Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 170.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od MoonDragoon: „Nie będę opisywał bo wy lepiej napiszecie historię tego starcia. ” Eee tam, nie wstydź się, napisz, w końcu nic co ludzkie, nie jest nam obce : (Ukryta treść) O, widzę, że skowronki już częściowo odbudowane i pięć życzeń jest, więc masz, co tam sobie wymarzyć, byleby nie kolejne "Oddam, bo kończę", bo to zawsze rodzi i rodzić będzie wątpliwości... Fela uwolniony od nałogu, może oddać się błogiemu lenistwu i urokom lata. Pozdrawiamy, choć krótko z nami byłeś i z przytupem, …

• Cytując i odrobinę parafrazując - "Dlaczego @Śpiochowaty wzbudza w nas zachwyt i miłość? (...) Dlatego, panowie, że @Śpiochowaty wielkim poetą był jest!" ...i basta! Patrzę sobie a tutaj zgrabne wierszydło do przyzwoitego STeka, ba nawet życzonka wspaniałego dnia są. Dam lajka, a co!, i dziękuję! Człowiek nie czuje, jak mu się rymuje a nawet śpiewać każdy może, ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi, czy się śni, a przecież, komu, jak komu, ale Tobie @Śpiochowaty zawsze powinny się śnić koszm…

• Cytat od justvroum: „Ponieważ możesz sobie przyspieszyć o 18-9-4.5 minuty i przestają Cie obowiązywać tak ścisłe ramy czasowe, a co za tym idzie aby dostrzec czas wysłania recków przy grubszej akcji nie potrzeba już poświęcić paru h, a dużo, dużo więcej. ” Załóżmy, że rzeczywiście stać kogoś na 3x skrócenie pozostałego czasu dolotu, załóżmy, że gracz wysyła długiego fs'a na zbieraj i leci na 10% - 20h w sumie tam i z powrotem, czyli 10h dolotu. Ty obserwujesz gościa, flotka była na skanie, pojaw…

• Cytat od justvroum: „a zapewniam Cie, iż będziesz miał wtedy swoje "dodatkowe wyzwanie" ” Ja mam swoje dodatkowe wyzwania i nie cierpię z tego powodu. Ponadto,... Cytat od justvroum: „Dodatkowo wyklucza się policzenie na jaką prędkość ktoś wyleciał reckami z bazy przy większej akcji, dlaczego? Gracz Y wysyła sobie recki na 1:1:1, ma jakąś tam odległość i jakieś tam napędy. Teraz już nie będzie musiał wysłać między 12:00:12 - 12:00:16 żeby wstrzelić się w odpowiedni moment przy 20% prędkości, wys…

• @justvroum O skilu, wyższym poziomie gry pisałem wyżej. Myślę, że większość wprowadzonych do OGame rozwiązań wydawała się równie abstrakcyjna, a może i bardziej. Nie mnie to oceniać. Dla jednych jest abstrakcją, dla innych może być tylko dodatkowym wyzwaniem. Nie przedstawiając pomysłu, nie dowiemy się, co inni myślą o nim. Oby były to li tylko konstruktywne komentarze ale dzięki temu, co się w tym kraju wyrabia, że nawet z pozoru najbardziej abstrakcyjne pomysły dusi się, tłamsi się i zabija śm…

• Cytat od Das140: „Jak dla mnie, wychodzenie z założenia, że koszty antymaterii powinien być wykładniczo większy w zależności od czasu powrotu floty jest błędny. ” Cytat od kaper1: „Czasu ostatniej fazy dolotu: wyższe koszty dla krótszego czasu również wykładniczo z podstawą zależną od stosunku maksymalnego czasu ostatniej fazy dolotu do aktualnego czasu dolotu. ” Cytat od Das140: „Poza tym, dlaczego im mniej skracamy czasu, to koszt ma rosnąć? Powinno być odwrotnie! ” Im bardziej skracasz czas, …

