Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 170.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od podglaznik: „Tyle deuteru na niego przepaliłem, że nie zliczę ” ...w końcu kiedyś musiało wejść, jeżeli to prawda. Graty, ale pewnie coś tam chłopaki podłubią w DRACARYS, chyba, że już odpuścili - lato w końcu a tyle ślicznych dziewczyn wokoło

• Hahaha, to fakt, rzeczywiście, takie nicki to kasacja... Rzekłbym raczej, za ile a nie kiedy, co jest powszechną cechą tego unii, ale tym razem, to tylko obserwacja i lot na odświeżaniu, udany zresztą. Adwokat - a i owszem, bo na fonie, to już widziałem, że niektórzy nawet wkleić raportu nie potrafią, a co dopiero wyedytować STeka. Tutaj raport wklejony udanie. Złom też zabezpieczony, jakby ktoś pytał.

• Cytat od SyNdRoM: „Czyli zgon odebral zlom z Lucyfera i kto jest lamą xD ” a to już czysty przypadek, bo przecież skąd mógł @DrZgon wiedzieć, co się stało ze złomem i kto go zebrał, pisałem przecież, że nikt z WHISKY

• Cytat od nowynick: „patrząc na nick obrońcy można się delikatnie domyślać jaka historia się kryje za tym RW ” banalna historia, co prawda nie krótka, jak jak widać poniżej - skuteczna. Graty @assuma! Cytat od kaper1: „Wow, jestem dumny z Ciebie, piękne!!! twoja nauka nie poszla w las NIEDZ., 17:31 Marek Ładny STek 1f601.png Ale stresa miałem jak nie wiem raz leciałem i był Marek 1f601.png A drugi raz to było ryzyko fizzyk przez 2 godziny raz aktywny potem nie i tak co 15 minut aż mowie lecę:)) N…

• Gratulacje @assuma, podobno kasuje, więc zdążyłeś mu ułatwić zadanie Ładny zysk, udanego przetopu!

• Hahaha, no nie mogłem się powstrzymać od śmiechu, mało z krzesła nie padłem jak to zobaczyłem No bo przecież, ledwie 10 minut wcześniej... (Ukryta treść) i chyba dobrze, że nie leciało tych 5-ciu. @tomee, historie o garażu zrobiły swoje, każda stojąca flota i brak akt, to biedaku śpisz w garażu a tutaj dżonk Coś czułem, że to nie takie proste, jak się Deefjoot'owi wydawało... SzO @Śpiochowaty, po prostu rozbawił mnie ten STekuś

• Ładnie się Color wystawił, nie zawsze białe jest białe a czarne jest czarne, jak to słynny ojciec narodu powiada Color widzę staro-nowy znajomy obronnej ekipy, ciekawe ilu takich "kolegów" jeszcze w zapasie...? No policzmy sobie, moon był ok. 4600 km, 10 gąsek, 100% szans na moon, 34% gęsi; dalej załóżmy optymistycznie (dla atakierów), że padły wszystkie i w bilansie mniej, a uwzględniając przeliczniki, to dużo Wam chyba chłopaki nie zostało do podziału na plusie. Ledwie straty pokryte, choć zap…

• Cytat od @final w ustach: „teraz czas na pancki ” Na to też, ale wróbli mało... Ładnie wyorbitowaleś kolegę, Rasp. Zysk milusi, do przetopu na powyższe. Trochę mi brakuje lektury, ale daruję Ci tym razem, za to muzy nie będę komentował... Do naSTępnego, jak powiadają

• Hahaha, to ja mu moona próbowałem zdjąć, latałem na aktach, stawiałem lotkę i wszystko w 3g a on zawsze odświeżał, pisał różne tam fajne rzeczy, aż w końcu uciekł do 2g, kiedy ja na urlopie, by wpaść pod topór i w recki podglaza Jeszcze mu kilka gąsek zostało... jakby co ; flotkę przerzucił ale surka została w 3g, także będzie na co polować No graty podglaz, powiedziałbym, że zostało w rodzinie... lataczy. Cóż w tej grze trzeba mieć też czasami trochę szczęścia, mi brakło, Tobie dopisało. Cytat …

• Zgonu, metka Ci na palcu wisi... Ładne starcie. No kto by pomyślał, że cebulowa Ci będzie smakowała Fajny opis, lajk leci. Taka flotka, zostawiona na popas bez gąski, z resztką dexu, jednoosobowy klan... - ech te lato.., aż się latać nie chce, no może poza imprezkami, barami i winklami w złożeniu. SzO magic, jak będzie? Cytat od Kobrowski: „Gratsy skubańcu. Dziś dałeś czadu. Sury zawinąłeś tyle że na impuls 17 starczy ” A Ty co z zaświatów się wtrącasz? Obfitych szlaków wszystkim.

• Cytat od Arth: „2. Jakie synchro reckow gdy lecisz na akcie ??? - ktoś sie z CHXXXX na rozumy pozamieniał. ” @Arth przeczytaj najpierw, co napisał podglaz na wstępie do steka a potem zweryfikuj to, co napisałeś, jeżeli potrafisz i stać Cię na więcej niż pisanie głupot...

