóki nie znajdzie się w czyiś reckach. Zarówno przed, jak i potem, są na to sposoby zaradcze. Tyl…
-
Ładny plus, gratki ale to dobrze, że logistyka zawiodła, bo i inni przy okazji nakarmili swoje świnki Trochę dołożę opowieści... Wyskanowane niedługo przed wlotem podglaznika, a że kolega atakier miał akty na moonie niedaleko, to recki poszły w ciemno... i nie zawiodły. (Ukryta treść) ... długo nie trzeba było czekać. Po 7 minutach kolejny skan i złom leży - to poszedł dofarm (kurczę muszę sobie doklepać mt ), i tak oto przy okazji może ktoś chce kupić metkę ? (Ukryta treść) Żeby nie zaśmiecać w…
-
No i sKumałem krążkowo, choć była szansa, że może Draconis coś tam czaił, bo u niego pod płotem, ale chyba nie w tę stronę lukał . Trochę daleko ale pozostawione bez opieki na dłużej i na śrubki poszło. Tradycyjnie muza, trochę refleksyjnie ale kulturalnie, jak obiecałem Pozdrowienia z off'em, co by takiej jednej komary nie gryzły [url]https://www.youtube.com/watch?v=hbN8Zrzlirc[/url] ...i sedno sprawy, czyli śrubkowanie; posprzątane do ostatniej: Dnia 08-06-2019, następujące floty spotkały się …
-
Można powiedzieć rzutem na taśmę przed zmianą progów, takie tam nieduże się trafiło. Wyłapane na fali prawie pod płotem, synchro recków, bez szans na ucieczkę. Z Kratosem kulturalnie wymieniliśmy sobie kilka wiadek - szybkiej odbudowy życzę i owocnych lotów w przyszłości. Tradycyjnie muza, a że szkoda jednej, więc więcej..., bo warto, myślę, a na początek "Asssassin" a w 38:40 tytułowe "Misplaced...", jak ktoś woli Oczywiście pozdrowionka leniwie wypoczywającej na Mazurach youtu.be/PtC167-vxq0 .…
-
Prawie jak Ragnarök Lot na akcie ale w trakcie - minutki; pewnie ktoś też był chętny, choć astro nie pasowało i było podejrzenie, że gdzieś w odległych mgławicach przyczaił się pasiasty. Ale, że kilka minut wcześniej udało się podebrać komuś 38 recków, bo nie było synchro, to dobra passa trwa i poleciało Zwyczajowo pozdrowionka dla młodej damy, a że ostatnio wspominała coś o dobrej muzie, to przetestujmy gusta Tradycyjnie - muzycznie podkład ...., więc włosy na cukier (jak kto ma) i podkręcamy […
-
Syndrom, pudło, chyba późna pora - może i ten kaper gra w csa ale z pewnością, to nie ja , ale dzięki za pozdrowionka. I co by nie było offtopu, to najwyraźniej Kirish'a zmogło wieczne kampienie i odświeżanie, chyba, że w csa się wciągnął Poza tym, dużo chłopina nie stracił, to sobie spokojnie naklepie nowych latajek - SzO Kirish.
-
Były wcześniejsze przymiarki ale gdzieś tam się kolega zawsze kampił. Tradycyjnie muza, może tym razem plus cover w trochę mroczniejszym klimacie... Pozdrowienia dla leniwie latającej [url]https://www.youtube.com/w…IpotcW2hSyCeou70QPQ[/url] O!, tak na dzień dziecka Dnia 01-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kaper ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.300 Okręt wojenny 42 Krążownik 271 _________________________________________ Obrońca Kir…
-
Jakoś odnoszę nieodparte wrażenie, że Constantine zostawił te stateczki licząc na soczysty wypiek - i doczekał się, niestety. Ale niech mu dobrze służy, mam nadzieję, że nie na mnie . Ten skromny stek dedykuję staremu znajomemu - Leniwemu, ciekawe jaki to świat OGame mały jest Przy okazji wlocik miał miejsce w trakcie bardzo ciekawej korespondencji - i tutaj również gorąco pozdrawiam korespondentkę; wygląda na to, że dobrze się lata przy leniwej wymianie uroczych tekstów... Zanim sedno zdarzenia…
-
Tym razem bez żadnej finezji - stało i się leciało, chociaż astro nie pasowało, ale najwidoczniej nie było kampienia, a może było, tylko jakiś serial w necie był ciekawszy. Jeżeli tak, to miłego oglądania Mały dylemat, maniaczka szminek, czy lody dla astronauty, ale że członek groźnie brzmiącego sojuszu padł, to pogodne lato wygrało, dla kontrastu . [url]https://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI[/url] Krótka wzmianka o śrubkach poniżej. Astro wysoko, to pewnie coś się będzie kolonizowało, zate…
-
Ktoś kiedyś powiedział "...bo mamy taki klimat..." Czasami słowa prorocze, szczególnie, że akurat dzisiaj pogoda na Dolnym Śląsku nie rozpieszcza. Energetyce przydałyby się srogie od F3nix'a. Prund padł i efekt jak niżej. Ale może tak przy okazji trochę opowieści. Akurat flotka wracała z wypadu na niecałe 4% a tutaj sondki lecą ze skanem na sąsiednią planetkę. Myślę sobie, nic specjalnego, bo tutaj od sond się roi w kosmosie, świeci się prawie wszędzie na okrągło . Ale niedługo potem, w ślad za …