• Cytat od Truck driver: „Narzekaja tez na kosmicznie drogie spalanie. Czemu nikt nie wpadnie na sensowny pomysl by to spalanie obnizyc? Wtedy rzeczywiscie bylo by mniej graczy flotowcow ufs i wiecej rw bo przy obecnym spalaniu turboreckow czesto bilans ze starcia wychodzi ujemny lub zbyt niski by puszczac flote i ryzykowac przepal czy kontre. Gra tez by sie ozywila. A tak w ogole to nie wszystkich stac na antymaterie wiec kolejny minus Twojego pomyslu. ” Polacy zawsze narzekają a malkontenci mają…

• Cytat od Truck driver: „Na sile z ogame chcecie zrobic klona ogame takimi pomyslami. Jak nie masz skilla i farta do gry flota to za $$$ skilla nie kupisz by ta flota grac. ” Skil nie skil, nie mnie to oceniać. Na antyrecki narzekają zwykle topowi gracze, może rzeczywiście skila nie mają... Wielu też narzeka, że wprowadzenie anty spłyciło tę grę, rozpisując się o wspaniałych czasach uni cyfrowych, gdzie ołówkiem na papierze i kalkulatorem w ręku wyliczali wyklikane pzty, czy kontry. Propozycja mo…

• Cytat od ciap: „Manipulując czas dolotu skąd agresor wyliczający recki ma mieć pewność na jaki % lecą? ” Cytat od ciap: „Inna rzecz - jeżeli lecę na PZ 1h to osoba obserwująca wie +/- w jakim czasie musi oglądać czy PZ znikło. Przyspieszenie powiększa okienko czasowe w którym trzeba oglądać PZ. To też utrudnia - moim zdaniem. ” Ma to znaczenie tylko i wyłącznie jak wcześniej wyskanował czas wyruszenia recków/floty i porównał z czasem zbiórki - dochodzi zmienna do trudności wyliczania, jak nie wy…

• Cytat od ciap: „Na pewno? ” Na pewno, dla tego, kto wylicza, bo liczy się czas zebrania i prędkość powrotu a nie dolotu do pz. Skracanie ostatniej fazy czasu dolotu do pzta nie wpływa na prędkość powrotu floty wynikającą z poziomu napędów. Odległość startową znasz przecież. Dla właściciela floty zmienia się czas powrotu floty z pz'a, jeżeli to miałaś na myśli. Cytat od Das140: „A co będzie podstawą owego wykładnika? ” Cytat od Das140: „A co będzie wykładnikiem? ” To już do zabawy dla zdolniejszy…

• Nie czekając, aż doczytasz do końca wątek, skoro zadałeś pytanie, odpowiem - tak, skorzystałbym.

• Pewnie wsadzę kij w mrowisko... ale może tym samym wyrażę wypowiedziane i niewypowiedziane żale wielu graczy. Graczy, wynagrodzonych, co prawda, skróceniem czasu produkcji stoczni przez zastrzyki Antymaterii, ale tym samym mieczem obosiecznym pokaranych antyobroną i antyreckami. Ot, równowaga musi być w przyrodzie. Osobiście nie narzekam, synchro recków kosztem mniejszej ilości udanych wlotów, czy opóźnianie i przepisowy skan przed wlotem, celem kontroli, co delikwent postawił, jak aktywka się p…

• Cytat od @kusy : „Ja to teraz czekam na podobne rw z Godzillą bo jak to się mówi "przyuważ z kim fruwasz". ” Ja tam niczyim adwokatem nie jestem, ale wygląda, że przygadał kocioł garnkowi - zaplacileś haracz @Kusy za latanie, w dexie? A tak ciągnąc wątek, może i coś w tym jest, @magic odegrał scenkę z @Gadzilla, krecior sprzedany i REC na śrubki niedługo po będzie... . @Puck Puck To jeszcze nie koniec telenoweli... Bez offtopa, Zgonu lubi lmy, pewnie rzewnie płakał po ich stracie , takie ładne b…

• Nie, no przecież, to zawsze była pani na traktorze ... Graty podglaznik. 3 usy, ok. 9 minut atak, ~20 minut recki wysłane wcześniej, choć niepełne synchro, bo coś tam jednak udało się uszczknąć Heńkowi. Szybki jest ten nasz Traktorzysta! Cytat od podglaznik: „chociaż obrońca coś o kasacji wspomniał. ” To chyba jakieś niesprawdzone plotki, bo przecież nie ma takiej gruzy, której Traktorzysta by nie rozjechał Wracaj z tego urlopu, doczep skiby i zaoraj co Twoje, to tylko krem pod oczy

