Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-147 z 147.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od unavit: „Cytat od chery: „panowie to jest śmiech na sali....przy takim progu to mi provo bedzie farmił każde lamki jakie ja wrzuce jak pójde do roboty ? bez sensu no nic trzeba nanitki podnieśc chyba ” Wiśnia nie płacz, tylko pilnuj. Ja nigdy nie wrzucam nic do stoczni jesli wiem ze mnie nie ma/ nie będzie, proste. Graty Panowie, małe rzeczy ale % rośnie ” unavit przecie to wisnia jest nie ucz go on dobrze wie wszystko najlepiej ale jak ukati mowil buduj nanity na 1 planecie jak najwyże…
-
Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% Pożegnanie TOP1
ukati - - Starcia Rhea
Postnight do wora i tyle ciesze sie ze to bylem ja bo ci to obiecalem tak jak mowilem zobaczymy kto kogo no mercy
-
#11 [TOP 1 ACS] Grinder [AFGM] & Cichy86 [AFGM] & psotny [AFGM] vs. Ziuteklol2017 [MNS] & nightm4r3 [ZDI] & Angelina & Sierotek [DarkBlue] & msciciel [MNS] ~~ 11.063,28%
ukati - - Starcia Rhea
PostCytat od czarownica: „do śledziu który niby pływa tylko z prądem pewnie nawet nie wiesz bylam w sojuszu MNS 24h ale: Wiadomość zbiorcza od Angelina 04.03.2017 22:40:22 Od: Angelina Moi Sojusznicy jest jedna sprawa ktora chce naświetlić .Jak czesc osob wie z Sierotkiem tworzymy calkiem zgrany tandem. Znamy sie kupe lat. Jesli ktos z sojuszu bedzie lecial na niego, bede go bronic do ostatniego lm. :).Stawiam sprawe wprost i jasno. Jeśli taka sytuacja jest nie do przyjecia prosze o usuniecie z soju…
-
[#25] czemutujestem [RABARBAR] vs. ukati [PonyClub] - 681,56 % - TOP 6 SOLO HYPERION, bez zemsty, bez zdziwienia, czysta dominacja CTJ !!!
ukati - - Hall of Fame
Posta no xd co se pospalem to moje xd szo bedzie ale narazie eko przygotowania do walki wykanczaja ;/ a co do formy xd zeby byla musi byc czas a ostatnio go coraz mniej ale gratki xd moze jeszcze odbije co moje
-
TOP1 ACS: Mienso [RESPECT] vs Dreadnoughtus [PonyClub] & Wielebny [PonyClub] & #90 Sythe [PonyClub] - 1753.62% - OBRONA - WOJNA - ZEMSTA
ukati - - Hall of Fame
Postto sythe zyje??? ps . [ciach] w koncu gratki ewcia ewcia ewcia !!!! ewcia ewcia !!!!! Moderator Indestructible:Upominam za pseudocenzura.
-
[FenikS] Gabban & John Rambo & Hip vs. [PIR] toksic- 2207,16 % ****TOP 1 SOLO****
ukati - - Starcia Zagadra
Postzmienic ci range na super rambo xd bedziesz prawie tak super jak super uszatty xd