• @Lucky Gal nie chciałem pisać tego wprost, ale skoro wyzwaleś do tablicy, to czemu nie. Primo, opisałem fakty, wierz lub nie, Twoja sprawa. O roli adwokata, to żart, bo po co się spinać. Secundo, cieszy mnie to, że jednak korzystasz z anty i ascetą nie jesteś. Tercio, przyznaję, że może i statystycznie taki wysoki procent, to ST na BFSach lub nie odebranych FSach, ale skoro pzyznajesz wprost, że nie robisz synchro, to bardzo się Cieszę, gdyż każdy Twój potencjalny cel ma szansę utrzeć Ci nosa, s…

• Cytat od Lucky Gal: „Zlom jest bezpański fakt ale moim zdaniem co zawsze zaznaczam MOIM zdaniem nie nalezy w tak bezczelny spokob sie samemu zbierac, poprostu graczowi na poziomie nie przystoi- dal dupy to niech poniesie konsekwencje a nie "odkupi" swoj blad ” @Lucky Gal, przyznasz trochę, że te "w tak bezczelny sposób", to brzmi trochę zabawnie..., zaś przytaczam własne cytaty, bo przecież zjadłem wszystkie rozumy i jestem wyrocznią, justvroum tak twierdził, a co nie mogę? Ponadto, Kobra wynają…

• Cytat od Lucky Gal: „Nie mozna nazwac rewanżem wykorzystanie pay2win do odebrania agresorowi jego naleznosci. ” Primo: Cytat od kaper1: „Zatem jakiś tam rewanż na RECu za skontrowane recki lekarskim skalpelem ” Secundo: Cytat od kaper1: „Święta zasada OGame - złom na orbicie jest bezpański, dopóki nie znajdzie się w czyiś reckach. Zarówno przed, jak i potem, są na to sposoby zaradcze. ” Amen

• Cytat od Lucky Gal: „Po pierwsze obronca nie wyszedl na mniejszy minus a wrecz na plus (dok 10%) co jest juz calkiem kpina, ” @Lucky Gal, nie uwzględniając przeliczników w dexie, to wychodzi na tyle, czyli nie na + ale z deka minus, choć wiadomo, po czyjej stronie gros strat. Zatem jakiś tam rewanż na RECu za skontrowane recki lekarskim skalpelem odebrany z jakąś tam nawiązką na kremiku zgodnie z regulaminem gry. Cytat od @kaper: „..... Czyli, przy naszej konfiguracji serwa na 4 poziomie doku, m…

• Cytat od Kobrowski: „chociaż moja żona aż krzyknęła że szczęścia ” ...to już wiem dlaczego nie zdążyłeś fs'a odebrać..., ale przynajmniej złom zabezpieczony Cytat od Kobrowski: „i mojej odbudowy by nie chciała ” ...a może by chciała, zakładając, że przed każdym złomem, aż krzyczy ze szczęścia Graty zezłomowania, bo szczęście kobiecie przynosi, i zbiórki, i zdrowego podejścia do gry, chociąż podglaznik 200kk w plecy, to troszku pewnie odczułeś.

• @MoonDragoon No tak, Szprycu zawsze powtarzał, że pushować się to też trzeba umieć, jak dobrze pamiętam... ale to tak dawno było.... Cytat od Kobrowski: „Dla Zgona szacuneczek i graty czujności ” Szacunek przeciwnikowi zawsze się należy, to on przecież determinuje nasz sukces i ewentualną porażkę Z czujnością mam wątpliwości, ale tego się na 100% nie dowiemy a przy okazji może taka krótka historyjka, coś tam próbowałem namącić i gdyby nie jakiś szósty zmysł Zgona, upór podglaznika i lekkiej zlam…

• Cytat od Kobrowski: „Lot podwyższonego ryzyka zaraz pod nosem Gadzilli. Do tego daleki bo ponad 100US. ” Oj lubisz chyba takie loty... , czasami potem trzeba naginać rzeczywistość i nadprzestrzeń, a i tak dupsko z tyłu . Tym razem, emocjonalny zapewne lot, ze szczęśliwym finałem w dokach, no i ładny % na przywitanie się. Jak lata gad pod nosem gada, to prawie jak swój a swój swego nie ruszy Gratulacje!, ale jak nick nie zmyłka, to przyłożyłeś kobiecie - taki z Ciebie gentleman?

• Cytat od Diakon1975: „Tylko tak dalej a nie będziesz miał czym tego wozić. ” Oj Olszyn, widać, że to Twoja bolączka nie tylko na Dorado Zamiast złomować te trampki, przejąłbyś je abordażem i po kłopocie, a tak recki zapchane, detków brak, zaraz pewnie (u) wbijesz @Das140, zobacz masz kolejny pomysł na przyszłe "Co nas może czekać w OGame?". Nie znam realiów tego uni, ale zysk rzeczywiście do pozazdroszczenia, choć nie sądzę, by mógł zrekompensować jakiekolwiek otworowanie - nie daj się dłużej i …

• Cytat od justvroum: „Po raz kolejny potwierdzasz, iż masz sie za niewiadomo kogo, a kazdy inny jest głupi, typowo stara ubecja. ” Ten zarzut akurat jest zupełnie nietrafiony, bo chociażby masz na to dowód w moim wcześniejszym poście i uwadze @Das140. Cytat od justvroum: „Jeśli uwazasz, ze przy grubszej akcji nie wiedziałbym Skad lecą recki i na jaki procent to tylko dobitnie (kolejny raz wow) potwierdza ze tak naprawde nic nie wiesz o tej grze i tylko dlatego wpadłeś na tak debilny pomysł. Debil…