• [url]https://www.youtube.com/watch?v=jQc_r-YPGvE[/url] (edit) Teraz już jasność nastała, ale czy na pewno? Gratulacje Marijan Pewnie i tak usuną wszystkie screeny, bo nie po polsku, zatem wbrew regulaminowi i już wiem, kto to zgłosi - prawda @magic Ale póki nie znikną... Nie wiem też, czy miało być Godzilla, czy rzeczywiście Gadzilla ale współczuję Tobie - chłopie z Chorwacji - takiego ex-sojusznika, i musisz wiedzieć, że teksty w stylu "this is poland (sic! małą literą) not some bulshit" niewie…

• Cytat od Kusy: „Nikon walnął Whisky i się wypstrykał ” Ba!, żeby tylko, to wersja oficjalna, a przecież coś tam było, że cycki wygrały , a kto preferowałby stateczki zamiast, i tak twierdzi, to zacytuję cytat cytatów: "... - Są tacy - rzekł Geralt wolno - którzy przedkładają kompanię trędowatych nad towarzystwo wiedźmina. - Są i tacy - zaśmiał się Trzy Kawki - którzy przedkładają owce nad dziewczęta. Cóż, tylko im współczuć, jednym i drugim." SzO nie życzę, bo już prawie na nogach. Za to po cich…

• Kurczę ledwo próg przekroczony ale to nie moja wina, tylko zasługa Anaaken'a, bo miało być poniżej 200%, a ponadto trzeba było cyrklować, żeby odwrotu taktycznego nie było. Ale jak to w zwyczaju bywa, może najpierw kilka słów z historii podejścia. Ciekawe, że czasami te małe wloty mają dłuższą i ciekawszą historię niż te naprawdę spore. Wczoraj późnym wieczorkiem Sub pisze, czy ogarniam falą Anaaken'a, usłużyłem, pokazałem, miodzio, pogratulowałem nawet zawczasu ale Anaaken poderwał flotkę. Astr…

• Cytat od DeeFJot: „Jestem wolny ” I to jest dobra puenta. @DeeFJot, przyznam szczerze, że nawet nie posądzałem Cię o taki chłodny spokój i wyważony komentarz do tego numeru. Szacun. A numer jak z obrazka, nie takie już widzieliśmy na OGame i jestem tego absolutnie pewien, że jeszcze lepsze zobaczymy, kiedy zdobyte stateczki i punkty urosną na tyle, że parcie na szkło zdusi wszelkie opory i dylematy moralne w samym zarodku. Powiem też, że nie życzę nikomu z uczestników szybkiej odbudowy, jakoś si…

• Cytat od tomee: „Pozdrawiam Sojusz. ” WHISKY zapewne, dziękujemy Pięć skrzynek whisky poszło na zachętę - assuma nie mógł ścierpieć, że latacie w abstynencji i na suchych prochach, poświęcił się chłopak dla wyższej idei - człowiek nie wielbłąd i pić musi Cytat od sterios: „ja na gościa leciałem z 3 razy ale zawsze chwile przed dolotem logował ” To proste @sterios, @tomee'mu lepiej z oczu patrzy na avku, więc wolał jego Assuma, wierzę, że chociaż śniła Ci się pikna dziołcha a nie koszmar w stylu …

• Cytat od Mamed: „Wojne można na już tylko czym będe sie upijał ??? jak Was zabraknie ?:> ” Składzik mamy pełny, starczy na długo, nawet jeżeli nas zabraknie... Chętnie nawet teraz podeślemy, co nieco na zachętę, byście nie musieli zasłaniać się wymówką, jeżeli reprezentujesz AFERę, bo chyba tak, skoro @Smigol jest tylko wydłużeniem ręki, i dobrze, że ręki... Skoro grozicie, to ciągnijcie temat do końca, tak po męsku i myślę, że WHISKY stanie na wysokości zadania; będziecie lepsi - pogratulujemy,…