Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratulacje dla obrońców a my sie jakos podniesiemy :)) tyłek rozerwany ale jest już cerowany dratwa w drodze na ta operacje coś o złomie żadnej wzmianki więc sie chyba coś wam nie zgadza ale mały wpis co rachunków 1. (18000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 360.000.000. Na polu zniszczeń [ciach] znajduje się 6.363.933.700 jednostek metalu i 4.707.093.700 jednostek kryształu. Flota odzyskała 180.000.000 jednostek metalu i 180.000.000 jednostek kryształu. 2. (18000) recyklerów ma całkowitą …
-
zamiatacz a czym tu sie podniecać że upolowali osła na banie ?? przetobia i tyle ale nic tu pieknego niema jedynie zrobili pakowanie a rozpisywanie sie jacy mi wielcy to jedynie frajerstwo ale co tu pisać życie ta akcja przypomina mi wielkie ST mrocznego jak rozwalal konta kolegów co kończyli z grą jak sie rozpisywał jaki on wielki i jak super gra kolejna żenada
-
dla kotleta pozdrowienia i SZO dla agresorów top 1 acs frajerów i tyle w temacie panowie frajerzy więcej skromności i tym co wam tyłek liżą też proponuje nic w tym ACS pięknego nie widze widać ze byliście za słabi zeby schabowego złapac bez bana
-
Cytat: „Ex3me napisał(a) Ogólnie to dzisiejszy obraz uni wygląda tak: 1/4 to gracze aktywni którzy do czegoś dążą i mają chęć do rywalizacji 1/4 to gracze to się logują raz na kilka dni i ślą tygodniowe fs'y albo sporadycznie wydają surkę. Najczęściej zapewne na bunkry. 2/4 to idlerzy, wieczni urlopowicze i lamki które zarejestrują się na kilka dni by potem odstawić konto. Tak jak w każdym kraju tak i w OGame przydałaby się jakaś sensowna 'reforma' starych uni. Wiemy już że łączenie uni to racze…
-
Cytat: „AngelIn napisał(a) Dla mnie najlepsza gra GF i mam nadzieję, że nie umrze chociażbym już nawet nie grał Tutaj trzeba mieć jakieś umiejętności i byle lama nie osiągnie dobrego top pozdrawiam” tylko szkoda ze GF jej nie pielęgnuje
-
Cytat: „rednaxelA napisał(a) Cytat: „von eliminator napisał(a) Cytat: „asesor3_ napisał(a) Jak OGame przestanie istnieć to przestane grać. Prosta logika myślenia. Bez OGame nie będzie gry, a więc i spokój Moje zdanie.” to sobie pogramy w coś innego :)” co masz na myśli von? tibia czy plemiona? :lol: nic nie zastąpi ogame bo ono jako jedyna gra GF różni się kategorycznie posiada swój klimat, którego nic nie zastąpi ogame umrze tylko wtedy jak zacznie przynosić stratę dla niemców - czyli jednym sł…
-
Cytat: „asesor3_ napisał(a) Jak OGame przestanie istnieć to przestane grać. Prosta logika myślenia. Bez OGame nie będzie gry, a więc i spokój Moje zdanie.” to sobie pogramy w coś innego
-
Cytat: „Rassija napisał(a) Z Deficytowa? Wtedy grac musialoby chyba ponizej 1000 osob na uni, a i tak uwazam ze by zarabiali. Watpie jednak zeby skape i nieuczuciowe na wolanie graczy GF oddaloby swoj twor komus. Poza tym istnieja rozne (niektore calkiem niezle) podroby ogame wiec kolejny twoj pomysl jest bez sensu. ” hmmm chciał bym zeby na starszych uni grało po 1000 osób widać ze też masz lekko oczka zamydlone tymi statystykami a z resztą sie zgadzam wyciąg z statystyk uni 5 miejsce 1401 -1 m…
-
Cytat: „Mroczny777 napisał(a) Cytat: „lituma napisał(a) Mroczny777 Zarzucasz mi, że nie rozumiem OGAME. Moja propozycja wynika z lektury forum gdzie generalnie słychać skargi, że OGAME się wyludnia. Wyludnia się z wielu różnych powodów. Wskazuje się jako podstawową przyczynę fakt, że otwierane są nowe UNI oraz, że na starych za duży dystans do czołówki. 90% graczy rozpoczynających grę nawet jak się zarejestruje na starym UNI pogra i zorientuje się jak to wygląda przeniesie się na nowe/nowsze UNI…
-
ciekawi mnie jedno czy nasz TEAM cos robi zeby było lepiej czy tylko daje bany ??